Συνέντευξη με την κ. Γαλεάδου της ΑΦΟΙ Κ. Γαλεάδη Ο.Ε.

H εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο εργασιών τις πωλήσεις στο χώρο των ειδών αυτοκινήτου και συγκεκριμένα με ειδίκευση στις τοποθετήσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης στα οχήματα.

Συνέντευξη με την κ. Γαλεάδου της ΑΦΟΙ Κ. Γαλεάδη Ο.Ε.

3553 Επισκέψεις στο άρθρο

Μιλήσαμε με την κ. Ασπασία Γαλεάδου της εταιρείας ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ, που δραστηριοποιείται στον χώρο της υγραεριοκίνησης και αεριοκινησης οχημάτων και στην εμπορία αντίστοιχων συστημάτων με χονδρική και λιανική πώληση.

 
A.Τ.: Πείτε μας δυο λόγια για την εταιρεία σας και ποια συστήματα υγραεριοκίνησης αντιπροσωπεύετε;
Α.Γ.: H εταιρεία ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ιδρύθηκε το 1988 με αντικείμενο εργασιών τις πωλήσεις στο χώρο των ειδών αυτοκινήτου και συγκεκριμένα με ειδίκευση στις τοποθετήσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης στα οχήματα. Με το αντικείμενο της υγραεριοκίνησης ασχοληθήκαμε για πρώτη φορά το 2008 καθώς ο κ. Παναγιώτης Γαλεάδης, (ο ένας από τους δυο μετόχους της εταιρείας) είναι πτυχιούχος ηλεκτρολόγος αυτ/των, με επιπλέον πτυχίο υγραεριοκίνησης. Με μεγάλη τεχνογνωσία για το αντικείμενο, η εταιρεία μας βρίσκεται στην κορυφή της πυραμίδας. Οι ανταγωνιστικές τιμές, η ποιότητα των προϊόντων και η ειδίκευση στον τεχνικό τομέα, είναι τα σημαντικότερα γνωρίσματα της εταιρείας μας, η οποία εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, Ελευθερίας 46, Σταυρούπολη, Τηλ: 2310 688383, www.galeadisautogas.gr. Τα συστήματα υγραεριοκίνησης που διανέμουμε είναι LOVATO, BRC, E-GAS και STAG .

A.Τ.: Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα των προϊόντων σας;
Α.Γ.
: Η ανταγωνιστικότητα των τιμών, η άριστη ποιότητα των προϊόντων και το after sales service χαρακτηρίζουν την εταιρεία μας. Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ ως κύριο σκοπό της έχει την υποστήριξη στους συνεργάτες της (after sales service b2b) και την άψογη εξυπηρέτηση των καταναλωτών που αποφάσισαν να μας εμπιστευτούν στην επιλογή τους για την μετατροπή των οχημάτων τους σε υγραεριοκίνητα.

Α.Τ.: Δραστηριοποιείστε τόσο σε επίπεδο χονδρικής πώλησης όσο και λιανικής;
Α.Γ.:
Η εταιρεία μας ΑΦΟΙ ΓΑΛΕΑΔΗ δραστηριοποιείται σε δυο κανάλια διάθεσης, στο κανάλι της ΛΙΑΝΙΚΗΣ και στο κανάλι της ΧΟΝΔΡΙΚΗΣ.

Α.Τ.: Τι εγγύηση παρέχετε στα προϊόντα σας;
Α.Γ.:
Εγγύηση προϊόντων παρέχουμε δυο χρόνια από την πώληση των προϊόντων. Γραπτώς. Κύριος στόχος μας είναι η καλή εξυπηρέτηση του πελάτη. Η υγραεριοκίνηση παρέχει ασφάλεια 100%. Δεν έχει προκληθεί κανένα ατύχημα με αφορμή το υγραέριο σε παγκόσμιο επίπεδο.

Α.Τ.: Ποιο θεωρείτε ότι είναι το μέλλον της υγραεριοκίνησης;
Α.Γ.: Το μέλλον σήμερα ανήκει στην υγραεριοκίνηση, πρώτον γιατί προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου, δεύτερον γιατί εκπέμπει λιγότερους ρύπους και είναι φιλικό προς το περιβάλλον και επιπλέον γιατί μειώνει το κόστος κίνησης του αυτοκινήτου κατά 50%. Τα οφέλη από μία τοποθέτηση συστήματος υγραερίου είναι σημαντικά και είναι σίγουρο ότι θα εξυπηρετήσουν σε μεγάλο βαθμό την τσέπη των οδηγών.

Α.Τ.: Μιας και η νέα μόδα που αυξάνεται είναι το φυσικό αέριο, εσείς φέρνετε και τοποθετείτε συστήματα φυσικού αερίου; Ποιας εταιρείας;
Α.Γ.:
Η εταιρεία μας, πρωτοπόρος πάντα στις εξελίξεις στο χώρο του αυτοκινήτου, έχει δημιουργήσει ήδη τις κατάλληλες υποδομές - βάσει των πιο αυστηρών προτύπων ποιότητας- ώστε να πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την εγκατάσταση συστημάτων μετατροπής σε όλων των τύπων αυτοκίνητων σε αεριοκίνητα. Τα συστήματα CNG που προτείνονται στο κοινό προς μετατροπή των αυτοκινήτων του είναι εγκεκριμένα από την Ευρωπαϊκή Ένωση, φέροντας την ειδική πιστοποίηση R110, διασφαλίζοντας έτσι τη μέγιστη ασφάλεια αλλά και ποιότητα των υπηρεσιών μας. Το τεχνικό προσωπικό της ΓΑΛΕΑΔΗ & ΣΙΑ ΟΕ, διαθέτει άδεια άσκησης επαγγέλματος τεχνίτη συσκευών αερίων καυσίμων, με αποτέλεσμα να επιτρέπεται από τον νόμο η εγκατάσταση συστήματος μετατροπής από βενζίνη σε φυσικό αέριο. Η εταιρεία μας ήδη έχει εμπορεύματα προς διάθεση των εταιρειών LOVATO και BRC.

Α.Τ.: Πώς αξιολογείτε την ανάπτυξη του φυσικού αερίου στην αυτοκίνηση;
Α.Γ.:
Η θεσμοθέτηση της δυνατότητας μετατροπής των Ι.Χ. αυτοκινήτων σε υγραεριοκίνητα, ανοίγει ακόμη περισσότερο την αεριοκίνηση στην Ελλάδα, ενώ η πρόσφατη συμφωνία της μείωσης της τιμής του φυσικού αερίου, προσφέρει ακόμη ένα κίνητρο στην κατεύθυνση για πιο οικονομικές και καθαρές μετακινήσεις. Η ανάπτυξη του φυσικού αερίου στην αυτοκίνηση θα είναι ραγδαία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ