Η εξέλιξη των kit υγραερίου έχει επιφέρει μείωση των τιμών εγκατάστασης. Κερδισμένος είναι ο οδηγός του οχήματος που απολαμβάνει μειωμένο κόστος μετακίνησης σε προνομιακή τιμή.

Μειωμένο (πλέον) το κόστος εγκατάστασης

19452 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εξέλιξη της τεχνογνωσίας σε συνδυασμό με τα ραγδαία βήματα στην τεχνολογία των Kit υγραεριοκίνησης έχουν καταφέρει να μειώσουν σημαντικά το κόστος εγκατάστασης, όπου πλέον ξεκινάει από τα 500 ευρώ περίπου και διαμορφώνεται ανάλογα με τον τύπο του κινητήρα (χωρητικότητα και αριθμό κυλίνδρων). Όπως είναι φυσικό, όσο αυξάνονται τα κυβικά του αυτοκινήτου, τόσο μεγαλύτερο είναι το κόστος. Επίσης, θα πρέπει να τονίσουμε ότι αρκετοί εγκαταστάτες παρέχουν διετή εγγύηση για όλα τα τμήματα της εγκατάστασης, ενώ σε γενικές γραμμές δε θα πρέπει να χρησιμοποιούμε συστήματα υγραεριοκίνησης αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης.
Γι αυτό ακριβώς, επειδή η τοποθέτηση συστημάτων LPG είναι μια επένδυση για τον καθένα, είναι σωστό από πριν να εξερευνήσουμε κάθε λεπτομέρεια, από την επιλογή του συστήματος που είναι κατάλληλο για το αυτοκίνητό μας, έως τον εγκαταστάτη που θα διασφαλίσει την ασφαλή λειτουργία του οχήματός μας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)