Μιλήστε με τον μηχανικό σας και αναφέρτε του, οποιαδήποτε δυσλειτουργία παρατηρήσατε κατά τη χρήση του αυτοκινήτου σας. Εκείνος θα την αξιολογήσει ανάλογα και θα προβεί στην τυχόν επιδιόρθωση αν είναι απαραίτητο.

Το πλέον νευραλγικό κομμάτι του service, ο έλεγχος της χαρτογράφησης του εγκεφάλου. Σε αυτή τη διαδικασία, ο μηχανικός τσεκάρει τη λειτουργία του εγκεφάλου του kit, ώστε όλες οι ρυθμίσεις να είναι αυτές που ορίζει ο κατασκευαστής.

Αν κάνετε τις συντηρήσεις του συστήματος εντός των χρονικών διαστημάτων που συστήνει ο κατασκευαστής θα απολαμβάνεται και τις εγγυήσεις του συστήματος.

Μιλήστε με τον μηχανικό σας!

39711 Επισκέψεις στο άρθρο

Αυτό που ανέφεραν οι περισσότεροι επαγγελματίες του κλάδου, είναι πως ο πελάτης θα πρέπει να ενημερώνει τον μηχανικό του, τόσο για τυχόν «περίεργες» συμπεριφορές που παρατήρησε στη λειτουργία του συστήματος, ανάμεσα στα  διαστήματα service

Εξίσου σημαντικό είναι ο μηχανικός να ενημερώνεται από τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και για τυχόν επισκευές που μπορεί να έκανε στον κινητήρα. Κι αυτό γιατί ενώ μπορεί να νομίζει ο οδηγός του αυτοκινήτου, ότι δεν έχει μεταβληθεί κάτι σημαντικό στην λειτουργία του kit LPG, η επισκευή αυτή όμως να επηρεάζει σημαντικά τη λειτουργία του συστήματος LPG.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)