Νέα γενιά HY-KERS της Ferrari

(24/4/2012)

H Ferrari θα παρουσιάσει στο Σαλόνι του Πεκίνου στο τέλος του μήνα το νέο σύστημα KERS, το οποίο θα τοποθετείτε σε όλα τα μοντέλα με κινητήρες V12 της ιταλικής φίρμας.

H νέα γενιά HY-KERS της Ferrari θα τοποθετείτε στα μοντέλα που εφοδιάζονται με V12 κινητήρες.

Η πρώτη παρουσίαση του HY-KERS (Hybrid kineric energy recovery system) έγινε το 2010 στο Σαλόνι της Γενεύης, το οποίο είχε ως στόχο να επιτυγχάνει χαμηλές εκπομπές CO2 που φτάνουν έως 40%, καθώς και αύξηση στις επιδόσεις. Η νέα γενιά όμως HY-KERS σχεδιάστηκε για να ταιριάζει στα ιταλικά μοντέλα που εφοδιάζονται με V12 κινητήρα και είναι τοποθετημένος στο πίσω μέρος. Το πιθανότερο, χωρίς βέβαια την επιβεβαίωση της Ferrari, να τοποθετηθεί το νέο HY-KERS για πρώτη φορά στην Ferrari Enzo. Το σύστημα διαθέτει δύο ηλεκτροκινητήρες πλέον, αφού ο ένας τοποθετήθηκε πάνω στο κιβώτιο ταχυτήτων και οι δύο τροφοδοτούνται από τις μπαταρίες που έχουν τοποθετηθεί σε αρκετά μέρη μέσα στο αυτοκίνητο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Τέλος, η Ferrari αναφέρει πως δεν βρίσκεται πλέον σε πειραματικό στάδιο, αλλά ετοιμάζονται τους προσεχείς μήνες τις μηχανικές λεπτομέρειες τοποθέτησης στα ιταλικά supercars.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto