• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

To νέο Fiat Panda αποτελεί ένα από τα πιο νεανικά, ευχάριστα και μοντέρνα αυτοκίνητα της μίνι κατηγορίας.

Το εσωτερικό του ιταλικού μίνι μοντέλου αποτελείται από ποιοτικά υλικά, τα οποία εμφανίζουν πολύ καλή συναρμογή και φινίρισμα.

Στα highlights του μοντέλου συγκαταλέγονται η εμφάνισή του και οι υπέρ-αρκετοί χώροι για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Pand(os) καιρού!

Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/6/2012

H νέα γενιά του ιταλικού μίνι μοντέλου παρουσιάζεται πιο πλήρης από ποτέ άλλοτε και είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

 
Χρηματοδότηση 
- Από 0% προκαταβολή
- 72 μήνες εξόφληση 
- επιτόκιο 4,95%

Τιμή
- Από 9.834 ευρώ (με απόσυρση)
- Έκπτωση 600 ευρώ

¶κρως θετικά είναι τα σχόλια που αποσπά το νέο Fiat Panda, αφού αποτελεί ένα από τα πιο νεανικά, ευχάριστα και μοντέρνα αυτοκίνητα της μίνι κατηγορίας. Στα highlights του μοντέλου συγκαταλέγονται η εμφάνισή του, οι υπέρ-αρκετοί χώροι για τα δεδομένα της κατηγορίας και φυσικά, η εξελιγμένη γκάμα των οικονομικών κινητήρων που το εξοπλίζουν. 
Eσωτερικό: Ποιότητα και εργονομία
Το εσωτερικό του ιταλικού μίνι μοντέλου αποτελείται από ποιοτικά υλικά, τα οποία εμφανίζουν πολύ καλή συναρμογή και φινίρισμα. 
Σε πολύ καλά επίπεδα βρίσκεται και η πρακτικότητα, αφού εκτός της μεγάλης ανοικτής θήκης στο ταμπλό, υπάρχουν μια σειρά από θήκες για μικροαντικείμενα στο τούνελ της κονσόλας, το εσωτερικό των θυρών, αλλά και τρεις έξτρα ποτηροθήκες για τους πίσω επιβάτες. Η αύξηση των διαστάσεων του αμαξώματος, σε σχέση με το προηγούμενο Panda, έχει ωφελήσει τους χώρους στο εσωτερικό του μοντέλου, οι οποίοι όχι μόνο είναι καλύτεροι από πριν, αλλά πλέον είναι και από τους μεγαλύτερους στη μίνι κατηγορία. Ειδικότερα, ο χώρος για τα κεφάλια των μπροστινών και πίσω επιβατών είναι ο μεγαλύτερος σε αυτοκίνητο πόλης και έτσι, ακόμη και άτομα με ύψος άνω του μέσου όρου, δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα με τα κεφάλια τους. Tο πορτ-μπαγκάζ, έχει χωρητικότητα 225 λίτρα και με αναδιπλωμένη τη διαιρούμενη πλάτη του πίσω καθίσματος, φτάνει έως και τα 870 λίτρα.
Με πλούσια γκάμα κινητήρων
Το Panda είναι διαθέσιμο με τρεις κινητήρες. Έτσι, συναντούμε ένα ατμοσφαιρικό σύνολο 1,2 λίτρων βενζίνης απόδοσης 69 ίππων, τον υπερτροφοδοτούμενο 2κύλινδρο TwinAir, με τα μόλις 875 κ.εκ. χωρητικότητας και τον 1,3 πετρελαιοκινητήρα Multijet II της Fiat (απόδοσης 75 ίππων). Όσον αφορά στον TwinAir, η ισχύς φτάνει στους 85 ίππους και οι εκπομπές CO2 περιορίζονται στα 99 γρ./χλμ. επιτρέποντάς του να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας. Στο κομμάτι της κατανάλωσης καυσίμου, ο TwinAir βενζινοκινητήρας με το στάνταρ σύστημα Start/Stop, παρουσιάζει λογικές απαιτήσεις σε καύσιμο με βάση την ισχύ του, ειδικά δε στην περίπτωση επιλογής του προγράμματος ECO, που μειώνει τη ροπή και την ισχύ. Όσον αφορά στην πετρελαιοκίνητη επιλογή, ο  Multijet αναδεικνύεται πρωταθλητής οικονομίας, αφού διαθέτει σύστημα Start/Stop και η μέση κατανάλωση του κυμαίνεται στα 3,9 λτ./100 χλμ.

Tags: FIAT, FIAT PANDA