Σημαντική κίνηση από τη Mercedes-Benz Ελλάς

Σημαντική κίνηση από τη Mercedes-Benz Ελλάς

(10/6/2011)

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου, η παράδοση του εξοπλισμού δασοπροστασίας και δασοπυρόσβεσης στους εθελοντές του προγράμματος της Φολόης, το οποίο υλοποιήθηκε με την ευγενική χορηγία της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Η παράδοση του εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, με διοργανωτές την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας & Ιονίου και το Δασαρχείο Πύργου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Η προμήθεια του εξοπλισμού δασοπυρόσβεσης είναι μέρος του γενικότερου σχεδιασμού με στόχο την ενεργοποίηση του εθελοντισμού για την προστασία του δρυοδάσους της Φολόης. Η εκπαίδευση που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 30 & 31 Μαρτίου και η παράδοση στους εθελοντές του απαραίτητου εξοπλισμού ατομικής προστασίας και δασοπυρόσβεσης, αποτελούν αναπόσπαστα τμήματα αυτής της προσπάθειας.

Η διάδοση των μηνυμάτων προστασίας του μοναδικής αισθητικής, πολιτιστικής και οικολογικής αξίας δρυοδάσους της Φολόης, επιτυγχάνεται πλέον και μέσω των ενημερωτικών και προτρεπτικών πινακίδων που τοποθετήθηκαν, παρουσία των εκπροσώπων της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.

Στην τοποθέτηση των πινακίδων και την εκδήλωση παράδοσης του εξοπλισμού παραβρέθηκαν από τη Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε. οι κυρίες Μάρθα Καμπύλη, Διευθύντρια Marketing & Επικοινωνίας, Αλεξάνδρα Χρυσού,Yπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Εταιρικής Επικοινωνίας και Κατερίνα Σταυροπούλου, Υπεύθυνη Marketing Ελαφρών Επαγγελματικών Οχημάτων.

Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δασάρχης Πύργου κύριος Διονύσιος Θωμόπουλος, ο οποίος υποστήριξε έμπρακτα την προσπάθεια της Ε.Ε.Π.Φ. και της Mercedes-Benz Ελλάς Α.Ε.Ε.
Hyundai
vw