Στην αγορά αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή, θα βρείτε ολοένα και περισσότερες προτάσεις επιβατικών αυτοκινήτων, που κινούνται με φυσικό αέριο FISIKON.

Μικρομεσαίες προτάσεις με φυσικό αέριο, όπως το εικονιζόμενο SEAT Leon 1,4 TGI, είναι σε θέση να μεταφέρουν με οικονομία και άνεση τους επιβάτες τους στη Θεσσαλονίκη.

Πάμε Χαλκιδική με φυσικό αέριο FISIKON

10995 Επισκέψεις στο άρθρο

Δεν υπάρχει καλύτερη περίοδος για να ταξιδέψεις στη Χαλκιδική: Παραλίες, μουσικά event και γεύσεις σε περιμένουν εκεί και ο καλύτερος τρόπος να τα γνωρίσεις από κοντά, είναι η αυτονομία και οικονομία κίνησης που προσφέρει το φυσικό αέριο κίνησης FISIKON!

 
Το FISIKON, όπως είναι η εμπορική ονομασία του φυσικού αερίου κίνησης (CNG) έχει πλέον μπει για τα καλά στη ζωή μας, προσφέροντας φθηνές μετακινήσεις. Με τη χαμηλή του κατανάλωση και παράλληλα, την χαμηλή τιμή στο πρατήριο, το FISIKON παρέχει εντυπωσιακή μείωση του κόστους μετακίνησης και εξαιρετική οικονομία. Έτσι λοιπόν το FISIKON δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός ταξιδιού από την Αθήνα στη Χαλκιδική, με κόστος που ούτε καν το φαντάζεσαι.

Απόδραση οικονομίας…
Η Χαλκιδική είναι ένα μοναδικός καλοκαιρινός προορισμός, με μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων. Υπέροχες παραλίες με καταγάλανα νερά, μοναδική νυχτερινή ζωή και κυρίως ανθρώπους έξω καρδιά, που θα βοηθήσουν στο να περάσετε καλά. Πέρα όμως από την Χαλκιδική, μπορείτε να κινηθείτε και στα πέριξ, μιας και το FISIKON προσφέρει τρομερή οικονομία και σας επιτρέπει να κινηθείτε πολύ και προπαντός, οικονομικά, ακόμη και άνω των 400 χλμ., δίνοντας έτσι τη δυνατότητα για μεγαλύτερες εκδρομές με αφετηρία την Θεσσαλονίκη και μέχρι την Κατερίνη, την Αρτα, το Καρπενήσι ή τη Λευκάδα.

Πληθώρα μοντέλων
Στην αγορά αυτοκινήτου αυτή τη στιγμή, θα βρείτε ολοένα και περισσότερες προτάσεις επιβατικών αυτοκινήτων, που κινούνται με φυσικό αέριο FISIKON.

 Ανάμεσά τους συναντούμε μίνι μοντέλα όπως το VW eco up!, μικρομεσαία όπως το SEAT Leon 1,4 TGI και το VW Golf 1,4 TGI, αλλά και μεσαία-οικογενειακά όπως το VW Passat 1,4 TSI Ecofuel ή πολυτελή όπως η Mercedes-Benz E 200 NGT, με την λίστα των προτάσεων να αναμένεται να διευρυνθεί ακόμη περισσότερο τα επόμενα χρόνια. Πολύ σύντομα επίσης, θα ξεκινήσουν και οι πρώτες μετασκευές των κινητήρων σε κυκλοφορούντα οχήματα, ώστε αυτά να είναι σε θέση να λειτουργήσουν με το FISIKON ως καύσιμο, μετά τις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία και την σχετική υπουργική απόφαση. Με τον τρόπο αυτό, θα μπορούν ακόμη περισσότεροι ιδιοκτήτες οχημάτων να επωφεληθούν από τη χρήση του FISIKON και να απολαύσουν την οικονομία που αυτό προσφέρει.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ