Επώνυμες & πιστοποιημένες μάρκες Δεξαμενών LPG!

2711 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αεριοκίνησης, επώνυμα συστήματα και δίκτυο εκπαιδευμένων συνεργατών, η EuropeGAS. Με αφορμή την υποχρεωτική (και από τον νόμο) αλλαγή δεξαμενής Lpg στα χιλιάδες οχήματα που συμπλήρωσαν δεκαετία χρήσης της, μιλήσαμε με τον επικεφαλής της, Κο Αλέκο Σταχτούρη.

Ας δούμε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε ο γνωστός επιχειρηματίας (και μέλος του Συνδέσμου ΣΕΚΟΕ)  σχετικά με τις λειτουργίες, τα προϊόντα, τις πιστοποιήσεις και τα πλεονεκτήματα των προτάσεων Αεριοκίνησης (LPG, Cng) της EuropeGAS Hellas. Φυσικά και όλα όσα πρέπει να ξέρει ο κάτοχος ενός υγραεριοκίνητου οχήματος που ήρθε η ώρα (ή έρχεται σύντομα) η ώρα για την απαραίτητη και για λόγους ασφαλείας, αντικατάσταση της δεξαμενής Lpg του.

Τα brands (μάρκες) που διαθέτετε  
H εταιρεία εμπλέκεται στον σχεδιασμό,στην παραγωγή,στην χονδρική πώληση,στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της-μηχανικών. Επίσης, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες,στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα. 

Η οικογένεια προϊόντων μας είναι οι εγκέφαλοι EG BASICO,EG AVANCE 32,48 EG SUPERIOR,οι πνεύμονες EG PREMO, EG SUPREMO και ειδικά εξαρτήματα όπως τα φίλτρα EG SPINNER.

Τα σχεδιάζουμε και τα παράγουμε στο εργοστάσιό μας στην Πολωνία. Παράλληλα είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου-φυσικού αερίου ΗΑΝΑ κατασκευής Κορέας και εισαγωγείς πολλών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων συστημάτων αεριοκίνησης όπως εγχυτήρων RAIL,μειωτήρων ΤOMASETTO, NIGS, ATIKER, MAGIC, πολυβαλβίδων και πληρώσεων TOMASETTO, ATIKER δεξαμενών TV GAS,POLMOCON,ELPIGAZ,σωληνώσεων FARO, EUROPLAST, SEMPERIT συστημάτων JLM,PROTEC,TUNAP και μιας μεγάλης γκάμας φίλτρων και μικροεξαρτημάτων. 

Η EuropeGAS Πολωνίας διαθέτει τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Μέσα από την δική της ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα προγραμματιστών, ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες. Επίσης, χάρη της εφαρμογής όλων των διαδικασιών πιστοποίησης και ποιοτικού ελέγχου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας παίρνουν 100% αξιόπιστα προϊόντα 

EuropeGAS INJECTO εξελιγμένο σύστημα & min οικονομία 40% 

Σε συνεργασία με τις  αυτοκινητοβιομηχανίες που εξελίσσουν τις τεχνολογίες ψεκασμού καυσίμου η EuropeGAS,εξελίσσει και τα δικά της συστήματα  με ανάλογες τεχνολογίες άμεσου ψεκασμού(direct injection). To πιο εξελιγμένο σύστημα της είναι το EuropeGAS INJECTO και καλύπτει τους περισσότερους κινητήρες άμεσου ψεκασμού προσφέροντας οικονομία τουλάχιστον 40%. Σε συνδυασμό με τους νέους εγχυτήρες(μπεκ) τύπου βενζίνης της EuropeGAS επιτυγχάνεται το απόλυτο αποτέλεσμα. 
 
 Tοποθέτηση νέας δεξαμενής & έγγραφα ΚΤΕΟ από 120 ευρώ
 
Για όσους κατόχους αυτοκινήτων με σύστημα υγραεριοκίνησης LPG έχουν περάσει 10 χρόνια ή και περισσότερα από την εγκατάσταση και απαιτείται αντικατάσταση της παλιάς δεξαμενής, η EuropeGAS προσφέρει την αλλαγή της παλιάς δεξαμενής LPG με μια ολοκαίνουργια ευρωπαϊκή, υψηλής ποιότητας και αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, συνοδευόμενη με τη δεκαετή εγγύηση της EuropeGAS.

Η τοποθέτηση της νέας δεξαμενής, μαζί με δωρεάν έλεγχο όλου του συστήματος υγραεριοκίνησης και τα απαραίτητα έγγραφα για το ΚΤΕΟ,ξεκινά από 120 ευρώ (συν φπα) και αναλόγως τα λίτρα και το είδος της δεξαμενής φτάνει τα 190 ευρώ (συν φπα),ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνει και με δυνατότητα άτοκων δόσεων. 
 
Μάρκες Δεξαμενών LPG, προέλευση, χωρητικότητα και πλεονεκτήματα 
 
Η EuropeGAS Hellas εισάγει και εμπορεύεται όλες τις γνωστές πιστοποιημένες μάρκες δεξαμενών όπως TV GAS,POLMOCON,TMS,AMS,STEP
 
Οι δεξαμενές TV GAS και POLMOCON-ELPIGAZ  είναι κατασκευασμένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση,ενώ οι TMS,AMS,STEP στην Τουρκία.Αποτελούνται από υλικά εξαιρετικής ποιότητας ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που επιβάλλονται τόσο στην κατασκευή όσο και στα χαρακτηριστικά τους. 
 
Τα 7 πλεονεκτήματα των δεξαμενών μας είναι τα ακόλουθα : 
 
• Οι αυξημένες αντοχές του ειδικού ενισχυμένου χάλυβα καθιστούν τις δεξαμενές ικανές να επιτυγχάνουν το μέγιστο των επιθυμητών ιδιοτήτων με μικρότερο πάχος και βάρος από αυτές του ανταγωνισμού 
• Αύξηση χωρητικότητας σε λίτρα (στις ίδιες διαστάσεις), λόγω εργονομικού σχεδιασμού  
• Αυξημένος χώρος στο κέντρο των δεξαμενών για ευκολότερη τοποθέτηση της 
   πολυβαλβίδας 

Εξαιρετική ποιότητα βαφής 
•  `Aρτια  συγκόλληση 
• Εσωτερική αντισκωριακή προστασία 
Μη γηραντικές ιδιότητες 
  
Οι δεξαμενές μας υπάρχουν διαθέσιμες για όλες τις κατηγορίες οχημάτων και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και πιστοποιήσεις για την παγκόσμια αγορά. 

Αλέκος Σταχτούρης
EuropeGAS Hellas    2109644456

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

 • ΨΑΧΤΗΡΙ

  Top εμπορίες και χιλιάδες επιλογές για ότι ψάχνεις. Όλα με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Μόνο στη μηχανή αναζήτησης του Auto Τρίτη. Μπες, δες, βρες, με 1 κλίκ εδώ.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ QUICK SERVICE - ΒΑΛΑΒΑΝΗΣ ΜΑΡΙΟΣ

  Το συνεργέιο είναι Υγραεριοκίνηση Quick Service του κ. Βαλαβάνη Μάριου είναι εξειδικευμένο γενικό συνεργείο υγραεριοκίνησης και εδρεύει στα ¶νω Πατήσια. Κύρια δραστηριοτητά του είναι η τοποθέτηση, συντήρηση και επισκευή υγραερίου, επιβατικών οχημάτων.
   2102111358 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • LPG HELLAS

  Η LPG HELLAS, δημιούργησε το πρώτο BRC POINT Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ αερίων καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GK AUTO GAS

  Η GK AUTO GAS δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στον κλάδο της υγραεριοκίνησης και της αεριοκίνησης από το 2009, έχοντας συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη των κλάδων αυτών.
   2105813424 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Geartech Engineering

  Η μακροχρόνια εμπειρία της Gear Tech Engineering στο χώρο της βελτίωσης (Honda, Mazda, Subaru, Toyota, κλπ.) τους έχει καθιερώσει σαν μια από τις κορυφαίες επιλογές για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.
   2103410108 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • KONCars

  KONCars προσφέρει Value for money Service επισκευής ή αποκατάστασης. Επιπλέον έχει εξειδίκευση στην τοποθέτηση υγραερίου και συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο διακεκριμένες εταιρείες στο χώρο του LPG, όπως η LOVATO.
   2114035966 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GM GAS

  Η LANDI RENZO είναι ή Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης με τις περισσότερες εργοστασιακές συνεργασίες σε οχήματα πρώτης εγκατάστασης. Ενημερώσου για την τοποθέτηση γνήσιου συστήματος αεριοκίνησης LANDI RENZO σε έναν από τους συνεργάτες της GM GAS σε όλη την Ελλάδα!
   2310 387222 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Στην GAS SERVICE Ξαγοράρης είναι ειδικοί στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης (LPG/CNG). Χρησιμοποιούν τα αξιόπιστα συστήματα της εταιρίας Zavoli, με την εγγύηση της GAS Θεοδώρου.
   21099382344 - 6946834543 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Pedis Car Service

  Η Pedis Car Service βρίσκεται στον χώρο επισκευής αυτοκινήτου από το 1991, παρέχοντας υπηρεσίες για όλα τα οχήματα παλαιού και νέου τύπου. Πραγματοποιούν άριστη εγκατάσταση συστημάτων LPG, γρήγορα και οικονομικά και χρησιμοποιούν το σύστημα υγραεροκίνησης lovato.
   2102834350 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CAR GROUP KALOGRITSAS

  Από το 2011 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αεριοκίνησης. Είτε θέλετε να κινείστε με LPG, είτε με CNG, η Car Group Kalogritsas εισάγει, τοποθετεί και συντηρεί αξιόπιστα συστήματα αεριοκίνησης. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας.
   2106618344 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν

  Η εταιρία ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και έμπειρο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί ειδικά για μετατροπές σε υγραεριοκίνηση και κίνηση με φυσικό αέριο, όλων των μοντέλων κάθε μάρκας αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα είναι πιστοποιημένο συνεργείο εγκατάστασης εξοπλισμού φυσικού αερίου σε οχήματα, από την TUV AUSTRIA HELLAS.
   23940 25605 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ECOΚΙΝΗΣΗ

  Η πρωτοπόρα παρουσία της εταιρείας ECOΚΙΝΗΣΗ στο χώρο του υγραερίου εδω και πολλά χρόνια έχει προσφέρει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να είναι βέβαιο πως θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της το εγγυάται.
   2109734811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • LOVATO

  Μπες τώρα στο νέο site της Lovato Hellas και μέσα από 5 απλά βήματα πάρε ολοκληρωμένη προσφορά για το αυτοκίνητό σου! Βρες το μοντέλο του αυτοκινήτου σου και δες ποιό σύστημα σου προτείνουμε και πόσο κοστίζει, πόσα θα εξοικονομείς με ένα σύστημα Lovato και πόσο εύκολα μπορείς να το αποκτήσεις! Ξεκίνα ΕΔΏ!
   2130378905 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)

 • ΨΑΧΤΗΡΙ

  Top εμπορίες και χιλιάδες επιλογές για ότι ψάχνεις. Όλα με τεχνικά χαρακτηριστικά και τιμές. Μόνο στη μηχανή αναζήτησης του Auto Τρίτη. Μπες, δες, βρες, με 1 κλίκ εδώ.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν

  Η εταιρία ΣΤΑΘΗΣ Σ&Ν διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό καθώς και έμπειρο προσωπικό που έχει εκπαιδευτεί ειδικά για μετατροπές σε υγραεριοκίνηση και κίνηση με φυσικό αέριο, όλων των μοντέλων κάθε μάρκας αυτοκινήτου. Επιπρόσθετα είναι πιστοποιημένο συνεργείο εγκατάστασης εξοπλισμού φυσικού αερίου σε οχήματα, από την TUV AUSTRIA HELLAS.
   23940 25605 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ECOΚΙΝΗΣΗ

  Η πρωτοπόρα παρουσία της εταιρείας ECOΚΙΝΗΣΗ στο χώρο του υγραερίου εδω και πολλά χρόνια έχει προσφέρει την απαραίτητη εμπειρία ώστε να είναι βέβαιο πως θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της το εγγυάται.
   2109734811 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • LPG HELLAS

  Η LPG HELLAS, δημιούργησε το πρώτο BRC POINT Υγραεριοκίνησης στην Ελλάδα, ένα σύγχρονο νόμιμο και πιστοποιημένο συνεργείο τοποθέτησης κιτ αερίων καυσίμων (υγραερίου και φυσικού αερίου), εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα, άριστα εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • Geartech Engineering

  Η μακροχρόνια εμπειρία της Gear Tech Engineering στο χώρο της βελτίωσης (Honda, Mazda, Subaru, Toyota, κλπ.) τους έχει καθιερώσει σαν μια από τις κορυφαίες επιλογές για την αναβάθμιση του αυτοκινήτου σας.
   2103410108 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GM GAS

  Η LANDI RENZO είναι ή Νο1 εταιρεία υγραεριοκίνησης με τις περισσότερες εργοστασιακές συνεργασίες σε οχήματα πρώτης εγκατάστασης. Ενημερώσου για την τοποθέτηση γνήσιου συστήματος αεριοκίνησης LANDI RENZO σε έναν από τους συνεργάτες της GM GAS σε όλη την Ελλάδα!
   2310 387222 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΞΑΓΟΡΑΡΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

  Στην GAS SERVICE Ξαγοράρης είναι ειδικοί στην εγκατάσταση και συντήρηση συστημάτων αεριοκίνησης (LPG/CNG). Χρησιμοποιούν τα αξιόπιστα συστήματα της εταιρίας Zavoli, με την εγγύηση της GAS Θεοδώρου.
   21099382344 - 6946834543 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • CAR GROUP KALOGRITSAS

  Από το 2011 παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες αεριοκίνησης. Είτε θέλετε να κινείστε με LPG, είτε με CNG, η Car Group Kalogritsas εισάγει, τοποθετεί και συντηρεί αξιόπιστα συστήματα αεριοκίνησης. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις και έμπειρο προσωπικό εγγυάται την άριστη εξυπηρέτησή σας.
   2106618344 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ