Geartech: «Το υγραέριο εξαιρετική λύση για οικονομικές μετακινήσεις ανεξαρτήτως τύπου οχήματος».

Geartech: «Το υγραέριο εξαιρετική λύση για οικονομικές μετακινήσεις ανεξαρτήτως τύπου οχήματος».

3325 Επισκέψεις στο άρθρο

Έχει πλέον αποδειχθεί ότι το υγραέριο είναι μια εξαιρετική λύση για οικονομικές μετακινήσεις ανεξαρτήτως τύπου οχήματος, υποστηρίζουν οι άνθρωποι της εταιρείας Geartech, με την οποία συνομιλήσαμε.

 
Έχει πλέον αποδειχθεί ότι το υγραέριο είναι μια εξαιρετική λύση για οικονομικές μετακινήσεις ανεξαρτήτως τύπου οχήματος. Ως υποψήφιος αγοραστής ενός συστήματος υγραεριοκίνησης έχετε πλέον πολλές επιλογές για τη μετατροπή του οχήματός σας. Ωστόσο, είναι πολύ σημαντικό να προσέξετε μερικά σημεία πριν και μετά την τοποθέτηση ενός συστήματος.

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Καταρχάς πρέπει να επιλέξετε ένα ποιοτικό κιτ με εγγυήσεις και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις. Καλό είναι όλο το κιτ να είναι μια συγκεκριμένης εταιρίας. Κατά την εγκατάσταση, να ζητήσετε από τον εγκαταστάτη να σας υποδείξει την αντισκωριακή μέριμνα που έλαβε όπου έγιναν παρεμβάσεις στο αμάξωμα. Προσοχή στις εγκαταστάσεις μια μέρας: είναι πολύ δύσκολο μια ποιοτική εγκατάσταση και ο απαραίτητος ποιοτικός και λειτουργικός έλεγχος να γίνουν σε μία μέρα. Η σημαντικότερη ίσως εργασία κατά την τοποθέτηση είναι η ρύθμιση του κινητήρα. Σιγουρευτείτε ότι ο εγκαταστάτης φέρει κατάλληλο εξοπλισμό και γνώσεις σε αυτό το αντικείμενο. Τέλος ζητήστε από τον εγκαταστάτη να σας εξηγήσει πως προτίθεται να αντιμετωπίσει το φαινόμενο valve recession, δηλαδή την πρόωρη φθορά βαλβίδων και εδρών (με ψεκασμό βενζίνης, λίπανση, πρόσθετα).

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Χρειάζεται προσοχή, ειδικά τις πρώτες μέρες, για τυχόν διαρροή ψυκτικού υγρού αφού σε αυτό το σημείο γίνεται παρέμβαση. Βεβαιωθείτε ότι το σύστημα ανάφλεξης είναι σε άριστη κατάσταση και αν μπορείτε αντικαταστήστε τα μπουζί με ειδικά για χρήση
LPG. Μην ξεχνάτε να έχετε πάντα αρκετή βενζίνη στο ντεπόζιτο σας (πάνω από το 1/4) γιατί η τρόμπα βενζίνης εξακολουθεί να λειτουργεί (υποχρεωτικά βάσει της νομοθεσίας) και είναι απαραίτητο να ψύχεται. Τέλος μην ξεχνάτε τη συντήρηση του συστήματος στα διαστήματα που θα σας υποδείξει ο εγκαταστάτης. 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ