8α γενέθλια για το Porsche Club Hellas
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

8α γενέθλια για το Porsche Club Hellas

(14/6/2011)

Το Porsche Club Hellas κλείνει τα 8 χρόνια ζωής και γιορτάζει την Κυριακή 19 Ιουνίου στο Hard Rock Café Γλυφάδας. Στην υποδοχή τους επισκέπτες θα περιμένουν ένα δροσερό cocktail Margarita, finger food (chips & salsa, φιλετάκια κοτόπουλο, mini sandwich), ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κοπή τούρτας γενεθλίων.

Στην υποδοχή τους επισκέπτες θα περιμένουν ένα δροσερό cocktail Margarita, finger food (chips & salsa, φιλετάκια κοτόπουλο, mini sandwich), ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει η κοπή τούρτας γενεθλίων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Για τη διασκέδαση των επισκεπτών θα φροντίσουν ο Johnny Vavouras και οι Cadillacs!

Σχετικά με το Porsche Club Hellas
Το Porsche Club Hellas είναι ένα club υψηλών προδιαγραφών αντάξιο του ονόματος και των προσδοκιών της Porsche. Είναι το μόνο επίσημα αναγνωρισμένο Porsche Club στην Ελλάδα και μέλη του μπορούν να γίνουν ιδιοκτήτες Porsche, ενώ υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής μελών μη ιδιοκτητών, των οποίων ο αριθμός δε θα πρέπει να ξεπερνάει το 15% της δύναμης της λέσχης.
Το club είναι ένας φυσικός χώρος συνεύρεσης των μελών του, αλλά και το σημείο έκφρασης και εκδήλωσης της αγάπης τους για τις Porsche.
Οι δραστηριότητες του club αγγίζουν τέσσερις διαφορετικούς τομείς : τα σπορ, τον τουρισμό, την κουλτούρα και την κοινωνία.
Το club στεγάζεται προσωρινά στην Kαραολή & Δημητρίου 24 στο Βύρωνα, αριθμεί γύρω στα 150 μέλη εκ των οποίων όλοι είναι κάτοχοι Porsche.
Τα οφέλη που απολαμβάνουν τα μέλη του club είναι οικονομικά (εκπτώσεις από εταιρείες) καθώς επίσης και κοινωνικά (γνωριμίες, παρέες κλπ). Το πιο σημαντικό όμως όφελος που τα μέλη αντιλαμβάνονται ότι παίρνουν από το club είναι η ενημέρωση σχετικά με το αυτοκίνητο τους - προβλήματα, βελτιώσεις, τρόπος οδήγησης.
PEIRAIOS LEASING
OPEL