33 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της συντήρησης

1183 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/10/2020

Η Tastanis Service είναι ένα σύγχρονο γενικό συνεργείο αυτοκινήτων, το οποίο προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαθέτοντας μεγάλη γκάμα από καινούργια και μεταχειρισμένα ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου.

 
Τεχνογνωσία, σύγχρονος εξοπλισμός, γραπτή εγγύηση, ανταγωνιστικές τιμές και όλα τα χαρακτηριστικά, που δημιουργούν πιστούς οπαδούς, μα πάνω απ` όλα πιστούς πελάτες !

Ο γενικός κανόνας λέει, ότι το αυτοκίνητο χρειάζεται service περίπου μια φορά το χρόνο ή όταν συμπληρώσει 15-20.000 χιλιόμετρα το ανώτερο. Σωστότερο, όμως, είναι να εξετάζεις και άλλους παράγοντες όπως η μάρκα ή το μοντέλο του οχήματος και να λαμβάνεις υπόψη σου τις υποδείξεις του κατασκευαστή.

Έτσι, είναι σημαντικό, όταν κάνεις service στο αυτοκίνητό σου, να επιλέξεις μία σύγχρονη επιχείρηση με εξειδικευμένη τεχνογνωσία. Μία επιχείρηση η οποία θα προσθέτει αξία στη «σχέση σας» και με την συμβουλευτική της μα κυρίως με την διατήρηση της λειτουργικότητας του αυτοκινήτου σου (τόσο για λόγους καθημερινής ασφαλούς μετακίνησης όσο και για …πρακτικούς λόγους όπως η διατήρηση ψηλότερης μεταπωλητικής αξίας «όταν έρθει η ώρα του») !
 
Η επιχείρηση Tastanis Service αποτελεί ένα τέτοιο σύγχρονο συνεργείο αυτοκινήτων
 

Εγγυάται άμεση λύση σε όποιο θέμα και αν αντιμετωπίσετε. Ο εξοπλισμός και πάνω απ` όλα η διάθεση για την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη, το κάνει να «διαφημίζεται και στόμα με στόμα». Διαθέτει εκπαιδευμένο προσωπικό, (μηχανικούς με εμπειρία και μεράκι), που θα κάνει το καλύτερο για σας.
 
Αναλυτικότερα στις εγκαταστάσεις του συνεργείου θα βρείτε τις εξής υπηρεσίες: 
 
  • Εξειδικευμένο Service για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων
  • Ηλεκτρολογικός /Διαγνωστικός έλεγχος εγκεφάλου
  • Έλεγχος επισκευή A/C κλιματιστικού
  • Επισκευές Κινητήρων βελτιώσεις μετατροπές
  • Μεγάλη γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων Ανταλλακτικών
  • Επισκευές κινητήρων και κιβωτίου ταχυτήτων.
  • Προετοιμασία για ΚΤΕΟ
  • Έκδοση κάρτας καυσαερίων και σε Diesel
  • Αλλαγή λαδιών - Φίλτρων
  • Έλεγχος φρένων, Αμορτισέρ, Ευθυγραμμίσεις.
Στην Tastanis Service θα λάβετε την τέλεια εξυπηρέτηση στο σωστό χρόνο με το επίσης σωστό αποτέλεσμα κ αξιοπιστία που αναζητούν όλοι οι πελάτες. Ευχάριστοι άνθρωποι με χαμόγελο και καλή διάθεση... κερδίζουν την εμπιστοσύνη του πελάτη  λόγο του άριστου επαγγελματισμού τους. 

Δείτε περισσότερα και με ένα κλικ στο παρακάτω βίντεο
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Γράψε τι ψάχνεις
Κατάσταση
Ψάξε ανά κατηγορία
Μάρκα
Μοντέλο
Χρονολογία
 
Τιμή από
Τιμή έως
Εργοστασιακός Κωδικός