Αεριοκίνηση για επαγγελματίες και επιχειρήσεις

9175 Επισκέψεις στο άρθρο

Λύση σε επιχειρήσεις και επαγγελματίες οδηγούς προσφέρει το φυσικό αέριο κίνησης σε μια εποχή όπου η χρήση εταιρικών οχημάτων θεωρείται πηγή αυξημένων εξόδων για τον εταιρικό προϋπολογισμό.

 
Η αεριοκίνηση προσφέρει έναν οικονομικό τρόπο μετακίνησης τόσο στα στελέχη επιχειρήσεων όσο και στις εταιρείες που διαθέτουν στόλους που διανύουν μεγάλες αποστάσεις στο εθνικό και διεθνές οδικό δίκτυο. 

Τα εργοστασιακά κατασκευασμένα μοντέλα φυσικού αερίου προσφέρουν ΙΧ για εταιρική χρήση τα οποία υπόσχονται χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και εξοικονόμηση που ξεπερνά το 50% του κόστους αλλά και φορτηγά (ελαφρά και βαρέως τύπου) τα οποία εξυπηρετούν τις ανάγκες μεταφορικών εταιρειών, μεγάλες βιομηχανίες, εμπορικές αλυσίδες κλπ.

Στην Ελλάδα μεγάλες εταιρείες έχουν εισάγει στους εμπορικούς τους στόλους οχήματα φυσικού αερίου επιδεικνύοντας παράλληλα ένα οικολογικό προφίλ καθώς το CNG θεωρείται ως το πλέον φιλικό καύσιμο για το περιβάλλον ενώ αυξάνεται ο αριθμός των οδηγών ταξί που επιλέγει φυσικό αέριο προκειμένου να επωφεληθεί από την μεγάλη εξοικονόμηση στο κόστος του καυσίμου. 

Προκειμένου οι επιχειρήσεις να επωφεληθούν από την χρήση της αεριοκίνησης η ΔΕΠΑ υλοποιεί συνεργασία με γνωστές αντιπροσωπείες αυτοκινήτων για την διάθεση σχετικού προγράμματος επιδότησης στο επαγγελματικό κοινό. 

Η πρωτοβουλία αυτή θα προσφέρει την ευκαιρία σε επιχειρήσεις της αγοράς να αποκτήσουν εργοστασιακά κατασκευασμένα οχήματα φυσικού αερίου (IX, βαν/φορτηγά ελαφρού τύπου), τα οποία διατίθενται στην Ελλάδα από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες όπως η Mercedes (sprinter, 200), η Volskwagen, η Skoda και η Opel.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)