Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά
Με πιστοποιημένο ποιοτικά και ποσοτικά υγραέριο κίνησης, οι αποδράσεις μας με το αυτοκίνητο θα είναι εγγυημένα απολαυστικές

Με πιστοποιημένο ποιοτικά και ποσοτικά υγραέριο κίνησης, οι αποδράσεις μας με το αυτοκίνητο θα είναι εγγυημένα απολαυστικές

Με LPG από την Coral Gas δεν υποθέτουμε απλά ότι χρησιμοποιούμε ποιοτικό υγραέριο, ο μοριακός ιχνηθέτης μάς το εγγυάται

Με LPG από την Coral Gas δεν υποθέτουμε απλά ότι χρησιμοποιούμε ποιοτικό υγραέριο, ο μοριακός ιχνηθέτης μάς το εγγυάται

  • Με πιστοποιημένο ποιοτικά και ποσοτικά υγραέριο κίνησης, οι αποδράσεις μας με το αυτοκίνητο θα είναι εγγυημένα απολαυστικές
  • Με LPG από την Coral Gas δεν υποθέτουμε απλά ότι χρησιμοποιούμε ποιοτικό υγραέριο, ο μοριακός ιχνηθέτης μάς το εγγυάται

Καυτές θερμοκρασίες, «φωτιά» οι τιμές, δροσερές αποδράσεις για όσους ξέρουν να επιλέγουν καύσιμο

21145 Επισκέψεις στο άρθρο

-Καλοκαιρινές αποδράσεις με LPG χωρίς άγχος για τα χιλιόμετρα
-Πραγματικό όφελος μόνο με ποιοτικό υγραέριο
-Εγγύηση ποιότητας και ποσότητας με μοριακό ιχνηθέτη μόνο από την Coral Gas
-Πραγματική διασφάλιση έως την αντλία του πρατηρίου

MASTER DIRECT

Καλοκαιρινές αποδράσεις με LPG χωρίς άγχος για τα χιλιόμετρα

Ιούνιος, από τους καλύτερους μήνες του χρόνου, όταν τελειώνουν οι πιεστικές για την οικογένεια υποχρεώσεις κι αρχίζει το μυαλό και το σώμα να χαλαρώνει!
Χωρίς σχολεία, διαβάσματα και λοιπές εξωσχολικές δραστηριότητες, και με τον υδράργυρο να “σκαρφαλώνει” στα 40άρια, η πρώτη σκέψη είναι εκδρομές, μπάνιο σε υπέροχες παραλίες και εξορμήσεις σε καταπράσινα, δροσερά μαγευτικά μέρη της χώρας μας. Κι η Ελλάδα, ο ευλογημένος αυτός τόπος, έχει και από τα δύο!
Το αμέσως επόμενο πράγμα που έρχεται στο μυαλό είναι τα έξοδα… Κι αρχίζουν οι… περικοπές στις προσδοκίες. Περικοπές που δεν χρειάζεται να γίνουν, όταν εξαρχής έχεις προνοήσει για τη μέγιστη οικονομία σε ένα από τα πιο μεγάλα έξοδα των μικρών εξορμήσεων, αυτό του καυσίμου. Έτσι, αν έχεις επιλέξει ως καύσιμο του οχήματός σου το LPG, τον Βασιλιά της οικονομίας στα καύσιμα, τότε μπορείς να απολαύσεις όσες και όποιες αποδράσεις θέλεις, απαλλαγμένος από την αγωνία “πόσο θα κάψεις” για να φτάσεις εκεί που θες. 'Απλωσε το χάρτη κι επέλεξε μια τοποθεσία χωρίς να υπολογίζεις τα χιλιόμετρα. Ασχολήσου με τα υπόλοιπα…
 

Πραγματικό όφελος μόνο με ποιοτικό υγραέριο

Φυσικά εξορμήσεις χωρίς άγχος για τα καύσιμα, σημαίνει ότι έχουμε κάνει και την επιλογή του σωστού πρατηρίου που θα μάς εξασφαλίσει ότι προμηθευόμαστε ποιοτικά καύσιμα με διασφάλιση της ποσότητας για την οποία πληρώνουμε. Μόνο με τον τρόπο αυτό είμαστε πραγματικά σίγουροι ότι έχουμε εξασφαλίσει τη μέγιστη οικονομία στα καύσιμα. Διαφορετικά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται.
Επιτήδειοι πωλούν ως υγραέριο κίνησης το βιομηχανικό υγραέριο που είναι φθηνότερο και μειωμένης ποιότητας, και καρπώνονται μεγαλύτερο κέρδος εις βάρος μας. Το υγραέριο κίνησης που είναι νοθευμένο με βιομηχανικό υγραέριο, που δυστυχώς κυκλοφορεί ευρέως στην αγορά, μπορεί να επηρεάσει την απόδοση του κινητήρα κι έτσι να πληρώσουμε πιο ακριβά την εξόρμηση, ενώ μπορεί ακόμη και να προκαλέσει βλάβη σε αυτόν, εξέλιξη που θα μας κάνει να βάλουμε το χέρι βαθύτερα στην τσέπη.
Ο μόνος τρόπος να προστατέψεις το αυτοκίνητό σου αλλά και την τσέπη σου, είναι να εμπιστευθείς ένα επώνυμο πρατήριο με εγγυήσεις για την ποιότητα του καυσίμου.
 


Με LPG από την Coral Gas δεν υποθέτουμε απλά ότι χρησιμοποιούμε ποιοτικό υγραέριο, ο μοριακός ιχνηθέτης μάς το εγγυάται

Με LPG από την Coral Gas δεν υποθέτουμε απλά ότι χρησιμοποιούμε ποιοτικό υγραέριο, ο μοριακός ιχνηθέτης μάς το εγγυάται

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στο Facebook »

Εγγύηση ποιότητας και ποσότητας με μοριακό ιχνηθέτη μόνο από την Coral Gas

Τις εγγυήσεις αυτές παρέχει η Coral Gas, καθώς είναι η μόνη εταιρεία που εφαρμόζει στο υγραέριο που διανέμει στα πρατήρια της, το καινοτόμο στην Ευρώπη σύστημα μοριακής ιχνηθέτησης υγραερίου. Είναι ένα ολοκληρωμένο σύστημα ποσοτικού και ποιοτικού ελέγχου, που διασφαλίζει την αυθεντικότητα του καυσίμου, σε όλα τα στάδια της διανομής.
Ο ιχνηθέτης τοποθετείται στο υγραέριο σε ελάχιστη ποσότητα. Δεν αλλοιώνεται και δεν αφαιρείται, ενώ μπορεί να ελεγχθεί επιτόπου η περιεκτικότητά του εντός του μείγματος υγραερίου με εξειδικευμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, δίνοντας ανά πάσα στιγμή, πληροφορίες για το εάν το καύσιμο έχει νοθευτεί και σε ποιο βαθμό.
 

Πραγματική διασφάλιση έως την αντλία του πρατηρίου

Επιπλέον, οι κινητές μονάδες ελέγχου της Coral Gas ελέγχουν τις προδιαγραφές του υγραερίου κίνησης, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη σύσταση του αερίου μείγματος που εξασφαλίζει την ομαλή λειτουργία και τη μέγιστη απόδοση του κινητήρα μας για περισσότερα χιλιόμετρα.
Παράλληλα, η Coral Gas διασφαλίζει και την ποσότητα μέσω των περιοδικών ελέγχων, με τη χρήση πιστοποιημένου μετρητή όγκου, με τον οποίο είναι εξοπλισμένες οι κινητές μονάδες ελέγχου της. Πρόκειται για πιστοποιημένο σύγχρονο ηλεκτρονικό σύστημα, που μετράει με ακρίβεια την ποσότητα (σε λίτρα) που παρέχει ο διανομέας υγραερίου κίνησης πιστοποιώντας τη σωστή λειτουργία του στα πρατήρια.
Όλα τα παραπάνω εξασφαλίζουν ότι εγγυημένα θα απολαύσουμε τις αποδράσεις μας, τουλάχιστον ως προς το καύσιμό μας!
 

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)