Η εταιρεία Trade Wind  ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυ

Η εταιρεία Trade Wind ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Λιπαντικά και χημικά προϊόντα σε μοναδική ποικιλία από την Trade Wind

8432 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών, ιδανικών για την προστασία και τη συντήρηση του κινητήρα σας, προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Trade Wind.

ΣΚΛΑΒΟΥΝΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ - Χ-TUNING
ΚΩΝ. ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ

Η εταιρεία Trade Wind  ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Κοινοποίησέ το »

Έτσι λοιπόν, με παρουσία άνω των 45 ετών στο χώρο της αυτοκίνησης, των λιπαντικών και χημικών ο όμιλος εταιρειών Λαμπριανίδης-TradeWind είναι δίπλα στις απαιτήσεις του οδηγού καθώς και στις ανάγκες των οχημάτων τους. Προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές-ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη-μοναδική ποικιλία στην αγόρα των λιπαντικών και χημικών. Είναι αντιπρόσωπος Ελλάδος μεγάλων Αμερικάνικων εταιρειών όπως της Red Line, της Torco καθώς και αντιπρόσωπος τόσο Ελλάδος όσο και Ευρώπης των εταιρειών Motrokote , Berryman και Duralube.

Όλες οι παραπάνω εταιρείες απευθύνονται τόσο στο χομπίστα, όσο και στον καταναλωτή που θέλει το κάτι παραπάνω και την καλύτερη προστασία για το όχημα του, όποιο και να είναι αυτό.

Παράλληλα εμπορεύεται προϊόντα μεγάλων εμπορικών εταιρειών όπως Castrol, Motul, Elf, Total και πολλές άλλες στην καλύτερη-ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς. Ο στόχος του ομίλου παραμένει ο ίδιος με τον οποίο ξεκίνησε το 1976. Η άμεση εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή προσφέροντας του ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και ποικιλία και η διαφύλαξη των συμφερόντων του.

Διαθέτει δύο φυσικά καταστήματα στον Πειραιά και στην Αθήνα και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν Ελλάδα και Ευρώπη.

Σήμερα (2021) μετά από 19 πολύ δύσκολους μήνες για την κοινωνία, την αγορά και την υγεία η εταιρεία επέστρεψε δυναμικά ανανεώνοντας το διαδικτυακό κατάστημα της Trade-Wind με γνώμονα την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση που χρειάζεται ο καταναλωτής στις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζουμε.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της Trade-Wind είναι πλέον ακόμα πιο εύχρηστο και εύκολο στο χρήστη -ακόμα και από φορητές συσκευές- με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, με περισσότερες εταιρείες στα λιπαντικά και χημικά, με φανταστικές προσφορές και πακέτα και με μια νέα σειρά προϊόντων "φτιάξε μόνος σου" γνωστό και ως D.I.Y. Παράλληλα οι τιμές αναπροσαρμόστηκαν με όφελος και συμφέρον τον τελικό καταναλωτή. Τέλος όλα τα Αμερικάνικα προϊόντα -και όχι μόνο- ολοένα και αυξάνονται δεν είναι τυχαίο άλλωστε που παλαιοί χομπίστες αποκαλούσαν την εταιρεία μεταξύ τους ο "Αμερικάνος".

TRADEWIND
https://www.trade-wind.gr/index.php?route=common/home
Πλαταιών 7 Πειραιάς 185 40
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104111569 & 2104221442

 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ