Limit down τιμής την τελευταία πενταετία

  21695 Επισκέψεις στο άρθρο

  Το υγραέριο κίνησης μπήκε για τα καλά στην συνείδηση του Έλληνα οδηγού από το 2012 και μετά. Μπορεί να νομιμοποιήθηκε από το 2009, ωστόσο όταν οξύνθηκε η οικονομική κρίση, οι ιδιοκτήτες αυτοκινήτων έψαχναν τρόπους να απαλλαγούν από τα έξοδα μετακίνησης τους, οπότε στραφήκαν προς το υγραέριο. Το 2012 η τιμή του LPG έφτασε ακόμα και το 1 ευρώ/λίτρο, ωστόσο σταδιακά στο πέρασμα των ετών η τιμή διολίσθησε, για να φτάσουνε στα σημερινά επίπεδα, που κοστίζει σχεδόν 65 λεπτά. Αναλυτικότερα το 2013 υπήρξε μια μικρή υποχώρηση στην τιμή συγκριτικά με την προηγούμενη χρονιά με την τιμή να διαμορφώνεται κατά μ.ο. στα 0,91 ευρώ. Αντίστοιχη μείωση είχαμε και το 2014 όπου η μέση τιμή του υγραερίου ήταν 0,85 λεπτά. Μεγάλη πτώση στην τιμή του υγραερίου είχαμε το 2015, λόγω της ανάλογης πτώσης που είχε το βαρέλι πετρελαίου, με τις τιμές να έχουν μεγάλη διακύμανση για να φτάσουν στα σημερινά επίπεδα του. Για να γίνει κατανοητό, σε χρηματικά ποσά, σημαίνει πως σε ετήσια βάση, το 2012 χρειαζόσασταν 520 ευρώ περισσότερα συγκριτικά με σήμερα!

  ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

  ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

  προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

  • ΨΑΧΤΗΡΙ

   Top εμπορίες και χιλιάδες επιλογές για ότι ψάχνεις. Όλα με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Μόνο στη μηχανή αναζήτησης του Auto Τρίτη. Μπες, δες, βρες, με 1 κλίκ εδώ.
   Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

   Στην GAS SERVICE Ξαγοράρης είναι ειδικοί στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης (LPG/CNG). Χρησιμοποιούν τα αξιόπιστα συστήματα της εταιρίας Zavoli, με την εγγύηση της GAS Θεοδώρου.
    21099382344 - 6946834543 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • GK AUTO GAS

   Η GK AUTO GAS δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης και της αεριοκίνησης από το 2009, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των κλάδων αυτών.
    2105813424 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • CAR GROUP KALOGRITSAS

   Από το 2011 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αεριοκίνησης. Είτε θέλετε να κινείστε με LPG, είτε με CNG, η Car Group Kalogritsas εισάγει, τοποθετεί και συντηρεί αξιόπιστα συστήματα αεριοκίνησης. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας.
    2106618344 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Pedis Car Service

   Η Pedis Car Service βρίσκεται στον χώρο επισκευής αυτοκινήτου από το 1991, παρέχοντας υπηρεσίες για όλα τα οχήματα παλαιού και νέου τύπου. Πραγματοποιούν άριστη εγκατάσταση συστημάτων LPG, γρήγορα και οικονομικά και χρησιμοποιούν το σύστημα υγραεροκίνησης lovato.
    2102834350 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ECOΚΙΝΗΣΗ

   Η πρωτοπόρα παρουσία της εταιρείας ECOΚΙΝΗΣΗ στο χώρο του υγραερίου εδω και πολλά χρόνια έχει προσφέρει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να είναι βέβαιο πως θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της το εγγυάται.
    2109734811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • GM GAS

   Η LANDI RENZO είναι ή Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης με τις περισσότερες εργοστασιακές συνεργασίες σε οχήματα πρώτης εγκατάστασης. Ενημερώσου για την τοποθέτηση γνήσιου συστήματος αεριοκίνησης LANDI RENZO σε έναν από τους συνεργάτες της GM GAS σε όλη την Ελλάδα!
    2310 387222 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • LPG HELLAS

   Η LPG HELLAS, δημιούργησε το πρώτο BRC POINT Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ αερίων καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.
   Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • Geartech Engineering

   Η μακροχρόνια εμπειρία της Gear Tech Engineering στο χώρο της βελτίωσης (Honda, Mazda, Subaru, Toyota, κλπ.) τους έχει καθιερώσει σαν μια από τις κορυφαίες επιλογές για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.
    2103410108 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ QUICK SERVICE - ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

   Το συνεργέιο είναι Υγραεριοκίνηση Quick Service του κ. Βαλαβάνη Μάριου είναι εξειδικευμένο γενικό συνεργείο υγραεριοκίνησης και εδρεύει στα ¶νω Πατήσια. Κύρια δραστηριοτητά του είναι η τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή υγραερίου, επιβατικών οχημάτων.
    2102111358 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • LOVATO

   Μπες τώρα στο νέο site της Lovato Hellas και μέσα από 5 απλά βήματα πάρε ολοκληρωμένη προσφορά για το αυτοκίνητό σου! Βρες το μοντέλο του αυτοκινήτου σου και δες ποιό σύστημα σου προτείνουμε και πόσο κοστίζει, πόσα θα εξοικονομείς με ένα σύστημα Lovato και πόσο εύκολα μπορείς να το αποκτήσεις! Ξεκίνα ΕΔΏ!
    2130378905 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • KONCars

   KONCars προσφέρει Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης. Επιπλέον έχει εξειδίκευση στην τοποθέτηση υγραερίου και συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO.
    2114035966 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
  • ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν

   Η εταιρία ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και έμπειρο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί ειδικά για μετατροπές σε υγραεριοκίνηση και κίνηση με φυσικό αέριο, όλων των μοντέλων κάθε μάρκας αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα είναι πιστοποιημένο συνεργείο εγκατάστασης εξοπλισμού φυσικού αερίου σε οχήματα, από την TUV AUSTRIA HELLAS.
    23940 25605 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ