Η Europegas σχεδιάζει, παράγει και εμπορεύεται συστήματα LPG τελευταίας γενιάς, ενώ αναλαμβάνει και τη μετατροπή οχημάτων σε υγραεριοκίνητα.

Νέας γενιάς kit LPG/CNG από τη Europegas

6412 Επισκέψεις στο άρθρο

Στην Europegas Hellas μπορείτε να βρείτε τελευταίας γενιάς συστήματα LPG που κατασκευάζονται στην Πολωνία και είναι πιστοποιημένα για την απόδοσή τους.

 
Στην Europegas Πολωνίας κατασκευάζουν και εμπορεύονται τα συστήματα υγραεριοκίνησης και αεριοκίνησης Sequental Gas injection System OSCAR-N με ανάγνωση από την λειτουργία OBD CAN 32 Avance και 55 Dynamic, που θεωρούνται σύμφωνα με τους ειδικούς από τα πιο εξελιγμένα στον τομέα LPG/CNG. Σημειωτέον ότι τα προϊόντα αυτά διακινούνται σε 44 χώρες του κόσμου, ενώ στην Ελλάδα και την Κύπρο τα διακινεί η αποκλειστική αντιπρόσωπος εταιρεία Europegas Hellas, η οποία αναλαμβάνει και την τοποθέτηση των συγκεκριμένων συστημάτων.

Να αναφέρουμε επίσης ότι η
Europegas, που δραστηριοποιείται στην αγορά της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1991, είναι αντιπρόσωπος των εγχυτήρων ψεκασμού υγραερίου ΗΑΝΑ, οι οποίοι προωθούνται τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις διεθνείς, ενώ διακρίνονται, όπως επισημαίνει η Europegas, για την ποιότητα τους και τη μακράς διάρκειας απόδοσής τους.

Παράλληλα, η Europegas διαθέτει «Πιστοποιητικό Εταιρικής Αξιοπιστίας», καθώς έχει διακριθεί –σύμφωνα με τον ευρωπαϊκό θεσμό- στον τομέα εργασιών της.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε:

EUROPEGAS HELLAS E.E.
Εμπόριο και εγκατάσταση συστημάτων υγραεριοκίνησης
Πρωτόπαππα 63 Ηλιούπολη 16342
τηλ: 210 99 35 444
email 1: [email protected]
email 2: [email protected]
http://www.europegas.pl
www.europegas.com.gr
www.facebook.com/europegas

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ