Η εταιρεία Trade Wind ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυ

Η εταιρεία Trade Wind ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή.

Λιπαντικά και χημικά προϊόντα σε μοναδική ποικιλία από την Trade Wind

8790 Επισκέψεις στο άρθρο

Μία ευρεία γκάμα λιπαντικών και χημικών, ιδανικών για την προστασία και τη συντήρηση του κινητήρα σας, προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα Trade Wind.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
SLR ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε. (ΣΑΛΙΑΡΙΔΗΣ)

Η εταιρεία Trade Wind  ιδρύθηκε το 1976 με σκοπό το χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών προϊόντων για το αυτοκίνητό σας, αλλά από 1981 ασχολείται και με το λιανεμπόριο, έχοντας σαν στόχο την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή. Για το λόγο αυτό προσπαθεί διαρκώς να προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και μια μοναδική ποικιλία προϊόντων, για την κάλυψη όλων των αναγκών.

Κοινοποίησέ το »

Έτσι λοιπόν, με παρουσία άνω των 45 ετών στο χώρο της αυτοκίνησης, των λιπαντικών και χημικών ο όμιλος εταιρειών Λαμπριανίδης-TradeWind είναι δίπλα στις απαιτήσεις του οδηγού καθώς και στις ανάγκες των οχημάτων τους. Προσφέρει ασυναγώνιστα χαμηλές-ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλη-μοναδική ποικιλία στην αγόρα των λιπαντικών και χημικών. Είναι αντιπρόσωπος Ελλάδος μεγάλων Αμερικάνικων εταιρειών όπως της Red Line, της Torco καθώς και αντιπρόσωπος τόσο Ελλάδος όσο και Ευρώπης των εταιρειών Motrokote , Berryman και Duralube.

Όλες οι παραπάνω εταιρείες απευθύνονται τόσο στο χομπίστα, όσο και στον καταναλωτή που θέλει το κάτι παραπάνω και την καλύτερη προστασία για το όχημα του, όποιο και να είναι αυτό.

Παράλληλα εμπορεύεται προϊόντα μεγάλων εμπορικών εταιρειών όπως Castrol, Motul, Elf, Total και πολλές άλλες στην καλύτερη-ανταγωνιστικότερη τιμή της αγοράς. Ο στόχος του ομίλου παραμένει ο ίδιος με τον οποίο ξεκίνησε το 1976. Η άμεση εξυπηρέτηση του τελικού καταναλωτή προσφέροντας του ασυναγώνιστα χαμηλές τιμές και ποικιλία και η διαφύλαξη των συμφερόντων του.

Διαθέτει δύο φυσικά καταστήματα στον Πειραιά και στην Αθήνα και 2 ηλεκτρονικά καταστήματα που εξυπηρετούν Ελλάδα και Ευρώπη.

Σήμερα (2021) μετά από 19 πολύ δύσκολους μήνες για την κοινωνία, την αγορά και την υγεία η εταιρεία επέστρεψε δυναμικά ανανεώνοντας το διαδικτυακό κατάστημα της Trade-Wind με γνώμονα την άμεση και γρήγορη εξυπηρέτηση που χρειάζεται ο καταναλωτής στις δύσκολες μέρες που αντιμετωπίζουμε.

To ηλεκτρονικό κατάστημα της Trade-Wind είναι πλέον ακόμα πιο εύχρηστο και εύκολο στο χρήστη -ακόμα και από φορητές συσκευές- με μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων, με περισσότερες εταιρείες στα λιπαντικά και χημικά, με φανταστικές προσφορές και πακέτα και με μια νέα σειρά προϊόντων "φτιάξε μόνος σου" γνωστό και ως D.I.Y. Παράλληλα οι τιμές αναπροσαρμόστηκαν με όφελος και συμφέρον τον τελικό καταναλωτή. Τέλος όλα τα Αμερικάνικα προϊόντα -και όχι μόνο- ολοένα και αυξάνονται δεν είναι τυχαίο άλλωστε που παλαιοί χομπίστες αποκαλούσαν την εταιρεία μεταξύ τους ο "Αμερικάνος".

TRADEWIND
https://www.trade-wind.gr/index.php?route=common/home
Πλαταιών 7 Πειραιάς 185 40
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2104111569 & 2104221442

 

Κοινοποίησέ το »

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

 • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

  DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

  DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
   2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • FLOR OIL

  FLOR OIL

  FLOR OILΜεγάλη γκάμα λιπαντικών και ορυκτών προϊόντων, καλύπτουν όλες τις ανάγκες! Προτεραιότητα η προσφορά λιπαντικών εξαιρετικής ποιότητας που προστατεύουν κάθε μηχάνημα. 53 χρόνια συνεχούς έρευνας και επαναλαμβανόμενων ελέγχων σε κάθε προϊόν.
   2310684070 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  ΤΟΨΗΣ Α.Ε.

  TOPSYSTEM Services – ΤΟΨΗΣ Α.Ε.: Εμπορεία δεκάδων προϊόντων λιπαντικών για κάθε τύπο μηχανήματος. Διακινούνται προϊόντα  WEG lubricants, λιπαντικά RHEINOL της Γερμανικής εταιρείας SWD RHEINOL.

   2382021195 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • DYNAMIC KOTE

  DYNAMIC KOTE

  Η εταιρία Dynamic Kote ιδρύθηκε το 2012, με έδρα την Αθήνα και εξειδικεύεται στην παραγωγή και διάθεση λιπαντικών για οχήματα και μηχανήματα για τους κλάδους της βιομηχανίας και της ναυτιλίας.
   2130339110 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Δ. ΕΥΘΥΜΙΟΣ (LUKOIL-ALESSO)

  Τα λιπαντικά Lukoil είναι από τα λίγα λιπαντικά που διαθέτουν εγκεκριμένες πιστοποιήσεις των μεγαλύτερων αυτοκινητοβιομηχανιών. Είναι λιπαντικά πρωτογενή με την πρώτη ύλη τους να προέρχεται από τη Ρωσία.
   2109569972 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  ΚΟΛΟΒΕΝΤΖΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

  Η εταιρέια του κου. Κολοβέντσου Αθανάσιου μετρά σχεδόν 70 χρόνια εμπειρίας στην εμπορεία ανταλλακτικών αυτοκινήτου. Στο κατάστημα του στην Ελευσίνα θα βρείτε λάδια, λιπαντικά, πρόσθετα βενζίνης και υγρά ψυγείου αυτοκινήτων & φορτηγών Yacco αλλά και διάφορα εξαρτήματα. 
   2105547828 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  ΜΟΥΣΑΚΙΑΝ

  Λιπαντικά Meganol!  Γνωστά για την εξαιρετική τους ποιότητα και την εκπληκτική απόδοση. Παρασκευάζονται με το πιστοποιημένο σύστημα ποιότητας DQS ISO 9001:2015. Υπερπληρούν τις προδιαγραφές των κατασκευαστών.
   2641400805 - 31370 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  ΛΑΔΑΔΙΚΟ

  Στο κατάστημά τους μπορείτε να βρείτε όλα τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων, μπαταρίες αυτοκινήτων, λιπαντικά αυτοκινήτων και αξεσουάρ αυτοκινήτων στις καλύτερες τιμές της αγοράς! Με ένα κλικ στο e-shop τους, ή με μια επίσκεψη στο κατάστημα τους στα Ανω Πατήσια.
   2111136100 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • TRADE WIND

  TRADE WIND

  Η Trade Wind, κοντά σας από το 1976, δραστηριοποιείται στο χονδρεμπόριο λιπαντικών και χημικών με σκοπό την απόλυτη προστασία, επισκευή και συντήρηση του κινητήρα του αυτοκινήτου σας. Το ηλεκτρονικό της κατάστημα καλύπτει πελάτες σε όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό
   2104111569 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ
 • ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ

  Στα καταστήματα της ΓΛΥΚΑΣ ΙΚΕ θα βρείτε μια τεράστια γκάμα ανταλλακτικών για όλα τα αυτοκίνητα. Η γκάμα της αποτελείται από καινούρια ανταλλακτικά, γνήσια και ιμιτασιόν Α ποιότητας και αξεσουάρ για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων και κάθε είδους όλων των μοντέλων που κυκλοφορούν στην Ελληνική αγορά.
   2105440055 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ