Tα συστήματα LPG πλέον τοποθετούνται εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομικά στο αυτοκίνητό σας.

Κέρδος μέχρι και 50% με LPG

5407 Επισκέψεις στο άρθρο

Με τη μέση τιμή της βενζίνης (1,51 ευρώ) & του υγραερίου (0.78 ευρώ), η τοποθέτηση LPG στο αυτοκίνητο σας, μπορεί να αποφέρει όφελος στην τσέπη σας μέχρι και 50% μέσα στον χρόνο.

 
Το LPG αποτελεί σήμερα την πιο εύκολη και οικονομική λύση μετακίνησης, για όσους διανύουν πολλά χιλιόμετρα με το αυτοκίνητό τους και δεν μπορούν να αποκτήσουν ένα καινούργιο μοντέλο.

Όταν αναφερόμαστε σε οικονομία καυσίμου, τότε μιλάμε για συστήματα LPG, τα οποία πλέον τοποθετούνται εύκολα, γρήγορα, με ασφάλεια και οικονομικά, ενώ ο χρόνος για το κόστος απόσβεσης της μετατροπής του αυτοκινήτου σας που κυμαίνεται στα 600 ευρώ περίπου –αν πραγματοποιείτε πολλά χιλιόμετρα- είναι πολύ σύντομος, χάρη στη διαφορά τιμής του υγραερίου με τη βενζίνη ή το πετρέλαιο.

Σύμφωνα μάλιστα με τους επαγγελματίες του χώρου της υγραεριοκίνησης, η εγκατάσταση LPG στο Ι.Χ. είναι επιβεβλημένη σε όσους δεν μπορούν να αγοράσουν καινούργιο αυτοκίνητο μικρής κατανάλωσης & αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, γι αυτό άλλωστε και ο αριθμός όσων καταφεύγουν στην επιλογή του υγραερίουως καυσίμου μετακίνησης, αυξάνεται με ραγδαίους ρυθμούς. Επιπλέον, η τοποθέτηση συστήματος LPG στο αυτοκίνητο αποτελεί την ενδεδειγμένη επιλογή και σε οικολογικό επίπεδο, καθώς το υγραέριο ως καύσιμο ωφελεί όχι μόνο την τσέπη αλλά και το περιβάλλον.

Σημειωτέον ότι στην αγορά θα βρείτε πλέον τα πιο εξελιγμένα συστήματα υγραεριοκίνησης «5ης» γενιάς, τα οποία είναι συμβατά και με κινητήρες άμεσου ψεκασμού, που κάνουν εφικτή τη μετατροπή του κάθε αυτοκινήτου σε υγραεριοκίνητο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε 9 πιστοποιημένα συνεργεία τα οποία εξασφαλίζουν τη σωστή μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνητο με προνομιακές τιμές και με εγγύηση καλής λειτουργίας του συστήματος LPG:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)