4 φωτογραφίες »

Σταθερό και άνετο είναι το δρόμο το Chevrolet Aveo.

Δοκιμάζουμε πρώτοι το νέο Chevrolet Aveo

(9/9/2011)

Mε ιδιαίτερα νεανικό ύφος, προσεγμένη ποιότητα, και οικονομικό μοτέρ 1,4 λίτρων, το νέο Chevrolet Aveo έρχεται να ανατρέψει τη χαμηλών τόνων εικόνα του απελθόντος μοντέλου.

Το νεανικό προφίλ του νέου Aveo υποστηρίζεται με τρόπο ιδανικό και από το σχεδιαστικό μοτίβο που ακολουθεί το αυτοκίνητο. Συνολικά, δείχνει αρκετά δυναμικό και συμπαγές, ενώ έχει μεγαλώσει σε διαστάσεις ξεπερνώντας σε μήκος το άτυπο όριο των 4 μέτρων.Eν τω μεταξύ, ιδιαίτερα θετικά είναι τα σχόλια από το θάλαμο των επιβατών του καινούργιου Aveo που εξαρχής προσελκύει το ενδιαφέρον του παρατηρητή λόγω της μοντέρνας εικόνας του. Μεγάλη βελτίωση έχει γίνει και στο κομμάτι της ποιότητας, όπου οι σκληρές πλαστικές επιφάνειες δείχνουν συμπαγείς και ειδικά το γκρι τμήμα του ταμπλό έχει ευχάριστη όψη και υφή.

Μεταξύ των πλεονεκτημάτων που προσφέρει το 2ης γενιάς Aveo, είναι και οι άνετοι χώροι. Στην καμπίνα του, 4 ενήλικα άτομα θα μετακινηθούν με ανέσεις μικρομεσαίου αυτοκινήτου. Για τις αποσκευές, το αντίστοιχο τμήμα έχει τετραγωνισμένο και εκμεταλλεύσιμο σχήμα, περιλαμβάνει διπλό δάπεδο και η χωρητικότητα των 290 λίτρων είναι άνω του μέσου όρου της κατηγορίας.

Το βασικό στοιχείο που μεταδίδει στον οδηγό του, είναι η ασφαλής αίσθηση στην οδήγηση και η ευκολία των χειρισμών κατά τις αστικές μετακινήσεις. Η ανάρτηση, από την πλευρά της -με τα γόνατα ΜακΦέρσον μπροστά και την αντιστρεπτική και τον ημιάκαμπτο άξονα πίσω δεν είναι ούτε πολύ μαλακή αλλά ούτε και σφιχτή, ώστε να έχει μια κατάλληλη ισορροπία μεταξύ άνεσης και κρατήματος.

Διαβάστε την αναλυτική πρώτη δοκιμή στο τεύχος 37 του autotriti που κυκλοφορεί στις 13 Σεπτεμβρίου.


«Παιχνιδιάρικο» design και νεανικό προφίλ έχει το νέο Chevrolet Aveo.

«Παιχνιδιάρικο» design και νεανικό προφίλ έχει το νέο Chevrolet Aveo.

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Μοντέρνες λύσεις! Hλεκτροκίνηση & φόρτιση στη ΔΕΗ blue
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel