Αντιμετωπίστε μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές, ξεραμένους λεκέδες, ρετσίνα και πίσσες, που καταλαμβάνουν με το πέρασμα του χρόνου, το αμάξωμα του αυτοκινήτου.

Αύξησε την αξία του

Διαβάστηκε από 10760 αναγνώστες

Επιλέγοντας την τεχνογνωσία των ειδικών και επαγγελματικά υλικά για το γυάλισμα και το κέρωμα του αυτοκινήτου σας, εξασφαλίζετε ουσιαστικά την επαναφορά του χρώματός του, ώστε να θυμίζει και πάλι αυτό που πήρατε.

 
Το αυτοκίνητό μας ταλαιπωρείται καθημερινά από τις έντονες καιρικές συνθήκες, όπως οι ακτίνες ηλίου UV, η σκόνη, ο πάγος και όξινη βροχή, με τις μεγαλύτερες επιπτώσεις να αφορούν το αμάξωμά του, το οποίο «απειλείται» και από κουτσουλιές, ρετσίνι δέντρων και καυσαέρια στη «μάχη» για τη διατήρηση του αρχικού χρώματός του.
 
Μικρογρατζουνιές, οξειδωμένες βαφές και ξεραμένοι λεκέδες από έντομα, κουτσουλιές, ρετσίνα και πίσσες, καταλαμβάνουν με το πέρασμα του χρόνου, το αμάξωμα του αυτοκινήτου, επηρεάζοντας τόσο την εμφάνισή του, όσο και τη λειτουργία του ή ακόμη και την ασφάλειά σας στο δρόμο.
 

Όλα τα παραπάνω όμως, μπορούν να αντιμετωπιστούν εύκολα και οικονομικά, ειδικά αν γίνει αυτό όπως πρέπει, καθώς το σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί και τεχνογνωσία για το ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και ποια επαγγελματικά εργαλεία να χρησιμοποιηθούν, ώστε να μην μείνουν τελικά, στρογγυλάδες, γυαλάδες και ολογράμματα.
 
Στο σύνολό της, η όποια επεξεργασία πρέπει να γίνεται με ειδικά υλικά, κατάλληλα για κάθε τύπο βαφής, που αφαιρούν την άχνη και επαναφέρουν τη γυαλάδα και τη λάμψη στο χρώμα του αυτοκινήτου.
Από εκεί πέρα, εξαρτάται από τον εκάστοτε οδηγό, αλλά και μία σειρά από συγκεκριμένους παράγοντες, ο τρόπος με τον οποίο θα θελήσει να επαναφέρει το αρχικό χρώμα και τη γυαλάδα στο αυτοκίνητό του. Αν αυτό δηλαδή θα γίνει για παράδειγμα, με γυάλισμα ή κέρωμα.
 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊοντα αυτοκινητου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

 • Ειδικότητα στην επισκευή βλαβών από χαλάζι

  Η εταιρεία AUTO DENT ΕΠΕ πρωτοπορεί στην αποκατάσταση των βαθουλωμάτων εφαρμόζοντας την μέθοδο PDR, αναγνωρισμένη από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες του κόσμου. Η διαδικασία που ακολουθούμε επιτρέπει την πλήρη αποκατάσταση μεγάλων ζημιών ακόμη και στα σημεία με εξαιρετικά δύσκολη πρόσβαση.  210 5319889 Περισσότερα
 • Φροντίδα ποιότητας

  Πήγαινε τώρα στο κατάστημα Car Valet για να δώσεις στο αυτοκίνητο σου την φροντίδα που πρέπει. Προσφέρει μια σειρά από υπηρεσίες καθαρισμού και φροντίδας χρώματος με 20% έκπτωση στους αναγνώστες του Auto Τρίτη.
    Περισσότερα
 • Επισκευή βαθουλωμάτων χωρίς βάψιμο

  Επαναφορά του αμαξώματος στην αρχική του κατάσταση από την THE DENT GENIE HELLAS χωρίς το αυτοκίνητο να χάσει την αξία του και κυρίως το εργοστασιακό χρώμα του. Η εταιρεία ειδικεύεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκαλούνται από την χαλαζόπτωση, σε βαθουλώματα και μικροχτυπήματα. Ποιότητα αποτελέσματος με την εγγυημένη μέθοδο PDR.  210 22 21 742 Περισσότερα
 • Το φανοποιείο που έχεις ανάγκη

  Το πρότυπο κέντρο φανοποιείας της  ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ - AUTO EXPERT αναλαμβάνει να επιδιορθώσει από την πιο μικρή υλική ζημιά, μέχρι την πιο μεγάλη, στο δικό σας αυτοκίνητο οποιασδήποτε μάρκας. Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός και οι υπηρεσίες των έμπειρων τεχνικών μας εγγυώνται κορυφαία ποιότητα στους τομείς φανοποιείας και βαφής αμαξωμάτων.
    Περισσότερα
 • Φτιάξε το όπως θέλεις

  Το συνεργείο μας Βουγιούκας βρίσκεται στη περιοχή του Πολυγώνου στην Αθήνα και απαρτίζεται με το πλέον έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό σε μηχανολογικά και ηλεκτρολογικά θέματα. Σας παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε πραγματικά ασυναγώνιστες τιμές.
    Περισσότερα
 • Τεχνολογία και καθαρισμός

  Η εταιρία Wash Stop Detail ξεχωρίζει γιατί προσφέρει επαγγελματικές υπηρεσίες καθαρισμού και εξειδικευμένης περιποίησης υψηλού επιπέδου αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών. Όλες οι παρεχόμενες υπηρεσίες γίνονται με εξειδικευμένα και άκρως επαγγελματικά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και εργαλεία, με άμεση και σωστή εξυπηρέτηση και με άριστα αποτελέσματα.

    Περισσότερα