Την τελευταία 15ετία το υγραέριο ως εναλλακτικό καύσιμο κίνησης έχει σκαρφαλώσει στην 1η θέση της προτίμησης του αγοραστικού κοινού για την οικονομική τους μετακίνησης.

Μπορεί η τιμή της αμόλυβδης να έχει πέσει αισθητά, μαζί της όμως έχει μειωθεί και το υγραέριο κίνησης.

ΝΑΙ, το υγραέριο ΣΥΜΦΕΡΕΙ από όποια οπτική γωνία κι αν το δεις.

Μειωμένο (πλέον) το κόστος εγκατάστασης

Τέλος στις παθογένειες του παρελθόντος

Ποια είναι η καλύτερη λύση για χαμηλότερο κόστος κίνησης;

Ξέρετε πως κάθε μετατροπή πρέπει να περνάει ΚΤΕΟ

Η σωστή συντήρηση κάνει τη διαφορά!

Με το LPG... ξεχνάς να πας πρατήριο

19465 Επισκέψεις στο άρθρο

ΝΑΙ, το υγραέριο ΣΥΜΦΕΡΕΙ από όποια οπτική γωνία κι αν το δεις.

 
H περιστολή των δαπανών που προκύπτει από τη χρήση του αυτοκινήτου μας, πάντα θα είναι μείζονος σημασίας για τον Έλληνα οδηγό. Μπορεί η τιμή της αμόλυβδης να έχει πέσει αισθητά, μαζί της όμως έχει μειωθεί και το υγραέριο κίνησης. Η σχεδόν διπλάσια τιμή της βενζίνης έναντι του υγραερίου, καθιστά το LPG ως το οικονομικότερο καύσιμο για την μετακίνησή μας, με το κόστος χρήσης ακόμα και σε καθημερινή βάση και διανύοντας πάρα πολλά χιλιόμετρα, να είναι αμελητέο. 

Στην παραπάνω εξίσωση συνυπολογίστε και την μεγάλη διαθεσιμότητα του υγραερίου (υπάρχουν 450 πρατήρια σε ΟΛΗ την Ελλάδα έτοιμα να σε εξυπηρετήσουν ανά πάσα ώρα και στιγμή), καθώς και το γεγονός πως το επίπεδο εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας είναι πολύ υψηλό, με έντονο ανταγωνισμό από την μεριά των επαγγελματιών, χαρακτηριστικό που λειτουργεί προς όφελος του πελάτη. 

15 χρόνια εξελικτικής πορείας
Την τελευταία 15ετία το υγραέριο ως εναλλακτικό καύσιμο κίνησης έχει σκαρφαλώσει στην 1η θέση της προτίμησης του αγοραστικού κοινού για την οικονομική τους μετακίνησης, αποτελώντας την εύκολη και οικονομική λύση, με όφελος για την τσέπη σας που μπορεί να φτάσει και το 50% σε σχέση με τη βενζίνη, παραμένοντας σταθερά το οικονομικότερο καύσιμο. Η τιμή του σήμερα βρίσκεται στα 0,71 ευρώ, όντας το Νο1 πλεονέκτημα του υγραερίου, καθώς το
LPG αυτή τη στιγμή καλύπτει κάθε μοντέλο, από μικρά αυτοκίνητα για την πόλη μέχρι τα μεγάλα θηρία με τους V8 κάτω από τα καπό τους. Μπορεί να παραπονιούνται οι αυτοκινητοβιομηχανίες για το ότι οι στόλοι αυτοκινήτων στην Ευρώπη έχουν γεράσει, με τον μέσο όρο να πλησιάζει τα 7 χρόνια (12 στην Ελλάδα), όμως η είσοδος του υγραερίου στην αγορά καυσίμων αποτέλεσε λόγο για πολύ κόσμο αιτία να κρατήσει και απλά να αναβαθμίσει το αυτοκίνητό του, πετυχαίνοντας υψηλή οικονομία και καλύτερη αξία μεταπώλησης.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)