Η Re-Battery συμμετέχει στην Attica Green Expo

Η Re-Battery συμμετέχει στην Attica Green Expo

Η Re-Battery συμμετέχει για 3η συνεχή χρονιά στην Attica Green Expo, μια έκθεση με περιβαλλοντικό και κοινωνικό πρόσημο, με μέλημα την ευαισθητοποίηση μικρών και μεγάλων για την αναγκαιότητα της ανακύκλωσης.

Σ. ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ & ΣΙΑ Ο.Ε.
KOLOVENTZOS

Ως Σύστημα Εναλλακτικής Διαχείρισης μπαταριών οχημάτων & βιομηχανίας, κύριος στόχος μας είναι να ενημερώσουμε τους επισκέπτες της έκθεσης για την επικινδυνότητα των αποβλήτων μπαταριών και την ανάγκη να ληφθούν σοβαρά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος.
Η Re-Battery θα ενημερώσει τους επαγγελματίες του χώρου καθώς και τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης που θα επισκεφτούν την έκθεση για την ισχύουσα νομοθεσία, καθώς και για όλα τα στάδια που θα πρέπει να ακολουθηθούν για την ανακύκλωση των συγκεκριμένων αποβλήτων, με ιδιαίτερη έμφαση τον τομέα της ηλεκτροκίνησης.
Την Παρασκευή 31 Μαΐου 2024, ώρα 15.00 – 16.00, στο Business Stage εντός του χώρου της έκθεσης, η Re–Battery διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση, με θέμα συζήτησης: «Εναρμόνιση διαγωνισμών και συμβάσεων προμηθειών ΟΤΑ σύμφωνα με τη νομοθεσία για την εναλλακτική διαχείριση συσσωρευτών οχημάτων και βιομηχανίας». Στην συζήτηση θα συμμετέχουν ο Γεν. Γραμματέας Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Γραφάκος, η Διοίκηση και στελέχη του ΕΟΑΝ, εκπρόσωποι των Δήμων, εκπρόσωποι υπόχρεων εισαγωγέων οχημάτων και λοιπά συνεργαζόμενα μέλη της Re–Battery. Συντονίστρια της εκδήλωσης θα είναι η κα Σ. Χούμα, εκπρόσωπος της ReDePlan AE – Τεχνικός Σύμβουλος της Re–Battery.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιούνται καθημερινά παιδικές παραστάσεις, όπου τα παιδιά θα γνωρίσουν τον Ρι-Μπαταρούλη και θα ταξιδέψουν στον κόσμο της ανακύκλωσης.
‌Σας περιμένουμε στο περίπτερο Β13!

Είσοδος Ελεύθερη
Για την εγγραφή σας, πατήστε εδώ
 
Με εκτίμηση,
Ελ. Βενιζέλου & Σκόρδα 1 – 192 00 Ελευσίνα
Τ. 210 5575075
Email: [email protected] W: www.re-battery.gr