Η Ζάκυνθος είναι ένας μαγευτικός προορισμός στον οποίο μπορείτε να μεταβείτε μέσω της Κυλλήνης που απέχει 300 χλμ από την Αθήνα. Θα σας μείνει και καύσιμο για να κάνετε τον γύρο του νησιού!

Οι κάτοικοι της Βορείου Ελλάδος μπορούν να μεταβούν σε μαγευτικούς προορισμούς τόσο στο βουνό όσο και στην θάλασσα. Στο Καρπενήσι και στα βουνά της Ευρυτανίας θα μαγευτείτε από το έντονο πράσινο, ενώ αν επιλέξετε την Λευκάδα θα εκπλαγείτε από τα καταγάλανα νερά! The choice is yours!

Η επιλογή του προορισμού εξαρτάται μόνο από την δική σας επιθυμία και που θέλετε να περάσετε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο. H παραλία της Βοιδοκοιλιάς είναι ένας εξαιρετικός κι εύκολα προσβάσιμος προορισμός.

Η αυτονομία των 400 χλμ που προσφέρουν όσα αυτοκίνητα κινούνται με Fisikon δίνει την δυνατότητα στους κατόχους τους να πάνε παντού οικονομικά.

Καλοκαιρινές αποδράσεις & οικονομική κατανάλωση με FISIKON

18907 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι δημοφιλείς προορισμοί είναι πολλοί! Στην Ελλάδα ζούμε άλλωστε! Η ευτυχία είναι όμως, πως με την εμπειρία Fisikon μπορείς να τους δεις χωρίς να ξοδευτείς. Με ένα μόνο γέμισμα Fisikon μπορείτε να ταξιδέψετε έως και 400 χλμ!

 
Η αυτονομία των 400 χλμ που προσφέρουν όσα αυτοκίνητα κινούνται με Fisikon δίνει την δυνατότητα στους κατόχους τους να πάνε παντού οικονομικά. Είτε από την Αθήνα ξεκινήσεις, είτε από τη συμπρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη οι ομορφιές της χώρας μας απλώνονται μπροστά σας ειδικά τώρα που το καλοκαιράκι έχει μπει για τα καλά στην ζωή μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ