Gazpromneft: Ηγέτιδα δύναμη σε λιπαντικά & service

Gazpromneft: Ηγέτιδα δύναμη σε λιπαντικά & service

2229 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/5/2022

Η Ελλάδα αποτελεί μία από τις χώρες που επέλεξε η Gazpromneft-Lubricants για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της, μέσω επιλεγμένου δικτύου διανομέων, οι οποίοι διανέμουν τα προϊόντα της με τις επωνυμίες G-Energy και Gazpromneft, ενώ παράλληλα έχει ήδη ένα δίκτυο συνεργείων στη χώρα μας με την ονομασία G-Energy Service.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

ILEP
ΗΛΙΑΣ ΣΙΔΕΡΗΣ

Η Gazpromneft-Lubricants είναι θυγατρική του βιομηχανικού κολοσσού της Gazprom Neft, η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή και την πώληση λιπαντικών και τεχνικών υγρών. Η ίδρυσή της έλαβε χώρα το Νοέμβριο του 2007 και για τις ανάγκες της παραγωγής της διαθέτει 6 εργοστάσια, τα οποία πληρούν τα πιστοποιητικά ISO, στη Ρωσία, την Ιταλία και τη Σερβία. Τα εργοστάσια παράγουν πάνω από 2,500 διαφορετικούς τύπους προϊόντων, με το σύνολο της παραγωγής να ξεπερνάει τους 540,000 τόνους ετησίως. Τα προϊόντα της Gazpromneft-Lubricants συνολικά διανέμονται σε 68 χώρες, ενώ διαθέτουν εγκρίσεις από 250 κορυφαίους κατασκευαστές, όπως, μεταξύ άλλων, η Mercedes-Benz, η Volkswagen, η Renault και η General Motors.

Πρωτοπορεί στον χώρο των λιπαντικών καθώς έχει εμπλουτίσει τα λιπαντικά της με τα ειδικά πρόσθετα πολυμερών που ενισχύουν τους δεσμούς μεταξύ των μορίων, με αποτέλεσμα να αυξάνουν την αντοχή της λιπαντικής μεμβράνης (φιλμ λαδιού) και κατά επέκταση τη διάρκεια ζωής του λιπαντικού.

Κοινοποίησέ το »

G-Energy η ναυαρχίδα της Gazpromneft-Lubricants

Η G-Energy είναι η premium σειρά των λιπαντικών της Gazprom Neft και έχει σχεδιαστεί για να πληροί τις ολοένα και πιο απαιτητικές προδιαγραφές των κατασκευαστών κινητήρων, συνδυάζοντας τεχνολογία και κορυφαία ποιότητα, με την παραγωγή τους να λαμβάνει χώρα στο ιδιόκτητο εργοστάσιο της εταιρείας στο Μπάρι της Ιταλίας. Η καινοτομία των λιπαντικών G-Energy είναι στην τεχνολογία ACF (Adaptive Components Formula), η οποία ενεργοποιεί τα πρόσθετα του λιπαντικού ανάλογα με τα δεδομένα λειτουργίας του κινητήρα και τις εκάστοτε ανάγκες του, επιτρέποντας τη βέλτιστη απόδοση σε όλες τις συνθήκες, όπως για παράδειγμα σε απότομες επιταχύνσεις ή στα συνεχόμενα «σταμάτα-ξεκίνα» της οδήγησης στην πόλη.

G-Energy Service, το δίκτυο συνεργείων της Gazprom Neft στην Ελλάδα

Η εταιρεία έχει αναπτύξει ένα ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργείων, που ονομάζεται G-Energy  και εξασφαλίζει  υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών αυτοκινήτου. Το δίκτυο έχει έρθει στη χώρα μας με 1500 συνεργεία να λειτουργούν ήδη.  Στόχος της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου, που να συνάδει με το όνομα της Gazprom και να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις των πελατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAZPROM

  GAZPROM

  Η Gazpromneft-Lubricants διανέμει τα προϊόντα της με τις επωνυμίες G-Energy και Gazpromneft, ενώ παράλληλα έχει ήδη ένα δίκτυο συνεργείων στη χώρα μας με την ονομασία G-Energy Service.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  Γενικά & Εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτου ΑττικήςΘεσσαλονίκης. Για όλες τις μάρκες.
  Κάθε μέρα με τις προσφορές τους.Για συντήρηση, επισκευή, αποκατάσταση ή βελτίωση αυτοκινήτου.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α' ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ