Νέο Ferrari Shop στην Ελλάδα
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέο Ferrari Shop στην Ελλάδα

(27/6/2011)

Ο Όμιλος Χαραγκιώνη, άνοιξε το Σάββατο 25 Ιουνίου το δεύτερο κατάστημα Ferrari. Το Ferrari Shop, είναι «αδερφάκι» του πρώτου Ferrari Store, που βρίσκεται στην Κολοκοτρώνη 3-5 & Βουλής, στο κέντρο της Αθήνας.

Το Ferrari Shop, ανοίγει στο ισόγειο του πολυχώρου Athenian Capitol, στη συμβολή των οδών Γ Σεπτεμβρίου, Ιουλιανού και Πατησίων, φιλοξενώντας τα ήδη αγαπημένα στο Ελληνικό κοινό προϊόντα με το γνωστό λογότυπο - αλογάκι της Ferrari, που ενθουσιάζουν ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, αλλά και φανατικούς θαυμαστές της φημισμένης μάρκας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Το νέο κατάστημα είναι τοποθετημένο σΆ έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο για τους λάτρεις της αυτοκίνησης, καθώς στον πολυχώρο Athenian Capitol, φιλοξενείται και το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου με 112 σπάνια εκθέματα της παγκόσμιας αυτοκίνησης, προσομοιωτή F1 και χώρους για την εκπαίδευση στην οδική ασφάλεια.

Στο κατάστημα, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία καλοκαιρινών προϊόντων (Ρούχα, καπελάκια, γυαλιά ηλίου) με το γνωστό λογότυπο - αλογάκι της Ferrari, σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές, που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις της ταχύτητας και όχι μόνο! Ακόμα, εκτός από είδη ένδυσης, θα βρείτε και μεγάλη γκάμα προϊόντων που απευθύνονται στον άνδρα και το παιδί, όπως τσάντες, είδη γραφείου, gadgets, accessories, leisure & sports προϊόντα, παιχνίδια για τους μικρούς φίλους της Ferrari και εξαιρετικές προτάσεις δώρων από τις σειρές Fan και lifestyle!
Mercedes
test center