Turbo Technology: Ο Ειδικός στις τουρμπίνες

Turbo Technology: Ο Ειδικός στις τουρμπίνες

13678 Επισκέψεις στο άρθρο

Η Turbo Technology του κ. Βασίλη Κωτσόπουλου αποτελεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, όντας ο ίδιο επίσημος εισαγωγέας, επισκευαστής και βελτιωτής των μεγαλύτερων brands τουρμπινών.

ΚΟΣΙΑΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
GEARTECH ENGINEERING Ε.Π.Ε.

Αξιοπιστία, εμπιστοσύνη και πάθος για το αντικείμενο. Αυτά είναι τα 3 βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν τη μυστική «συνταγή» του  Βασίλη Κωτσόπουλου, αλλά και το τρίπτυχο πάνω στο οποίο βασίζονται όλες οι σχέσεις συνεργασίας του – κάτι που αποδεικνύεται κι από το μεγάλο αριθμό των συνεργατών του. Παρόμοια συνεργασία όμως, θα πρέπει να υπάρχει και ανάμεσα στον κάτοχο του αυτοκινήτου με τον μηχανικό – συνεργείο, και στην Turbo Technology αυτό είναι Αρχή.

Κοινοποίησέ το »


Η «δουλειά» του κ. Κωτσόπουλου μιλάει από μόνη της. Στη «φαρέτρα» του διαθέτει την πολυετή εμπειρία και τη μεγάλη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων turbo, η οποία μετράει πάνω από 2 δεκαετίες. Η εταιρεία του «Turbo Technology» έχει καθιερωθεί στον χώρο, δίνοντας λύση σε κάθε πρόβλημα επισκευής, συντήρησης ή βελτίωσης αλλά και εισάγωντας τα κορυφαία brands names στις τουρμπίνες. Ο σύγχρονος εξοπλισμός και οι υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αποτελούν εγγύηση για τα σωστά αποτελέσματα.

Αν ψάχνετε ένα τέτοιο συνεργείο για να επισκευάσετε την τουρμπίνα του αυτοκίνητου σας, η Turbo Technology  αποτελεί η πρώτη επιλογή. Εκεί μπορεί να γίνει έλεγχος και ρύθμιση ακριβείας των μεταβλητών πτερυγίων σε όλες τις  τουρμπίνες VTR, χρησιμοποιώντας το μηχάνημα Vane Flow Test Rig. Μάλιστα προσφέρεται και εγγύηση επισκευής για 1 χρόνο.

To μόνο που έχετε να κάνετε εσείς είναι να επικοινωνήσετε μαζί τους ή να τους επισκεφθείτε στις εγκαταστάσεις τους στην Αθήνα,  για να ελέγξετε και να ρυθμίσετε την τουρμπίνα του αυτοκινήτου σας.
 

TURBO TECHNOLOGY 
Κερατσινίου 36, Αθήνα
Τηλ.: 21 0523 2192