Πάνω από 30 εκθέτες και οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, έδωσαν το «παρών» στην πρώτη εγχώρια έκθεση για την περιποίηση του αυτοκινήτου.

Η APR Greece, ειδικός στις μηχανικές βελτιώσεις αυτοκινήτων, ήταν ο μέγας χορηγός του 1st Detailing Showroom.

Το περιοδικό Auto Τρίτη, ως χορηγός της διοργάνωσης, υποδέχθηκε τους επισκέπτες της έκθεσης, μοιράζοντάς τους τα κορυφαία τεύχη του.

Οι επισκέπτες της έκθεσης είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και μια σειρά από supercars, εταιρειών όπως η Porsche η Ferrari και η Lamborghini.

Για τη μεγάλη γκάμα των προϊόντων περιποίησης της Meguiar’s, ενημερώθηκαν οι επισκέπτες στο περίπτερο της εταιρείας.

Τη δική της παρουσία στο 1st Detailing Showroom, είχε και η εταιρεία Μπαρμπέρη Κ. & Σ. ΕΠΕ.

Σύγχρονες τεχνολογίες και συστήματα επισκευής παρουσίασε στο 1st Detailing Showroom, η εταιρεία 3M.

Μεγάλο ενδιαφέρον για την περιποίηση αυτοκινήτων

18898 Επισκέψεις στο άρθρο

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, πραγματοποιήθηκε μια έκθεση αποκλειστικά για τα προϊόντα και τις τεχνικές που αφορούν την εξειδικευμένη περιποίηση αυτοκινήτου, με τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου και την πλειοψηφία των επαγγελματιών του χώρου, να δίνουν το «παρών» στο 1st Detailing Showroom.

 
Τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να καταγράφεται σε παγκόσμιο επίπεδο, μια ραγδαία αύξηση του ενδιαφέροντος για προϊόντα και τεχνικές που σχετίζονται με την εξειδικευμένη περιποίηση αυτοκινήτου. Την τάση αυτή λοιπόν, φαίνεται να ακολουθεί και η Ελλάδα, όπως αποδείχθηκε και από την απόλυτα επιτυχημένη, πρώτη απόπειρα του εγχώριου κλάδου, να μοιραστεί με επαγγελματίες και καταναλωτές τα δεδομένα και τις «τρέχουσες» εξελίξεις της αγοράς του Detailing.
 
Στο πλαίσιο αυτό, διοργανώθηκε μια έκθεση με πολλές συμμετοχές από τον ελληνικό και διεθνή χώρο, απώτερος στόχος της οποίας, είναι η διαρκής αναβάθμιση του χώρου του Detailing. Εξειδικευμένοι συνεργάτες με σημαντική εμπειρία, έχουν εστιάσει την ενέργειά τους στη διαρκή βελτίωση του χώρου και συμμετείχαν ενεργά στο 1st Detailing Showroom, το οποίο και έλαβε χώρα στις 11-12 Ιουνίου 2016 στο περίπτερο 12 της Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Πάνω από 30 εκθέτες και οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου, έδωσαν βροντερό «παρών» με τη συμμετοχή τους σε ειδικά διαμορφωμένα περίπτερα, στα οποία οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και μια σειρά από supercars, όπως μια SL65 AMG, μια ολοκαίνουργια Porsche 911 GT3 RS, μια 911 GT3 και πολλές δημιουργίες της Ferrari και της Lamborghini.

Παράλληλα, η έκθεση αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιαστούν για πρώτη φορά στη χώρα μας, προϊόντα, εργαλεία, υπηρεσίες και τεχνικές, που αφορούν τον κλάδο του Detailing. Tόσο οι επαγγελματίες λοιπόν, όσο και απλοί λάτρεις της περιποίησης του οχήματος τους, είχαν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν δια ζώσης, τεχνικές αναλύσεις για την περιποίηση του αυτοκινήτου και τη χρήση των σχετικών προϊόντων, αλλά και να γνωριστούν και να αποκτήσουν προσωπικές επαφές με όλους τους ανθρώπους του κλάδου που βρέθηκαν στην έκθεση.
 
Μεγάλοι χορηγοί της έκθεσης ήταν οι Dazzle Show Car Promotions και APR Greece, ενώ από έντυπα, το Auto Τρίτη, ως χορηγός είχε τη δική του παρουσία στο 1st Detailing Showroom, μοιράζοντας στους επισκέπτες τεύχη του κορυφαίου περιοδικού για το αυτοκίνητο.
 
Οι κορυφαίοι στο Detailing
 
Τη δική τους ξεχωριστή παρουσία στο1st Detailing Showroom, είχαν οι μεγαλύτερες εταιρείες του κλάδου στην Ελλάδα, με ειδικά περίπτερα στα οποία παρουσίασαν τα «χαρτοφυλάκια» των προϊόντων τους, αλλά και τεχνικές γύρω από την περιποίηση των αυτοκινήτων. Πιο συγκεκριμένα, δικό τους περίπτερο στην έκθεση είχαν πάνω από 30 εταιρείες του κλάδου, μεταξύ των οποίων οι Meguiar’s, 3M, Μπαρμπέρη Κ. & Σ. ΕΠΕ, Menzerna, Mirka, Festool, , Cleanfix, Betag Innovation, ValetPro, CarPro, Sika, Foiltech, ADS, Feral, Flexipads, Polarchem, Testboy, Chemical Guys, Karcher, Gyeon, Bilt Hamber, Daily’s, Car Art Work, Lake Country, Dazzle, PDR, Sata, Sonax, D Detailing, Ceramic Pro, Adc, Flex, Ceramic Bond, Rupes, Fenice και AutoGlym.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ

  • Akzo Nobel

    Akzo Nobel

    Μοναδική, ολοκληρωμένη τεχνολογία Colorvation. Μεγιστοποιεί την παραγωγικότητα και την κερδοφορία των φανοποιείων.  Το τέλειο ταίριασμα γρήγορα και αποτελεσματικά!  Η απόλυτη τεχνική επαναβαφής.
     2106220620 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTORADO

    AUTORADO

    Η AUTO RADO χρησιμοποιεί τη μέθοδο PDR που δεν απαιτεί βαφή των επισκευασμένων περιοχών. Η μέθοδος αυτή επαναφέρει το μέταλλο στην αρχική του κατάσταση χωρίς να επηρεάζεται το χρώμα. Επισκευάζει βαθουλώματα χωρίς στοκάρισμα ή πυράκτωση.
     6944275762 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΣΚΑΛΚΟΣ

    ΣΚΑΛΚΟΣ

    Στην εταιρία Skalkos θα βρείτε βαφές και προϊόντα επιδιόρθωσης και περιποίησης όπως αλοιφές, σφουγγάρια ή πανιά γυαλίσματος, αλλά και προϊόντα επιδιόρθωσης πλαστικών και φαναριών. Διαθέτει επίσης και όλα τα απαραίτητα εργαλεία, με τα οποία εξοπλίζεται ένα σύγχρονο φανοβαφείο.
     2102910512 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • HB BODY

    HB BODY

    Τομέας της HB BODY είναι τα προϊόντα βαφής αυτοκινήτου. Με ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Από τις εταιρείες της ελληνικής αγοράς που χαρακτηρίζονται “διαμάντια”. Εξάγει τα ποιοτικά προϊόντα της σε πολλές χώρες ανά τον πλανήτη.
     2310790000 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • RS NANOTECHNOLOGY

    RS NANOTECHNOLOGY

    Το νέο προϊόν Nanodiamond της RS Nanotechnology προήλθε από μακρόχρονη τεχνολογική έρευνα και αποτελεί την δεύτερη γενιά και την εξέλιξη της γκάμας των ειδών Νανοτεχνολογίας, έχει την ικανότητα να προστατεύει ιδιαίτερα αποτελεσματικά τις επιφάνειες από κάθε είδους επιβλαβείς ρύπους και γρατσουνιές. Μετά την πρώτη κάλυψη, μπορεί να αυξηθεί το πάχος της με πρόσθετες στρώσεις.
     210 9766366 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • AUTO COLOR

    AUTO COLOR

    Η Auto Color δραστηριοποιείται αποκλειστικά στον χώρο της επισκευής και συντήρησης των επαγγελματικών και Ι.Χ. αυτοκίνητων από το 1977, με άξονα την ποιότητα επισκευής , με επαγγελματίες μηχανικούς και φανοποιούς.
     2102810515 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΙΒΑΣ

    ΛΙΒΑΣ

    Στις εγκαταστάσεις του φανοποιείου Livas πραγματοποιούνται αναρίθμητες εργασίες φανοποιείου σε αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες. Μπορείτε να επισκευάζετε το αυτοκίνητο σας, να φροντίσετε το χρώμα του ή και να το καθαρίσετε με βιολογικό καθαρισμό.
     2102383353 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • GOLDEN CARE

    GOLDEN CARE

    Η εταιρία GOLDEN CARE ειδικεύεται στον καθαρισμό και περιποίηση του αυτοκινήτου σας και στην συντήρηση του χρώματος του από γρατζουνιές. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιεί προϊόντα της Williams Racing & Scholl Concepts  
     2105988586 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΚΕΚΕΡΗΣ

    ΚΕΚΕΡΗΣ

    Στο σύγχρονο φανοποιείο Kekeris μπορείτε να κλείσετε το ραντεβού σας και να κάνετε Value for money Service αποκατάστασης του αυτοκινήτου σας.  Διαθέτοντας μεγάλη εμπειρία στον κλάδο της επισκευής αυτοκινήτου, προσφέρει εξαιρετικές υπηρεσίες σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές  τιμές.
     2109969325 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

    ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία

    Εισαγωγή και εμπορία χρωμάτων αυτοκινήτων από την εταιρεία ΓΡΑΜΜΑΤΑΣ Δ. Επαγγελματικά εργαλεία, προϊόντα στεγανοποίησης, λείανσης, γυάλισμα, προσωπική προστασία. Με εγγύηση στην καλύτερη ποιότητα και τις χαμηλότερες τιμές.
      210-3462774 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • SMALTOLIN S.A.

    SMALTOLIN S.A.

    Η κύρια δράση της  Smaltolin A.E εντοπίζεται στο χώρο της βιομηχανίας με χρώματα ειδικών προδιαγραφών μακροχρόνιας και αντιδιαβρωτικής προστασίας μεταλλικών και τσιμεντένιων κατασκευών.
     210 6627280 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

    ΛΟΥΠΑΣΑΚΗΣ

    Η Loupasakis είναι μία σύγχρονη και πλήρης κάθετη μονάδα εξυπηρέτησης αυτοκινήτων. Στις εγκαταστάσεις της θα βρείτε λύσεις για service, φανοποιία, βαφές, ελαστικά, αναρτήσεις, ευθυγραμμίσεις και ανταλλακτικά 
      2109937529 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ