Ο «Γάμος» της SLS AMG GT3

(30/1/2012)

Η Mercedes δημοσίευσε το πρώτο μέρος ενός βίντεο, το οποίο δείχνει μια SLS AMG GT3 να συναρμολογείται με τα βασικά της κομμάτια και να «παντρεύεται»… τον κινητήρα της.

Το συγκεκριμένο βίντεο (πρώτο μέρος) ονομάστηκε από την εταιρεία -ο Γάμος-.

Η Mercedes δημοσίευσε ένα πρώτο μέρος ενός βίντεο, το οποίο δείχνει μια SLS AMG GT3 αποσυναρμολογημένη στα βασικά της κομμάτια και στη συνέχεια να συναρμολογούνται με την κορύφωση να φτάνει στο «πάντρεμά» της με το μηχανικό σύνολο του εκρηκτικού Supercar. Γιαυτό και το συγκεκριμένο βίντεο ονομάστηκε από την γερμανική φίρμα ως «ο Γάμος».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Μπορεί το βίντεο να μην διαθέτει σχολιασμό, μπορούμε όμως να διακρίνουμε το αεροδυναμικό κιτ του αμαξώματος της SLS AMG GT3, καθώς και τους ανθρακονημάτινους εμπρός και πίσω διαχύτες. Επίσης, το Supercar διαθέτει και ένα ανθρακονημάτινο κλωβό ασφαλείας, υψηλής απόδοσης φρένα, 6τάχυτο σειριακής μετάδοσης κιβώτιο και πίσω διαφορικό.

Η ισχύς του προέρχεται από τον 6,3 λτ. κινητήρα V8 που είναι σχεδόν παρόμοιο με εκείνο του μοντέλου παραγωγής. Η διαδικασία της επιτάχυνσης επιτρέπει το 0-100 να ολοκληρωθεί μέσα σε 3,7 δλ. και να αγγίξει την τελική ταχύτητα των 300 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test