Το κόστος εγκατάστασης εξαρτάται από το σύστημα υγραεριοκίνησης και από τον αριθμό των κυλίνδρων του κινητήρα.

Tο 35% έχουν κάνει απόσβεση του κόστους εγκατάστασης σε μόλις 8 μήνες! Η πλειοψηφία πάντως (65%) έχει κάνει απόσβεση μέσα σε ένα χρόνο.

Το υγραέριο σαν εναλλακτικό καύσιμο, υπήρχε αρκετό καιρό, όμως τα 4 τελευταία χρόνια παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη, μιας και η «τσουχτερή» τιμή της αμόλυβδης και η δύσκολη οικονομική κατάσταση συνέβαλαν σε αυτή την εξέλιξη.

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα υγραεριοκίνησης αποτελείται από αρκετά εξαρτήματα τα οποία κατά βάση δεν απαιτούν τρομερή συντήρηση, παρά μερικά περιφερειακά κομμάτια.

Τα διαστήματα συντήρησης εξαρτώνται από τον τύπο του συστήματος που έχετε τοποθετήσει.

Πλέον οι πελάτες είναι πλήρως ενημερωμένοι από τους επαγγελματίες και η συντριπτική πλειοψηφία δηλώνει πως είναι ικανοποιημένοι πλήρως από το LPG. Επιπλέον αυτό που διαφαίνεται ξεκάθαρα, είναι πως ο ευχαριστημένος πελάτης από έναν επαγγελματία υγραεριοκίνησης, διαλαλεί την ευχαρίστησή του.

Όλες οι εξελίξεις στον κλάδο του LPG

18950 Επισκέψεις στο άρθρο

Οι επαγγελματίες του LPG θέλουν με τη δουλειά τους... να γίνετε η ζωντανή διαφήμιση τους, καθώς πραγματοποιούν εξαιρετική δουλειά με στόχο την περαιτέρω διάδοση της υγραεριοκίνησης.

 
Το υγραέριο σαν εναλλακτικό καύσιμο, υπήρχε αρκετό καιρό, όμως τα 4 τελευταία χρόνια παρουσιάζει αλματώδη ανάπτυξη, μιας και η «τσουχτερή» τιμή της αμόλυβδης και η δύσκολη οικονομική κατάσταση συνέβαλαν σε αυτή την εξέλιξη. Σύμφωνα με τους επαγγελματίες του χώρου της υγραεριοκίνησης, ο αριθμός των πελατών που καταφεύγουν στην μετατροπή του αυτοκινήτου τους έχει αυξηθεί κατακόρυφα τα τελευταία χρόνια και συνεχίζει να παρουσιάζει αύξηση. Το κοινό αυξάνεται και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι σας θέλουν μετά βεβαιότητας ζωντανή διαφήμιση για την εξαιρετική δουλειά που κάνουν, με απώτερο σκοπό την περαιτέρω διάδοση της υγραεριοκίνησης

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)