Στην Autogas Tsopelogiannis μπορείτε να τοποθετήσετε τα πλέον αξιόπιστα συστήματα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας, από 13 ευρώ τον μήνα και μάλιστα χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Τα συνεργεία της εταιρείας Autogas Tsopelogiannis πέρα από το εξειδικευμένο προσωπικό είναι εφοδιασμένα με άρτιο εξοπλισμό και είναι σχεδιασμένα βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων.

LPG από 13 ευρώ/μήνα και χωρίς πιστωτική κάρτα!

5488 Επισκέψεις στο άρθρο

Η εταιρεία Autogas Tsopelogiannis προσφέρει την τοποθέτηση συστήματος υγραερίου με 13 ευρώ τον μήνα χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας και με τα έξοδα του ΚΤΕΟ δώρο.

 
Στην Autogas Tsopelogiannis μπορείτε να τοποθετήσετε τα πλέον αξιόπιστα συστήματα υγραεριοκίνησης στο αυτοκίνητό σας, από 13 ευρώ τον μήνα και μάλιστα χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

Επιπλέον, η
Autogas Tsopelogiannis προσφέρει δώρο τα έξοδα του ελέγχου ΚΤΕΟ αναφορικά με τη μετατροπή του οχήματός σας σε υγραεριοκίνητο.

Να σημειωθεί ότι στην Autogas Tsopelogiannis έχουν πραγματοποιηθεί πάνω από 9.500 εγκαταστάσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης γιΆ αυτό και η εταιρεία είναι σε θέση να εγγυάται την ασφαλή και παράλληλα οικονομική τοποθέτηση LPG στο Ι.Χ. σας.

Εξάλλου, τα συνεργεία της εταιρείας Autogas Tsopelogiannis, πέρα από το εξειδικευμένο προσωπικό, είναι εφοδιασμένα με άρτιο εξοπλισμό και είναι σχεδιασμένα βάσει των ευρωπαϊκών προτύπων, ώστε η τοποθέτηση του συστήματος LPG στο αυτοκίνητό σας να πληροί τις υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας. 

Τέλος, η Autogas Tsopelogiannis διαθέτει και εξειδικευμένο τμήμα after sales service για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα καταστήματα της Autogas Tsopelogiannis:

Μεταμόρφωση Τατοΐου 101
Τηλέφωνο:2102835840

& Ελληνικό Λ. Βουλιαγμένης 70
Τηλέφωνο: 2109626633
ή επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.tsopelogiannisautogas.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)