Στην 6η δεκαετία και με πελατοκεντρική φιλοσοφία!

1750 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/4/2020

Στην 6η δεκαετία επιχειρηματικής δράσης. Γνωστή στον κλάδο της συντήρησης αυτοκινήτου, επιχείρηση. Με υψηλή εξειδικευμένη τεχνογνωσία στα δημοφιλή Γαλλικά μοντέλα Peugeot, Citroen. Mε την 2η γενιά στις επάλξεις. Peugeot Αγναντής!

 

Στην Peugeot Αγναντής , ο πελάτης, βρίσκει υπηρεσίες Συνεργείου και Φανοποιείου, σύγχρονο εξοπλισμό, σε σύγχρονες και άνετες εγκαταστάσεις (με εύκολο parking).
Στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της επιχείρησης. Η πελατοκεντρική φιλοσοφία που  την χαρακτηρίζει επί σειρά δεκαετιών. Οι ανταγωνιστικές τιμές σε ανταλλακτικά και εργασία σε συνδυασμό με την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και την αξιοπιστία τους!

Στο συνεργείο ή στο φανοποιείο τους, βρίσκεις ομάδα που στοχεύει την απόλυτη Ικανοποίηση του πελάτη. Σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν υπάρχει (μηχανικό, ηλεκτρικό, φανοποιίας) το εξειδικευμένο & πολύπειρο προσωπικό, stand by !
Καλέστε: 2102130702

Εξειδικευμένο προσωπικό που:
- έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς, χιλιάδες περιστατικά αποκατάστασης-συντήρησης
- εκπαιδεύεται και αξιολογείται διαρκώς,
- έχει στη διάθεσή του σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα,
   ειδικό εξοπλισμό, γνήσια και after market ανταλλακτικά που ανταποκρίνονται στις πλέον
   αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας του Κατασκευαστή για κάθε ανάγκη
   (και τσέπη),
- βρίσκεται on-line με τις τελευταίες τεχνικές πληροφορίες που απαιτούνται ώστε τόσο
   για προβλεπόμενο Service, όσο και για service επισκευής, να μπορούν να ανταποκριθούν
   παρέχοντας την καλύτερη και οικονομικότερη, για τον πελάτη, λύση.

Άμεσος στόχος τους η σωστή διάγνωση του προβλήματος. Στη συνέχεια, με καθαρά και όχι «ξύλινα-τεχνικά» λόγια, καλή συννενόηση, προτεινόμενες λύσεις και συμβουλευτική του τεχνικού προς τον πελάτη. Τέλος, γρήγορη και αξιόπιστη αποκατάσταση (πάντα με διαφάνεια στις χρεώσεις και σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές). Παρέχουν αυτό που εμείς ονομάζουμε υπηρεσίες 4 αστέρων !

Υπηρεσίες ευκολίας !

Δωρεάν έλεγχοι, αυτοκίνητα αντικατάστασης και άλλες υπηρεσίες ευκολίας θεωρούνται «αυτονόητο» για την Peugeot Αγναντής. Σημειώστε πως αναλαμβάνουν να σας γλιτώνουν πέρα από χρήματα και χρόνο. Αναλαμβάνουν «χαρτιά & διαδικασίες» (με ΚΤΕΟ, Ασφαλιστικές κλπ) για ότι σας απασχολεί (π.χ. μετά από κάποιο τρακάρισμα, πραγματογνωμοσύνες, ασφαλιστικές, διαδικασίες αποζημίωσης).

Σημειώστε πως κάθε μήνα δημιουργούν ειδικές προσφορές. Στην παρούσα φάση υπάρχει ειδική προσφορά στις τιμές για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
Ζητήστε τους πληροφορίες για τις τρέχουσες προσφορές για service Peugeot – Citroen μοντέλων.      Καλέστε: 2102130702

2 λόγια για την Peugeot Αγναντής

Η ίδρυση της εταιρείας, χρονολογείται από το 1964 ! Το συνεργείο  Αγναντής, μέσα στην μακρόχρονη πορεία του, αναγνωρίστηκε ως ένα από τα πρώτα μεγάλα και επιτυχημένα συνεργεία της περιοχής. Το γεγονός αυτό, αξιολογήθηκε θετικά από την Γενική Αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων PEUGEOT στην Ελλάδα και έτσι εντάχθηκε στο δίκτυο των επίσημων επισκευαστών αυτοκινήτων Peugeot (1982).
Με την αναδιάρθρωση του δικτύου της Peugeot, με την ευκαιρία της αλλαγής της διοίκησής της, το συνεργείο Αγναντής αξιολογήθηκε ξανά με απόλυτη επιτυχία (1988). Το 1992 εγκαινίασαν στο Γαλάτσι το εμπορικό τμήμα της εταιρείας όπου εκτίθενται όλα τα μοντέλα των αυτοκινήτων, ποδήλατα και σκούτερ. Στον ίδιο χώρο πωλούνται τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Το συνεργείο Αγναντής, το 1997 επεκτάθηκε στην φανοποιία αυτοκινήτων, σε εργασίες βουλκανιζατέρ και στην οργανωμένη πώληση ελαστικών με απόλυτη επιτυχία. Σήμερα, μπορούν να υποσχεθούν στους πελάτες τους πλήρη και ποιοτικά σταθερή εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς που αφορούν στο αυτοκίνητο. 


ΔΗΜ. Α. ΑΓΝΑΝΤΗΣ Ε.Ε.
Καλέστε: 2102130702
Δείτε : http://www.agnantis.gr/

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός