Μπαταρίες παντός τύπου στο Περιστέρι

2818 Επισκέψεις στο άρθρο

Στο κατάστημα του κ. Πισιμίση Αναστάσιου δραστηριοποιείται στην εισαγωγή, εμπορία και διανομή μπαταριών για όλα τα οχήματα. Με εμπειρία 12 ετών εγγυάται την άριστη εξυπηρέτηση σας στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

ΧΑΣΟΛΑΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ - ΧΑΣΟΛΑΝΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.
RE-BATTERY A.E.
Η μπαταρία του αυτοκίνητου είναι τόσο σημαντική όσο κι ο κινητήρας του! Αποτελεί το εξάρτημα εκείνο, από το οποίο έρχεται στη ζωή ο κινητήρας, ενώ είναι και «πηγή ζωής» για μια σειρά από περιφερειακά μέρη του οχήματος (βλ. ραδιόφωνο, τιμόνι, κλιματισμός, παράθυρα κτλ.).

Επιπλέον οι συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις για μείωση των εκπομπών ρύπων και της κατανάλωσης αναγκάζουν τους κατασκευαστές να στρέφονται όλο και περισσότερο σε ηλεκτρονικές και ηλεκτρικές εφαρμογές οι οποίες όμως απαιτούν όλο και περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια. 
 
Αυτές τις απαιτήσεις ακολουθούν και οι κατασκευαστές μπαταριών οι οποίοι έχουν επιδοθεί σε ένα αγώνα εξελίξεων ειδικά σήμερα όπου τα υβριδικά και τα ηλεκτρικά οχήματα κερδίζουν συνεχώς μερίδιο στην αγορά.
 
Επιπλέον τα σημερινά αυτοκίνητα χρησιμοποιούν πάρα πολλά συστήματα και εφαρμογές που για να λειτουργήσουν χρειάζονται ηλεκτρική ενέργεια. Αυτό αυξάνει τις τεχνικές απαιτήσεις και προδιαγραφές των μπαταριών ο ρόλος των οποίων γίνεται πλέον όλο και πιο σημαντικός με την ευρεία εφαρμογή του συστήματος Start&Stop ή των υβριδικών αυτοκινήτων. Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τις μπαταρίες αυτοκινήτου.

Αξιόπιστες μπαταρίες στο Περιστέρι

Στο κατάστημα του κ. Πισιμίση Αναστάσιου θα βρείτε μπαταρίες όλων των τύπων και για όλα τα οχήματα. Μπαταρίες με κορεάτικη σφραγίδα όπως η Hankook, παραδοσιακές και αξιόπιστες όπως η Exide. Μπαταρίες για αυτοκίνητα, φορτηγά λεωφορεία μηχανήματα, γεννήτριες, σκάφη και μοτοσυκλέτες.