Επιλεγμένα προϊόντα

53916 Επισκέψεις στο άρθρο

Εδώ θα βρείτε επιλεγμένα προϊόντα με ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά τα οποία μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε οι ίδιοι για να περιποιηθείτε το αυτοκίνητό σας, ή να ζητήσετε από τον επαγγελματία στον οποίο θα αναθέσετε την εργασία να τα χρησιμοποιεί. 


Για ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ γυάλισμα
Το σωστό γυάλισμα του αυτοκινήτου εκτός από επαγγελματικά υλικά, απαιτεί τεχνογνωσία, δηλαδή ποιες αλοιφές είναι κατάλληλες για κάθε περίπτωση και επαγγελματικά εργαλεία. Και αυτά θα πρέπει να αναζητάτε όταν αναθέτετε το γυάλισμα του οχήματός σας σε έναν επαγγελματίας της αγοράς. Η RUPES παράγει και προτείνει ολοκληρωμένα πακέτα γυαλίσματος με πέντε διαφορετικά «μοντέλα» αλοιφών και εννέα διαφορετικά «μοντέλα» αλοιφαδόρων ανάλογα με τις απαιτήσεις.
Ενδεικτικά:
RUPES Zephir Gloss: «Χοντρή» αλοιφή, πρώτου στάδιου αποκατάστασης υψηλής απόδοσης /κάλυψης
RUPES Quarz Gloss: «Μεσαία» αλοιφή , δεύτερου στάδιου ιδανική για μέτριες γραντζουνιές και ζημιές που προκαλούνται από ελαφρές οξειδώσεις κτλ.
RUPES Keramic Gloss: Υδατοδιαλυτή αλοιφή 100% σε μορφή Gel χωρίς σιλικόνη για αφαίρεση ολογραμμάτων, γραντζουνιών και λάθη βαφής.
Τηλ.: 2103476756, www.finomachine.gr


ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ

προϊόντα - υπηρεσίες αυτοκινήτου - ΘΕΜΑ SERVICE AYTOKINHTOY

  • DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL– MASTER OIL (ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ)

    DAMSEL και MASTER OIL είναι 2 επώνυμα Brands λιπαντικών οχημάτων με ευρεία γκάμα για επιβατικά και ελαφρά φορτηγά, βαρέα οχήματα, μηχανήματα έργου και καΐκια. Αποτελούν δημιούργημα της ελληνικής επιχείρησης ΚΙΟΛΕΜΕΝΗ Γ. ΧΡΙΣΤΙΝΑ και διανέμονται παγκοσμίως. Διαθέτουν τις αδειοδοτήσεις API και ACEA.
     2321065210 Διαβάστε περισσότερα με ένα κλικ