Κορυφαία εταιρία στον χώρο των λιπαντικών και ειδών αυτοκινήτου!

1896 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 14/9/2021

Ο όμιλος TOPSYSTEM – ΤΟΨΗΣ δραστηριοποιείται από το 1992, με την εισαγωγή και προώθηση λιπαντικών οχημάτων, βιομηχανίας και ειδών αυτοκινήτου. Κύριο μέλημα είναι η έρευνα, η ανάπτυξη, η δημιουργία και η προώθηση λιπαντικών προηγμένης τεχνολογίας και ποιότητας.

Βρείτε το καλύτερο συνεργείο

Συνεργάζεται με μεγάλους οίκους της Ευρωπαϊκής Ένωσης, για την έρευνα και τον σχεδιασμό των προϊόντων της, εφαρμόζοντας τα πιο αυστηρά κριτήρια ποιότητας σύμφωνα με την διεθνή και κοινοτική νομοθεσία.

Στόχος της Topsystem ήταν και είναι πάντα να διατηρεί έναν ηγετικό ρόλο στην ικανοποίηση των αναγκών των πελατών της με τρόπο φιλικό, τόσο για τον συνεργάτη όσο και για το περιβάλλον. Κύριο μέλημα του ομίλου είναι η συνεχής αναζήτηση,ανεύρεση και αξιοποίηση νέων μελλοντικών συνεργασιών εντός και εκτός Ελλάδος .

«Είναι μέσα στις προτεραιότητες μας η επιλογή κατάλληλων συνεργατών για την παροχή εξελιγμένων λιπαντικών και υπηρεσιών που θα σας βοηθήσουν να εξασφαλίσετε τα μεγαλύτερα οφέλη για την επιχείρηση σας. Οι εταιρείες μας έχουν την τεχνογνωσία και τη δύναμη να σας υποστηρίξουν με τον καλύτερο τρόπο».

Kοινοποίησε το »


Ο όμιλος διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 12.840τμ με κτηριακές υποδομές να αγγίζουν τα 5400τμ.


Εγκαταστάσεις– Ανθρώπινο δυναμικό

Συνολικά σήμερα ο όμιλος διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 12.840τμ με κτηριακές υποδομές να αγγίζουν τα 5400τμ. Όλοι οι παραπάνω αποθηκευτικοί χώροι διαθέτουν,άμεσα, πληθώρα προϊόντων, για όλους τους τύπους οχημάτωνκαι βιομηχανίας με ένα πολύ οργανωμένο σύστημα παρακολούθησης και διαχείρισης.

Η κάθε εταιρία είναι αυτόνομη, εφαρμόζονταςτην δική της πολιτική στην αγορά με ευγενική άμιλλα μεταξύ των εταιριών. Ο όμιλος απασχολεί περίπου 40 άτομα σε Ελλάδα και Σκόπια, εκ των οποίων τα 20 ασχολούνται καθημερινά με τις πωλήσεις.

Προϊόντα

Τα περισσότερα προϊόντα εισάγονται απευθείας από τις εταιρίες παραγωγής,με σωστό και επιμελή προγραμματισμό, ώστε να ανταποκρίνονται στις αγορές, καθιστώντας παράλληλα τον Όμιλο TOPSYSTEMμια από τις πιο δυναμικές και υγιείς εταιρείες στον κλάδο του χονδρικού εμπορίου λιπαντικών.Παρακάτω αναφέρονται όλα τα εμπορικά σήματα του ομίλου:

  • SWD RHEINOL LUBRICANTS

  • WEG LUBRICANTS

  • CLEANTECH Πρόσθετα και ΧημικάΑυτοκινήτων

  • DOMINATOR BATTERIES

  • AD BLUE

  • HENGST FILTERS

Τα περισσότερα προϊόντα εισάγονται απευθείας από τις εταιρίες παραγωγής,με σωστό και επιμελή προγραμματισμό

Δραστηριότητα

Ο όμιλος TOPSYSTEM αναζητεί νέα αξιόπιστα και υψηλής ποιότητας προϊόντα και συνεχώς παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στα λιπαντικά που δημιουργούν τα εργοστάσια παραγωγής. Προσπαθεί πάντα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη να βρει λύσεις στις συνεργασίες της, που να ανταπεξέρχονται στα παλαιά και νέα πρότυπα των αυτοκινητοβιομηχανιών. Η αγορά αλλάζει καθημερινά και ο όμιλος προσπαθεί να είναι ένα βήμα μπροστά σε αυτές τις εξελίξεις.


Πιστοποιήσεις

Όλα τα προϊόντα που διακινούν οι εταιρίες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις νομιμότητας. Είναι καταχωρημένα στο Γενικό Χημείο του Κράτους, στην Διεύθυνση Περιβάλλοντος, συνοδεύονται υποχρεωτικά με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά MSDS, DataSheets, συμφώνα με τις τελευταίες οδηγίες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και με τις τελευταίες προδιαγραφές και approvals για τα περισσότερα οχήματα.Η Τοψής ΑΕ κατοχύρωσε τον Δεκέμβριο του 2019 την πιστοποίηση ISO 9001/2015


Εξαγωγές

Ο όμιλος εξάγει σήμερα σε Σκόπια, Βουλγαρία, Σερβία και Κύπρο.

 

TOPSYSTEM

Γιαννιτσά: 23820 29926

Αθήνα: 210 2801206

https://top-system.gr

 

Kοινοποίησε το »

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΑΞΕΣΟΥΑΡ & ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Ψάξε ανά κατηγορία
Κατάσταση
Μάρκα
Τιμή από
Τιμή έως
Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Εξειδικευμένα συνεργεία, Αλλαγή Δίσκο Πλατό, Ρουλεμάν, Ιμάντας Χρονισμού, Αλλαγή Αμορτισέρ, Αλλαγή Μπαταρίας, Αλλαγή Τακάκια Φρένων, Έκδοση Κάρτας Καυσαερίων, Προέλεγχος ΚΤΕΟ, Ευθυγράμμιση Τροχών Αυτοκινήτου, Επισκευή Μίζας, Αλλαγή Φίλτρου Λαδιού, Αλλαγή Φίλτρου Βενζίνης, Αλλαγή Σετ Συμπλέκτη - Αμπραγιάζ, Αλλαγή Αναρτήσεων, Αλλαγή Λαδιών Κινητήρα Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Parktronic, Αλλαγή Υγρών Φρένων, Επισκευή Βολάν, Αλλαγή Εξωτερικού Ιμάντα Δυναμό, Αλλαγή Δισκόπλακες, Αλλαγή Φίλτρου Αέρα, Τοποθέτηση Φώτα Xenon, Αλλαγή Φίλτρου Καυσίμου, Αλλαγή Σετ Καδένας Χρονισμού, Συμπλήρωση Freon Αυτοκινήτου, Βιολογικός Καθαρισμός Αυτοκινήτου, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Τοποθέτηση Φώτα LED, Επισκευή Καθισμάτων Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ουρανού Αυτοκινήτου, Αλλαγή Ταπετσαρίας Πόρτας Αυτοκινήτου, Ντύσιμο Ταμπλό με Δέρμα, Επισκευή Πόμολο Ταχυτήτων, Αλλαγή Φίλτρου Καμπίνας, Ηχομόνωση & Θερμομόνωση Αυτοκινήτου, Δερμάτινη Επένδυση Τιμονιού, Επισκευή Ζελατίνας Κάμπριο, Ξεθάμπωμα Φαναριών Αυτοκινήτου, Αδιαβροχοποίηση Κουκούλας Κάμπριο, Αλλαγή Αντλίας (Τρόμπας) Νερού, Αλλαγή Τάπες Ψυγείου Νερού, Αλλαγή Σιαγόνες Αυτοκινήτου, Αλλαγή Μπουζί, Συνεργεία αυτοκινήτων στην Αττική, Αλλαγή Ακρόμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Ημίμπαρα Τιμονιού, Αλλαγή Μπαράκια Ζαμφόρ, Αλλαγή Λάστιχα Ζαμφόρ, Αλλαγή Ψαλίδια Τροχών, Αλλαγή Μπαλάκια Ψαλιδιών