Η εταιρεία Trade Wind ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυ

Η εταιρεία Trade Wind ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Λιπαντικά και χημικά προϊόντα σε μοναδική ποικιλία από την Trade Wind

8259 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών, ιδανικών για την προστασία και τη συντήρηση του κινητήρα σας, προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Trade Wind.

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Ι. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - electrologio.gr
Α. ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΣ - Κ. ΣΤΡΟΥΜΠΑΚΟΣ Ο.Ε.

Η εταιρεία Trade Wind  ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Κοινοποίησέ το »

Έτσι λοιπόν, με παρουσία άνω των 45 ετών στο χώρο της αυτοκίνησης, των λιπαντικών και χημικών ο όμιλος εταιρειών Λαμπριανίδης-TradeWind είναι δίπλα στις απαιτήσεις του οδηγού καθώς και στις ανάγκες των οχημάτων τους. Προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές-ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη-μοναδική ποικιλία στην αγόρα των λιπαντικών και χημικών. Είναι αντιπρόσωπος Ελλάδος μεγάλων Αμερικάνικων εταιρειών όπως της Red Line, της Torco καθώς και αντιπρόσωπος τόσο Ελλάδος όσο και Ευρώπης των εταιρειών Motrokote , Berryman και Duralube.

Όλες οι παραπάνω εταιρείες απευθύνονται τόσο στο χομπίστα, όσο και στον καταναλωτή που θέλει το κάτι παραπάνω και την καλύτερη προστασία για το όχημα του, όποιο και να είναι αυτό.

Παράλληλα εμπορεύεται προϊόντα μεγάλων εμπορικών εταιρειών όπως Castrol, Motul, Elf, Total και πολλές άλλες στην καλύτερη-ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς. Ο στόχος του ομίλου παραμένει ο ίδιος με τον οποίο ξεκίνησε το 1976. Η άμεση εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή προσφέροντας του ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και ποικιλία και η διαφύλαξη των συμφερόντων του.

Διαθέτει δύο φυσικά καταστήματα στον Πειραιά και στην Αθήνα και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν Ελλάδα και Ευρώπη.

Σήμερα (2021) μετά από 19 πολύ δύσκολους μήνες για την κοινωνία, την αγορά και την υγεία η εταιρεία επέστρεψε δυναμικά ανανεώνοντας το διαδικτυακό κατάστημα της Trade-Wind με γνώμονα την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση που χρειάζεται ο καταναλωτής στις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζουμε.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της Trade-Wind είναι πλέον ακόμα πιο εύχρηστο και εύκολο στο χρήστη -ακόμα και από φορητές συσκευές- με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, με περισσότερες εταιρείες στα λιπαντικά και χημικά, με φανταστικές προσφορές και πακέτα και με μια νέα σειρά προϊόντων "φτιάξε μόνος σου" γνωστό και ως D.I.Y. Παράλληλα οι τιμές αναπροσαρμόστηκαν με όφελος και συμφέρον τον τελικό καταναλωτή. Τέλος όλα τα Αμερικάνικα προϊόντα -και όχι μόνο- ολοένα και αυξάνονται δεν είναι τυχαίο άλλωστε που παλαιοί χομπίστες αποκαλούσαν την εταιρεία μεταξύ τους ο "Αμερικάνος".

TRADEWIND
https://www.trade-wind.gr/index.php?route=common/home
Πλαταιών 7 Πειραιάς 185 40
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104111569 & 2104221442

 

Κοινοποίησέ το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • GAND OIL

  GAND OIL

  Η Gandoil δραστηριοποιείται με επιτυχία στον κλάδο της καλής συντήρησης οχημάτων και ειδικότερα στον κλάδο κατασκευής λιπαντικών. Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της παράγει ένα ευρύ φάσμα ποιοτικών λιπαντικών, που εξασφαλίζουν άριστη απόδοση & υψηλές επιδόσεις για κάθε είδους κινητήρα. 
   2104815123 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

  Γενικά & Εξειδικευμένα συνεργεία αυτοκινήτου ΑττικήςΘεσσαλονίκης. Για όλες τις μάρκες.
  Κάθε μέρα με τις προσφορές τους.Για συντήρηση, επισκευή, αποκατάσταση ή βελτίωση αυτοκινήτου.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • G-ENERGY

  G-ENERGY

  Η G-Energy παράγει υψηλής ποιότητας λιπαντικά για όλες τις ανάγκες και όλους τους τύπους οχημάτων. Όλα τα προϊόντα κατασκευάζονται στην Ευρώπη σύμφωνα με το σύστημα ποιότητας ISO και τα πρότυπα των μεγάλων αυτοκινητοβιομηχανιών παγκοσμίως.
  Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α' ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • MOTUS DXR

  MOTUS DXR

  Τα λιπαντικά DXR συντίθενται από πρωτογενή, υψηλής ποιότητας βασικό λάδι, ώστε να διατηρούν ιξώδες σταθερό κάτω από δύσκολες συνθήκες λειτουργείας των κινητήρων και των λοιπών εξαρτημάτων των οχημάτων. 
   13451 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • BOSS LUBRICANTS

  BOSS LUBRICANTS

  Boss Lubricants: Λιπαντικά άριστης απόδοσης και υψηλών επιδόσεων για κάθε είδους κινητήρα υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.
   2221055842 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ