Οικονομικό καύσιμο και με λιγότερους ρύπους για το περιβάλλον. Γιατί να αναθεωρήσεις για το CNG.

Οικονομικό καύσιμο και με λιγότερους ρύπους για το περιβάλλον. Γιατί να αναθεωρήσεις για το CNG.

Fisikon αέριο! Cng καύσιμο & Τοp economy

10965 Επισκέψεις στο άρθρο

CNG: Οικονομικό καύσιμο με υψηλότερη απόδοση από βενζίνη. Απελευθερώνει λιγότερους ρύπους από βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες. Το δίκτυο Fisikon από ΔΕΠΑ επεκτείνει τις εγκαταστάσεις-πρατήρια διάθεσης και φέρνει CNG υψηλής ποιότητας σε ελκυστικές τιμές.

coral gas
MASTER DIRECT

Κινητική βιωσιμότητα. Μια έννοια ταυτόσημη με το αυτοκίνητο, όπως διαμορφώνεται στο μέλλον. Όλες οι επιστημονικές αναλύσεις και οι περιβαντολλογικές προβλέψεις δείχνουν πως τα αυτοκίνητα του μέλλοντος πρέπει να είναι «πράσινα». Τι όμως σημαίνει αυτό;

Οι παραδοσιακοί βενζινοκινητήρες και πετρελαιοκινητήρες με τους οποίους οι μάρκες εξόπλιζαν διαχρονικά τα μοντέλα  τους , απελευθερώνουν μεγάλες ποσότητες ρύπων οι οποίοι βλάπτουν το περιβάλλον.

Τα τελευταία χρόνια, σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα, έχει καταλήξει στο συμπέρασμα πως αυτή η κατάσταση δεν είναι πλέον βιώσιμη καθώς αν συνεχίσουμε στους ίδιους ρυθμούς, τα επίπεδα ρύπανσης του πλανήτη θα είναι μη αναστρέψιμα.

Πως όμως μπορούμε να μειώσουμε την ρύπανση του περιβάλλοντος χωρίς να μεταβάλλουμε σημαντικά τους ρυθμούς της ζωής που μας χαρίζει η γρήγορη μετακίνηση και τη μείωση των αποστάσεων που εξασφαλίζουν τα αυτοκίνητα;

Όλες οι μάρκες έχουν αρχίσει να λανσάρουν διάφορα projects κινητικής βιωσιμότητας, με τις πρακτικές μεν να διαφέρουν άλλα το όραμα να παραμένει κοινό: Την συνέχιση του αυτοκίνητου, όπως το γνωρίζουμε, και στην νέα εποχή.

Ήπια υβριδικά, υβριδικά, plug in, αμιγώς ηλεκτροκίνητα ή ακόμα και οχήματα που κινούνται με υδρογόνο ανήκουν στα άμεσα πλάνα μεγάλων μάρκων. Τα τελευταία χρόνια βέβαια, το μεταβατικό στάδιο ανάμεσα στην παραδοσιακή αυτοκίνηση και την κινητική βιωσιμότητα,  καλύπτουν τα εναλλακτικά καύσιμα.

Μιλάμε, φυσικά για τα Αέρια LPG-CNG. Ειδικά, το CNG( ακόμα και σε αυτήν την περίοδο αβεβαιότητας γύρω από τα καύσιμα) έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα που βρίσκει κανείς μόνο στο συγκεκριμένο καύσιμο.

Η οικονομία του είναι δεδομένη ενώ σε αντίθεση με υβριδικά και ηλεκτρικά (που η τιμή τους είναι αρκετά υψηλή), οι οδηγοί μπορούν να προχωρήσουν σε μετατροπή του βενζινοκίνητου που ήδη έχουν, γλυτώνοντας αρκετά χρήματα.

Το ζήτημα που ανησυχεί το αγοραστικό κοινό σε σχέση με το CNG, βέβαια,  έχει να κάνει κυρίως με τα λιγοστά πρατήρια ανεφοδιασμού που βρίσκει κανείς στην Ελλάδα.

Ωστόσο, το δίκτυο πρατήριων Fisikon είναι εδώ για να δώσει λύση καθώς φροντίζει να αναβαθμίζει συνεχώς τις υποδομές του και φέρνει στους οδηγούς ποιοτικό καύσιμο σε πολύ ελκυστικές τιμές.

Για να δούμε , λοιπόν γιατί αξίζει να προχωρήσεις σε μια μετατροπή ή αγορά αυτοκίνητου με φυσικό αέριο και πως το δίκτυο Fisikon φροντίζει για την καλύτερη ικανοποίηση των οδηγών οχημάτων CNG.




 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »