Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορούμε να επιτύχουμε γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσουμε μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου.

Χρήσιμες συμβουλές από τους ειδικούς της αγοράς.

Tο 35% έχουν κάνει απόσβεση του κόστους εγκατάστασης σε μόλις 8 μήνες! Η πλειοψηφία πάντως (65%) έχει κάνει απόσβεση μέσα σε ένα χρόνο.

Πλέον οι πελάτες είναι πλήρως ενημερωμένοι από τους επαγγελματίες και η συντριπτική πλειοψηφία δηλώνει πως είναι ικανοποιημένοι πλήρως από το LPG.

LPG: Παραμένει η μόνη οικονομική λύση μετακίνησης

15788 Επισκέψεις στο άρθρο

ΝΑΙ, το υγραέριο ΣΥΜΦΕΡΕΙ από όποια οπτική γωνία κι αν το δεις, ενώ συμβάλλει και στην περιστολή των δαπανών αναφορικά με τη χρήση του αυτοκινήτου, αφού υπόσχεται οικονομικές μετακινήσεις και γρήγορη απόσβεση στο κόστος τοποθέτησης.

 
Αλλωστε η περιστολή των δαπανών που προκύπτουν από τη χρήση του αυτοκινήτου μας, μπαίνει σε πρώτο πλάνο με δεδομένη την (ακόμα) υψηλή τιμή της αμόλυβδης βενζίνης, η οποία είναι στην διπλάσια τιμή συγκριτικά με το υγραέριο, με το κόστος χρήσης ακόμα και σε καθημερινή βάση και διανύοντας πάρα πολλά χιλιόμετρα είναι αμελητέο. Επιπλέον υπάρχουν 450 πρατήρια σε ΟΛΗ την Ελλάδα έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή, ενώ το σημαντικότερο όλων είναι πως το επίπεδο εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας είναι πολύ υψηλό, με έντονο ανταγωνισμό από την μεριά των επαγγελματιών, χαρακτηριστικό που λειτουργεί προς όφελος του πελάτη.
 
Γρήγορη απόσβεση
Αναλογιζόμενοι όλα τα παραπάνω, μπορούμε με ένα μικρό κόστος εγκατάστασης του συστήματος, να περιορίσουμε τα κόστη μας στο ελάχιστο.
Από την χαμηλή τιμή του υγραερίου, μπορούμε να επιτύχουμε γρήγορη απόσβεση της μετατροπής αλλά και να εξοικονομήσουμε μεγάλα ποσά σε βάθος χρόνου. Όπως αποδεικνύεται και παρακάτω, το ποσό που μένει στην τσέπη μας σε ετήσια βάση είναι αρκετά υψηλό, τέτοιο ώστε να χρηματοδοτήσει και να καλύψει αρκετές ανάγκες μιας οικογένειας. 

Χαμηλό και το κόστος συντήρησης του συστήματος
Πέρα όμως από τον τομέα της απόσβεσης, ένα ολοκληρωμένο και ποιοτικό σύστημα υγραεριοκίνησης αποτελείται από αρκετά εξαρτήματα τα οποία κατά βάση δεν απαιτούν τρομερή συντήρηση, παρά μερικά περιφερειακά κομμάτια όπως τα φίλτρα τα οποία δεν είναι ιδιαίτερα δαπανηρά, αλλά συμβάλουν στην εύρυθμη λειτουργία του συνόλου. 

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)