Μετά την εγκατάσταση καλό θα ήταν να γνωρίζετε μερικά πράγματα για να γίνει καλύτερη η συμβίωσή σας με το υγραέριο…

Όταν ο ψεκασμός του υγραερίου γίνεται σε αέρια μορφή στην πολλαπλή εισαγωγή, έχουμε σύστημα αερίου ψεκασμού, ενώ όταν ψεκάζεται σε μορφή Υγρού LPG, έμμεσα στην πολλαπλή εισαγωγή ή άμεσα μέσα στον θάλαμο καύσης έχουμε σύστημα υγρού ψεκασμού.

Σε κάθε περίπτωση, ένα αυτοκίνητο που μετατρέπεται σε υγραεριοκίνητο παραμένει ασφαλές.

Συνοψίσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγραεριοκίνηση και τα οφέλη που τη συνοδεύουν.

Το LPG είναι το πιο ασφαλές και οικονομικό καύσιμο!

46155 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Ελλάδα, η εφαρμογή της υγραεριοκίνησης έγινε πολύ δημοφιλής σχετικά πρόσφατα. Ένας από τους λόγους για αυτό βέβαια, είναι αυτονόητος και δεν είναι άλλος από το κέρδος από τη χρήση του υγραερίου.

coral gas
MASTER DIRECT
Με την τιμή της αμόλυβδης να έχει φτάσει τα ύψη, η μείωση του κόστους των μετακινήσεων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του οικογενειακού προϋπολογισμού. Η τοποθέτηση ενός κιτ υγραεριοκίνησης ήταν και παραμένει μια συμφέρουσα, ασφαλής και οικολογική λύση.
 
Συγκεκριμένα, τοποθετώντας ένα κιτ υγραερίου μπορείτε να μειώσετε το κόστος των μετακινήσεων σχεδόν στο μισό!
 
Συνοψίσαμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την υγραεριοκίνηση και τα οφέλη που τη συνοδεύουν. Όπως θα διαπιστώσετε και εσείς διαβάζοντας τα όσα ακολουθούν, η απόσβεση της εγκατάστασης μπορεί να επιτευχθεί ακόμη και από τον πρώτο χρόνο, κάτι που εξαρτάται, φυσικά, από τις αποστάσεις που διανύουμε σε ετήσια βάση. Επίσης, έχουμε συμπεριλάβει και αρκετά χρήσιμα στοιχεία που αφορούν στα σημεία που πρέπει να προσέχουμε πριν και μετά την εγκατάσταση, ώστε να αποφύγουμε το οποιοδήποτε απρόοπτο. Αναλύουμε επίσης τα συστήματα υγραεριοκίνησης 4ης και 5ης γενιάς και όπως θα διαπιστώσετε, το υγραέριο παραμένει ένας πραγματικά οικονομικός τρόπος μετακίνησης.
 

Επόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)