Η χρήση του υγραερίου ως καύσιμο κίνησης μειώνει το κόστος των μετακινήσεων στο 50% χάρη στη γρήγορη απόσβεση και την οικονομία στην κατανάλωση που προσφέρει.

Καιρός για LPG

26137 Επισκέψεις στο άρθρο

Η χρήση του υγραερίου ως καύσιμο κίνησης μειώνει το κόστος των μετακινήσεων στο 50% χάρη στη γρήγορη απόσβεση και την οικονομία στην κατανάλωση που προσφέρει. Δείτε όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν και μετά την εγκατάσταση.

 
«Βάλε 50 ευρώ», έλεγες στον βενζινά πριν πέντε χρόνια. Και με αυτά τα λεφτά γέμιζες ένα ρεζερβουάρ. Σήμερα όμως; Αυτή η παρατεταμένη οικονομική κρίση έχει συρρικνώσει τον οικογενειακό προϋπολογισμό τόσο που σε συνδυασμό με την τιμή της βενζίνης στα 1,5 ευρώ/ λίτρο (ok δεν είναι και στα ακριβότερά της, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι και φθηνή) τα 50 ευρώ δεν σου φτάνουν ούτε για… «ζήτω». ¶ρα; Τι κάνεις; Σκέφτεσαι: το πετρέλαιο είναι πιο φθηνό από την αμόλυβδη και κάνεις περισσότερα χιλιόμετρα. Όμως από την άλλη πρέπει να αλλάξεις αυτοκίνητο. Καινούριο ή μεταχειρισμένο. Και τα έξοδα είναι πολλά. Που σημαίνει ότι έχεις «κολλήσει» με το παλιό. Επομένως, μία λύση φαντάζει ως η πιο συμφέρουσα για να βελτιώσεις τα οικονομικά σου. Το υγραέριο. Θα δώσεις μεν κάποια λεφτά στην αρχή για την μετατροπή, όμως θα κάνεις γρήγορα απόσβεση, αφού είναι πιο φθηνό. Και έτσι δεν θα χρειαστεί να το κλειδώσεις στο γκαράζ και να καβαλήσεις το ποδήλατο. Καιρός λοιπόν για LPG. Δείτε παρακάτω όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε, τα πλεονεκτήματά του, όμως και τι να προσέξετε πριν και μετά την εγκατάσταση.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)