Επώνυμες & πιστοποιημένες μάρκες Δεξαμενών LPG!

6608 Επισκέψεις στο άρθρο

Με πρωταγωνιστικό ρόλο στην ελληνική αγορά αεριοκίνησης, επώνυμα συστήματα και δίκτυο εκπαιδευμένων συνεργατών, η EuropeGAS. Με αφορμή την υποχρεωτική (και από τον νόμο) αλλαγή δεξαμενής Lpg στα χιλιάδες οχήματα που συμπλήρωσαν δεκαετία χρήσης της, μιλήσαμε με τον επικεφαλής της, Κο Αλέκο Σταχτούρη.

coral gas
MASTER DIRECT
Ας δούμε τα όσα ενδιαφέροντα μας είπε ο γνωστός επιχειρηματίας (και μέλος του Συνδέσμου ΣΕΚΟΕ)  σχετικά με τις λειτουργίες, τα προϊόντα, τις πιστοποιήσεις και τα πλεονεκτήματα των προτάσεων Αεριοκίνησης (LPG, Cng) της EuropeGAS Hellas. Φυσικά και όλα όσα πρέπει να ξέρει ο κάτοχος ενός υγραεριοκίνητου οχήματος που ήρθε η ώρα (ή έρχεται σύντομα) η ώρα για την απαραίτητη και για λόγους ασφαλείας, αντικατάσταση της δεξαμενής Lpg του.

Τα brands (μάρκες) που διαθέτετε  
H εταιρεία εμπλέκεται στον σχεδιασμό,στην παραγωγή,στην χονδρική πώληση,στην τεχνική υποστήριξη των συνεργατών της-μηχανικών. Επίσης, στην εγκατάσταση συστημάτων σε ιδιώτες,στις επισκευές εξαρτημάτων αεριοκίνησης και στην τεχνική υποστήριξη ιδιωτών σε όλη την Ελλάδα. 

Η οικογένεια προϊόντων μας είναι οι εγκέφαλοι EG BASICO,EG AVANCE 32,48 EG SUPERIOR,οι πνεύμονες EG PREMO, EG SUPREMO και ειδικά εξαρτήματα όπως τα φίλτρα EG SPINNER.

Τα σχεδιάζουμε και τα παράγουμε στο εργοστάσιό μας στην Πολωνία. Παράλληλα είμαστε επίσημοι αντιπρόσωποι των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου-φυσικού αερίου ΗΑΝΑ κατασκευής Κορέας και εισαγωγείς πολλών ανταλλακτικών και εξαρτημάτων συστημάτων αεριοκίνησης όπως εγχυτήρων RAIL,μειωτήρων ΤOMASETTO, NIGS, ATIKER, MAGIC, πολυβαλβίδων και πληρώσεων TOMASETTO, ATIKER δεξαμενών TV GAS,POLMOCON,ELPIGAZ,σωληνώσεων FARO, EUROPLAST, SEMPERIT συστημάτων JLM,PROTEC,TUNAP και μιας μεγάλης γκάμας φίλτρων και μικροεξαρτημάτων. 

Η EuropeGAS Πολωνίας διαθέτει τις πιο μοντέρνες και σύγχρονες γραμμές παραγωγής μηχανημάτων. Μέσα από την δική της ερευνητική και αναπτυξιακή ομάδα προγραμματιστών, ηλεκτρονικών και μηχανολόγων μηχανικών αναπτύσσουν καινοτόμες λύσεις και τεχνολογίες. Επίσης, χάρη της εφαρμογής όλων των διαδικασιών πιστοποίησης και ποιοτικού ελέγχου, μπορούμε να είμαστε σίγουροι ότι οι πελάτες μας παίρνουν 100% αξιόπιστα προϊόντα 

EuropeGAS INJECTO εξελιγμένο σύστημα & min οικονομία 40% 

Σε συνεργασία με τις  αυτοκινητοβιομηχανίες που εξελίσσουν τις τεχνολογίες ψεκασμού καυσίμου η EuropeGAS,εξελίσσει και τα δικά της συστήματα  με ανάλογες τεχνολογίες άμεσου ψεκασμού(direct injection). To πιο εξελιγμένο σύστημα της είναι το EuropeGAS INJECTO και καλύπτει τους περισσότερους κινητήρες άμεσου ψεκασμού προσφέροντας οικονομία τουλάχιστον 40%. Σε συνδυασμό με τους νέους εγχυτήρες(μπεκ) τύπου βενζίνης της EuropeGAS επιτυγχάνεται το απόλυτο αποτέλεσμα. 
 
 Tοποθέτηση νέας δεξαμενής & έγγραφα ΚΤΕΟ από 120 ευρώ
 
Για όσους κατόχους αυτοκινήτων με σύστημα υγραεριοκίνησης LPG έχουν περάσει 10 χρόνια ή και περισσότερα από την εγκατάσταση και απαιτείται αντικατάσταση της παλιάς δεξαμενής, η EuropeGAS προσφέρει την αλλαγή της παλιάς δεξαμενής LPG με μια ολοκαίνουργια ευρωπαϊκή, υψηλής ποιότητας και αυστηρών τεχνικών προδιαγραφών, συνοδευόμενη με τη δεκαετή εγγύηση της EuropeGAS.

Η τοποθέτηση της νέας δεξαμενής, μαζί με δωρεάν έλεγχο όλου του συστήματος υγραεριοκίνησης και τα απαραίτητα έγγραφα για το ΚΤΕΟ,ξεκινά από 120 ευρώ (συν φπα) και αναλόγως τα λίτρα και το είδος της δεξαμενής φτάνει τα 190 ευρώ (συν φπα),ενώ η πληρωμή μπορεί να γίνει και με δυνατότητα άτοκων δόσεων. 
 
Μάρκες Δεξαμενών LPG, προέλευση, χωρητικότητα και πλεονεκτήματα 
 
Η EuropeGAS Hellas εισάγει και εμπορεύεται όλες τις γνωστές πιστοποιημένες μάρκες δεξαμενών όπως TV GAS,POLMOCON,TMS,AMS,STEP
 
Οι δεξαμενές TV GAS και POLMOCON-ELPIGAZ  είναι κατασκευασμένες στην Ευρωπαϊκή Ένωση,ενώ οι TMS,AMS,STEP στην Τουρκία.Αποτελούνται από υλικά εξαιρετικής ποιότητας ακολουθώντας τις αυστηρές προδιαγραφές που επιβάλλονται τόσο στην κατασκευή όσο και στα χαρακτηριστικά τους. 
 
Τα 7 πλεονεκτήματα των δεξαμενών μας είναι τα ακόλουθα : 
 
• Οι αυξημένες αντοχές του ειδικού ενισχυμένου χάλυβα καθιστούν τις δεξαμενές ικανές να επιτυγχάνουν το μέγιστο των επιθυμητών ιδιοτήτων με μικρότερο πάχος και βάρος από αυτές του ανταγωνισμού 
• Αύξηση χωρητικότητας σε λίτρα (στις ίδιες διαστάσεις), λόγω εργονομικού σχεδιασμού  
• Αυξημένος χώρος στο κέντρο των δεξαμενών για ευκολότερη τοποθέτηση της 
   πολυβαλβίδας 

Εξαιρετική ποιότητα βαφής 
•  `Aρτια  συγκόλληση 
• Εσωτερική αντισκωριακή προστασία 
Μη γηραντικές ιδιότητες 
  
Οι δεξαμενές μας υπάρχουν διαθέσιμες για όλες τις κατηγορίες οχημάτων και διαθέτουν όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις και πιστοποιήσεις για την παγκόσμια αγορά. 

Αλέκος Σταχτούρης
EuropeGAS Hellas    2109644456

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ (CNG)