Εγκατάσταση LPG σε κάθε τύπο κινητήρα από την Autogas Tuning και από 590 ευρώ.

Η Autogas Tuning δραστηριοποιείται στο χώρο της υγραεριοκίνησης - αεριοκίνησης χρησιμοποιώντας αξιόπιστα συστήματα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού.

Υγραεριοκίνηση από 590 ευρώ

3638 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Autogas Tuning δραστηριοποιείται στην τοποθέτηση συστημάτων υγραερίου ή φυσικού αερίου σε όλους τους τύπους κινητήρων, όπως μοτέρ πολλαπλού, άμεσου ψεκασμού (TSI-FSI), turbo, καθώς και υβριδικούς.

 
Η Autogas Tuning αναλαμβάνει μετατροπές οχημάτων σε υγραεριοκίνητα ή αεριοκίνητα, χρησιμοποιώντας αξιόπιστα συστήματα από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού, όπως επισημαίνει η εταιρεία. Μάλιστα, στην Autogas Tuning γίνεται εγκατάσταση kit LPG σε όλους τους κινητήρες πολλαπλού, άμεσου ψεκασμού (TSI-FSI), turbo καθώς και υβριδικούς, ενώ η εν λόγω εταιρεία ειδικεύεται στην εγκατάσταση – αναβάθμιση των συστημάτων LPG ή CNG για βελτιωμένους κινητήρες.

Επίσης, η
Autogas Tuning συνοδεύει τις υπηρεσίες της με γραπτή, 2ετή εγγύηση μετατροπής και καλής λειτουργίας του κινητήρα, ενώ αναλαμβάνει και το εξειδικευμένο after sales service, με κατ οίκον εξυπηρέτηση του πελάτη και αυτοκίνητο αντικατάστασης.

Ταυτόχρονα, οι υπεύθυνοι της
Autogas Tuning τονίζουν ότι το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό της μονάδας διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, με πιστοποιημένα διπλώματα εγκατάστασης, διάγνωσης και επίλυσης όλων των συστημάτων υγραεριοκίνησης αεριοκίνησης, προκειμένου να παρέχουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της εταιρείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ