Τα 10 βήματα μιας σωστής επισκευής

53918 Επισκέψεις στο άρθρο

Στον χώρο εκτιμήσεων πραγματοποιείται καταγραφή των ζημιών με ηλεκτρονικό τρόπο. Όλες οι τιμές των εργασιών καθώς και τα ανταλλακτικά συγκεντρώνονται σε μία βάση δεδομένων. Ωστόσο, συνήθως υπάρχουν μη εμφανείς βλάβες, οι οποίες είναι ορατές όταν το όχημα αποσυναρμολογηθεί.

2 Μόλις ολοκληρωθεί η εκτίμηση, θα δοθεί στον πραγματογνόμωνα και στον ιδιοκτήτη του οχήματος. Μόλις συμφωνηθεί το κόστος, θα ξεκινήσει η επισκευή.

Στην αποσυναρμολόγηση, οι τυχόν κρυφές ζημιές που θα εντοπιστούν, θα απαιτήσουν εκ νέου καταγραφή και κλήση του πραγματογνόμωνα.

Γίνεται η παραγγελία των απαραίτητων ανταλλακτικών και ελέγχεται η διαθεσιμότητα τους. Παρά το γεγονός ότι πολλά ανταλλακτικά έρχονται άμεσα, ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση στην άφιξη ορισμένων εξ αυτών.

Εάν απαιτείται, τοποθετείται το όχημα στην καλήμπρα και επαναφέρεται με μετρικό σύστημα στις προδιαγραφές του εργοστασίου. Εφαρμόζονται τα ανταλλακτικά και ολοκληρώνονται όλες οι επισκευές φανοποιίας.

Ξεκινά η προετοιμασία βαφής και στοκάρονται όλα τα επισκευασμένα μέρη. Τηρούνται όλες οι διαδικασίες κατά της διάβρωσης, που καλύπτουν (ή υπέρκαλύπτουν) την εργοστασιακή εγγύηση.

Βαφή του οχήματος και των ανταλλακτικών (ξεχωριστά), ακολουθεί ψήσιμο στον φούρνο για να αποκτήσει το χρώμα τις αντοχές που χρειάζεται.

Γίνεται το τελικό μοντάρισμα καθώς και το κέρωμα σε όλα τα καινούργια ή επισκευαζόμενα μέρη.

Το όχημα σας, καθαρίζεται μέσα-έξω και γίνεται ο τελικός έλεγχος.

10 Το αυτοκίνητο παραδίδεται στον ιδιοκτήτη, και αναφέρονται όλα τα καινούργια ανταλλακτικά δίνοντας του εγγύηση επισκευών και ανταλλακτικών.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ