• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Aπέχει πολύ από το να κοστίζει αυτό το ποσό που ζητάει αυτός εδώ ο ιδιοκτήτης του.

O ιδιοκτήτης φαίνεται να αυξάνει την τιμή όσο περνάει ο καιρός καθώς όπως ανέφεραν διάφορα δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα, για το ίδιο αυτοκίνητο η τιμή έφτανε τα 500.000 δολάρια.

1 εκατ δολ για Μitsubishi 3000GT VR4 του 1998;

Διαβάστηκε από 3904 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/7/2017

Τύπος τρελάθηκε και ζητάει ιλιγγιώδες ποσό για αυτό εδώ το αυτοκίνητο. Εσύ για πόσα το βλέπεις;

 
Το Μitsubishi 3000GT VR4 είναι ένα αυτοκίνητο που είχε την δική του πορεία την δεκαετία του 1990 αλλά σίγουρα απέχει πολύ από το να κοστίζει αυτό το ποσό που ζητάει αυτός εδώ ο ιδιοκτήτης του.

Υπάρχουν δύο τρόποι για κάποιον να αντιδράσει ακούγοντας το ποσό που ζητείται, είτε κοροϊδεύεις αυτόν που ανέβασε την αγγελία αυτή είτε γελάς γιατί πιστεύεις ότι κάνει πλάκα.
 
Μάλιστα, ο ιδιοκτήτης φαίνεται να αυξάνει την τιμή όσο περνάει ο καιρός καθώς όπως ανέφεραν διάφορα δημοσιεύματα το προηγούμενο διάστημα, για το ίδιο αυτοκίνητο η τιμή έφτανε τα 500.000 δολάρια.

Πώς όμως δικαιολογεί την τιμή αυτή ο ιδιοκτήτης; Στην αγγελία αναφέρεται ότι είναι πολύ σπάνιο να βρεις αυτό το μοντέλο με χειροκίνητο κιβώτιο, ότι πρόκειται για θρυλικό μοντέλο επειδή μπορούσες ν το επιλέξεις σε πολλά video games και επειδή κάποιος το οδήγησε σε μια σκηνη σε μια ταινία Gran Turismo…