Τα αυτοκίνητα εξελίσσονται συνεχώς ανεβάζοντας συνεχώς τις απαιτήσεις για ενέργεια. Μέρος αυτής της δύσκολης αποστολής θα να λάβουν οι μπαταρίες αυτοκινήτων. H Delkor ακολουθεί τις εξελίξεις, κατασκευ

Τα αυτοκίνητα εξελίσσονται συνεχώς ανεβάζοντας συνεχώς τις απαιτήσεις για ενέργεια. Μέρος αυτής της δύσκολης αποστολής θα να λάβουν οι μπαταρίες αυτοκινήτων. H Delkor ακολουθεί τις εξελίξεις, κατασκευάζοντας μπαταρίες που μπορούν να ανταπεξέλθουν στα παραπάνω.

Οι καλύτερες μπαταρίες αυτοκινήτου Delkor. Προηγμένης τεχνολογίας

2217 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο ρόλος της μπαταρίας είναι πιο σημαντικός από ποτέ,! Βλέπετε όσο εξελίσσονται τα οχήματα, τόσο περισσότερη ισχύ χρειάζονται, ώστε να καλυφθούν οι αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και των αυτοκινητοβιομηχανιών. Οι μπαταρίες της Delkor υπόσχονται ότι μπορούν να τις καλύψουν!

ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΥ ΔΑΜ. ΕΡΩΤΟΚΡΙΤΟΣ (kritos.gr)
KOLOVENTZOS

Ένα σύγχρονο αυτοκίνητο διαθέτει περισσότερα από 150 ηλεκτρικά συστήματα. Η όλο και αυξανόμενη ζήτηση για ηλεκτρική ενέργεια και ισχύ, κάνει όλο και πιο σημαντικό τον ρόλο της μπαταρίας.

Τα νέα συστήματα των αυτοκινήτων, όπως για παράδειγμα αυτά των start-stop ή τα plug in, ακόμα και τα προηγμένα συστήματα ασφαλείας χρειάζονται συνεχώς ηλεκτρική ισχύ, με αποτέλεσμα οι μπαταρίες αυτοκινήτων να πρέπει να συμβαδίζουν με τις εξελίξεις στον τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Χρειάζονται λοιπόν τις κατάλληλες μπαταρίες, οι οποίες θα μπορούν να ικανοποιήσουν τις όλο και αυξανόμενες ανάγκες.

Κοινοποίησέ το »


Για παράδειγμα, μία τέτοια μπαταρία είναι αυτή που είναι κατασκευασμένη με την προηγμένη τεχνολογία Absorbent Glass Mat. Μία μπαταρία AGM μολύβδου-οξέος παρέχει ανώτερη ισχύ για την υποστήριξη των υψηλότερων ηλεκτρικών απαιτήσεων των σημερινών οχημάτων. Είναι εξαιρετικά ανθεκτικές στους κραδασμούς, είναι πλήρως σφραγισμένες, χωρίς να χρειάζονται συντήρηση.

Delkor! Η μπαταρία που πρέπει να εμπιστεύεστε!

Οι μπαταρίες Delkor® AGM είναι η κορυφαία επιλογή για οχήματα υψηλής απόδοσης και προηγμένης απόδοσης καυσίμου με υψηλές ηλεκτρικές απαιτήσεις. Αυτή η καινοτόμος τεχνολογία προσφέρει έως και δύο φορές τη ζωή μιας τυπικής πλημμυρισμένης μπαταρίας και ανώτερης απόδοσης σε όλη τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, για να καλύψει καλύτερα τις απαιτήσεις των σημερινών οχημάτων εκκίνησης.

Οι μπαταρίες Delkor για 15 χρόνια, με όπλο την ασυμβίβαστη ποιότητα, είναι η κορυφαία επιλογή στις μπαταρίες αυτοκινήτου. Αυτό άλλωστε φαίνεται και από το γεγονός ότι από το 2006 κατακτά συνεχόμενα την 1η θέση στα βραβεία Korea Quality Excellence Award KS-QEl.

Κάθε μπαταρία Delkor ® AGM είναι εξοπλισμένη με ρητίνη ομοπολυμερούς υψηλής αντοχής στη θερμότητα για αυξημένη αντοχή. Η τεχνολογία πλέγματος PowerFrame® που διαθέτει παρέχει ανώτερη και συνεπή απόδοση εκκίνησης με έως και 70% καλύτερη ηλεκτρική ροή από άλλες τεχνολογίες πλέγματος. Η μπαταρία Delkor AGM είναι επίσης πιστοποιημένη, το υλικό της δεν χύνεται, επιτρέποντας διαφορετική γωνία εγκατάστασης και μεγαλύτερη ευελιξία συναρμολόγησης.
 Εξοπλίστε το όχημά σας με μια μπαταρία προηγμένης τεχνολογίας - μπαταρία Delkor® AGM. Αποτελόυν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον χώρο των μπαταριών αυτοκινήτων.

Σύντομα και στην ηλεκτροκίνηση

Η ηλεκτροκίνηση είναι το μέλλον και η Delkor σύντομα θα είναι έτοιμη να ακολουθήσει τις εξελίξεις. Γι' αυτό και έχει επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και στην ανάπτυξη θέλοντας να βελτιώσει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της, για να φέρει στην αγορά μπαταρίες για ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Θα τις βρείτε και στην ελληνική αγορά

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε ένας από τους μεγαλύτερους Ομίλους Επιχειρήσεων, που έχουν συνδέσει το όνομα τους για περισσότερα από 90 χρόνια με την αυτοκίνηση στην Ελλάδα, αντιπροσωπεύει πολλά παγκόσμια Brands όπως και αυτό της Delkor.

 

 

Κοινοποίησέ το »