Ανακύκλωση οχημάτων στην Β. Ελλάδα από την ΑΕΙΦΟΡΟΣ Α.Ε.

20151 Επισκέψεις στο άρθρο

Ο ιδιοκτήτης ενός παλιού αυτοκινήτου που δεν χρησιμοποιείται ή είναι ασύμφορο προς επισκευή μπορεί να το ανακυκλώσει έχοντας οφέλη τόσο οικονομικά όσο και περιβαλλοντικά.
Με την ανακύκλωση του παλιού αυτοκινήτου ο ιδιοκτήτης μπορεί να έχει όφελος το οποίο εξαρτάται από την μάρκα ,την κατάσταση καθώς και την παλαιότητα του οχήματος . Επιπροσθέτως, απαλλάσσεται μόνιμα από τα τέλη κυκλοφορίας και την κατοχή του.
Η ανακύκλωση ενός οχήματος έχει ιδιαίτερη περιβαλλοντολογική σημασία. Τα οφέλη από την ανακύκλωση ενός οχήματος είναι αφενός η απελευθέρωση χώρων στάθμευσης και αφετέρου η επαναχρησιμοποίηση ανταλλακτικών και μετάλλων που εμπεριέχονται σε κάθε όχημα. Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται η κατανάλωση ενέργειας καθώς και η μη εξόρυξη των ανανεώσιμων ορυκτών και εν τέλει, βοηθώντας έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος.
Η εταιρεία ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να συμβάλλει ουσιαστικά στην προστασία και αναβάθμιση του περιβάλλοντος μέσω της ανακύκλωσης αυτοκινήτων αλλά και των λοιπών δραστηριοτήτων της στον τομέα της ανακύκλωσης μετάλλων και βιομηχανικών απόβλητων.
Η ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΕ λειτουργεί, στη Θεσσαλονίκη από το 2005, κέντρο ανακύκλωσης οχημάτων στο τέλος του κύκλου ζωής τους (ΟΤΚΖ) εξουσιοδοτημένο από τον αρμόδιο φορέα διαχείρισης οχημάτων στην Ελλάδα, την ΕΔΟΕ (Εναλλακτική Διαχείριση Οχημάτων Ελλάδος). Η πολυετής εμπειρία μας στον χώρο της ανακύκλωσης είναι η καλύτερη εγγύηση για την εξυπηρέτηση του ιδιώτη που θα αποφασίσει να ανακυκλώσει το όχημα του. Προσφέρουμε δωρεάν εκτίμηση της αξίας του οχήματος σας, δωρεάν μεταφορά του στις εγκαταστάσεις μας, και γρήγορη και αποτελεσματική διεκπεραωση της διαγραφής σας με το μεγαλύτερο δυνατόν όφελος.
Γιώργος Μήλτσιος
Υπεύθυνος Διαχείρισης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ)

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ