KRIOSAC: Ευελιξία και ξεκάθαρη στρατηγική για την leader στην επισκευή A/C

KRIOSAC: Ευελιξία και ξεκάθαρη στρατηγική για την leader στην επισκευή A/C

5396 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην KRIOSAC βρίσκουν σχεδόν κάθε ανταλλακτικό που χρειάζεται η συντήρηση ή επισκευή του συστήματος Air Condition καθώς και εξαρτήματα για την επισκευή συμπιεστή A/C.

   Βρείτε στο site μας, αυτό που ψάχνετε!
Με 1 κλίκ στο : www.mglparts.com
AUTOMPALOPARTS
ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΘΟΣ Κ ΣΙΑ ΕΕ - POTHOS AUTOPARTS

Το σύστημα A/C

Σήμερα, τα περισσότερα αυτοκίνητα είναι εξοπλισμένα με ένα σύστημα κλιματισμού το οποίο χρειάζεται συντήρηση από εξειδικευμένο προσωπικό.

O πυρήνας του κυκλώματος είναι ο συμπιεστής (κομπρεσέρ), όπου με την συμπίεση μετατρέπει το ψυκτικό υγρό σε ρευστό υψηλής θερμοκρασίας και πίεσης πριν φτάσει στον συμπυκνωτή. Ο συμπυκνωτής ως εναλλάκτης θερμότητας ψύχει το ρευστό αέριο που γίνεται υγρό υψηλής πίεσης. Το υγρό αυτό καθαρίζεται μέσω ενός αφυγραντικού φίλτρου, πριν φτάσει στην εκτονωτική βαλβίδα όπου το υψηλής πίεσης υγρό μετατρέπεται σε ατμό χαμηλής πίεσης πηγαίνοντας στον εξατμιστή.

Ο εξατµιστής είναι και αυτός ένας εναλλάκτηςθερµότητας, όπου το ψυκτικό εκτονώνεται και εξατμίζεται απορροφώντας θερμότητα από το περιβάλλον του εξατμιστή. Στην φάση αυτή η πίεση του ψυκτικού μειώνεται και ο όγκος του αυξάνεται. Έτσι ο κρύος αέρας διοχετεύεται μέσω του συστήματος εξαερισμού, στο εσωτερικό του οχήματος.

Κοινοποίησέ το »

Γνωρίστε την KRIOSAC

Ένας από τους πιο σημαντικούς προμηθευτές ανταλλακτικών A/C που δραστηριοποιείται αυτήν τη στιγμή στην ελληνική αγορά είναι η KRIOSAC. Η εταιρεία δημιουργήθηκε ως παράρτημα του SIDAT GROUP στο Τορίνο της Ιταλίας το 1996 και έχει στόχο να δώσει τη λύση για σωστή, γρήγορη και ποιοτική συντήρηση του AIR CONDITION, αυτοκινήτων, λεωφορείων και αγροτικών μηχανημάτων.

Γνωστή σαν μάρκα στην χώρα μας εδώ και αρκετές δεκαετίες, τα τελευταία χρόνια η KRIOS AC επανασυστήθηκε με νέα διεύθυνση και νέα αντιπροσώπευση στην Ελλάδα, και σκοπό να ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς του χώρου. Από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσίασε η γκάμα της, η οποία ανανεώνεται συνεχώς και καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του ελληνικού carpark.

Στην KRIOSAC βρίσκουν σχεδόν κάθε ανταλλακτικό που χρειάζεται η συντήρηση ή επισκευή του συστήματος Air Condition καθώς και εξαρτήματα για την επισκευή συμπιεστή A/C.
 

ΣΥΜΠΙΕΣΤΗΣ
Ο συμπιεστής είναι το πιο σημαντικό εξάρτημα του συστήματος κλιματισμού.Είναι η μονάδα ισχύος του συστήματος κλιματισμού που βάζει το ψυκτικό υπό υψηλή πίεση πριν το αντλήσει στον συμπυκνωτή, όπου μετατρέπεται από αέριο σε υγρό. Ένας πλήρως λειτουργικός συμπιεστής είναι απαραίτητος ώστε το σύστημα κλιματισμού να παρέχει την μέγιστη απόδοση. Στα περισσότερα αυτοκίνητα, οι συμπιεστές A/C παίρνουν κίνηση από έναν ιμάντα.
Η γκάμα συμπιεστών της KriosAC μετράει πάνω από 1500 κωδικούς. Όλα τα προϊόντα τηρούν υψηλές προδιαγραφές για καλύτερα αποτελέσματα και ασφαλώς περιλαμβάνουν όλους τους κωδικούς που ζητούνται στην ελληνική αγορά.
 
ΑΦΥΓΡΑΝΤΗΡΑΣ
Το αφυγραντικό φίλτρο ή φίλτρο ξηραντήρα έχει ιδιαίτερη σημασία σε ένα σύστημα ψύξης. Ο ρόλος του είναι να αφαιρεί την υγρασία από το ψυκτικό και το λιπαντικό απορροφώντας και διατηρώντας την υγρασία βαθιά μέσα στους κόκκους του ξηραντικού. Τα περισσότερα εργοστάσια συστήνουν την αντικατάσταση του αφυγραντήρα σε κάθε συντήρηση καθώς και σε κάθε αλλαγή συμπιεστή.
 
ΕΚΤΟΝΩΤΙΚΗ ΒΑΛΒΙΔΑ
Η βαλβίδα εκτόνωσης εντάσσεται στο σύστημα μετά το αφυγραντικό φίλτρο όπου δέχεται το ψυκτικό υγρό σε 100% υγρή κατάσταση και αφού φιλτραριστεί. Η βαλβίδα εκτόνωσης μειώνει την πίεση του ψυκτικού υγρού διοχετεύοντάς το στον εξατμιστή.
 
ΒΕΝΤΙΛΑΤΕΡ – ΜΟΤΕΡ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ
Το μοτέρ καλοριφέρ είναι το απαραίτητο εξάρτημα για ναμεταφέρει τον ζεστό ή κρύο αέρα μέσα στην καμπίνα.Αποτελείται από τον περιστρεφόμενο ανεμιστήραπου είναι τοποθετημένος στον άξονα του μοτέρ.Η ταχύτητά του μπορεί να ρυθμιστεί μέσω των οργάνων του ταμπλό,η οποία θα μεταβάλλει την ισχύ του ανεμιστήρα μέσω της αντίστασης ή ηλεκτρονικού ρυθμιστή.
 
ΡΥΘΜΙΣΤΕΣ
Ο ρυθμιστής του μοτέρ καλοριφέρ είναι ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα στο οποίο μπορεί επίσης να υπάρχουν μικροί συμπυκνωτές σε ορισμένους τύπους.Χαρακτηρίζεται από μια ψύκτρα με πτερύγια από αλουμίνιο. Βρίσκεται κοντά στον ανεμιστήρα και συνδέεται με αυτόν μέσω συγκεκριμένης καλωδίωσης. Ορισμένα μοντέλα, με βάση την επιλογή του κατασκευαστή, είναι τοποθετημένα πάνω στο μοτέρ καλοριφέρ, επομένως, σε περίπτωση βλάβης, ολόκληρο το εξάρτημα πρέπει να αντικατασταθεί.
 
ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ
Η αντίσταση μετατρέπει την περίσσεια ηλεκτρικής ενέργειας σε θερμότητα μεταδίδοντας μόνον ένα μέρος της στο ηλεκτρικό κύκλωμα. Ως αποτέλεσμα, ρυθμίζουν τις στροφές του μοτέρ καλοριφέρ, μειώνοντας τη διαθέσιμη τάση για τον ανεμιστήρα. Δεδομένου ότι χρησιμοποιείται κάθε φορά που ενεργοποιείται ο ανεμιστήρας, υπόκεινται σε φθορά και αστοχία που προκαλείται από υψηλή τάση.
 

Πιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της KRIOSAC;

Η απόλυτη προσαρμοστικότητα στις ανάγκες της αγοράς και των συνεργατών της. Είναι μια εταιρεία που επανεξετάζει συνεχώς και παραμένει ευέλικτη, έτοιμη να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των καιρών. 

Πώς μπορείτε να τη βρείτε;
Περισσότερες πληροφορίες για την διάθεση των προϊόντων KRIOSAC στην Ελλάδα και την Κύπρο μπορείτε να βρείτε επικοινωνώντας με την ομάδα της ANCOM ΕΠΕ, στο τηλ. 2310.533540. Τα προϊόντα της εταιρείας είναι επίσης στο TECDOC καθώς και διαθέσιμα από τα B2Bπρογράμματα των μεγαλύτερων distributor ανταλλακτικών στην Ελλάδα.

ANCOM ΕΠΕ
Τηλ. 2310 533540
https://www.ancomnet.gr