Κάθε 20.000 με 25.000 χιλ. (ανάλογα τον κατασκευαστή) θα πρέπει να αντικαθίστανται τα φίλτρα υγραερίου.

Η πλειονότητα όσων θέλουν να κινηθούν οικονομικά έχουν επιλέξει σήμερα να εγκαταστήσουν σύστημα LPG στο αυτοκίνητο.

Η τοποθέτηση υγραερίου είναι συμφέρουσα και ασφαλής λύση.

Το υγραεριοκίνητο αυτοκίνητο, απαιτεί επιμέλεια στην συντήρηση από εξειδικευμένο τεχνικό, σε βαθμό μεγαλύτερο από ένα αυτοκίνητο που καταναλώνει μόνο βενζίνη.

Tips για τη σωστή συντήρηση του LPG

40339 Επισκέψεις στο άρθρο

Μπορεί το LPG να εξασφαλίζει την οικονομική μετακίνηση σας, όμως δεν πρέπει να ξεχνάτε ότι και το σύστημα υγραεριοκίνησης απαιτεί τακτική συντήρηση για να λειτουργεί σωστά και αποδοτικά.

 
Η πλειονότητα όσων θέλουν να κινηθούν οικονομικά έχουν επιλέξει σήμερα να εγκαταστήσουν σύστημα LPG στο αυτοκίνητο, ενώ σύμφωνα με την έρευνα του autotriti.gr το 93,7 % «πίνει νερό» στο όνομα της υγραεριοκίνησης.

Από κει και πέρα όμως, όπως όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου -και ειδικά όσα έχουν να κάνουν με τον κινητήρα- θα πρέπει να υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους, προκειμένου να λειτουργούν σωστά, αλλά και να δίνουν τη δυνατότητα στο μοτέρ του οχήματός μας για μέγιστη απόδοση.

Στο θέμα αυτό λοιπόν, σας παρουσιάζουμε τα βήματα που περιλαμβάνει μια σωστή συντήρηση συστήματος LPG και τις χρονικές περιόδους που οφείλετε να ελέγχετε το όχημά σας, σχετικά με το σύστημα υγραερίου.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΥΓΡΑΕΡΙΟ (LPG)