Μεγάλη εμπορική επιτυχία προβλέπουν οι άνθρωποι της Porsche, αναφορικά με το μελλοντικό SUV τους, Macan. (κατασκοπευτική φωτογραφία)

Μεγάλη εμπορική επιτυχία προβλέπουν οι άνθρωποι της Porsche, αναφορικά με το μελλοντικό SUV τους, Macan. (κατασκοπευτική φωτογραφία)

Ευοίωνα τα πλάνα για την Porsche Macan

(10/9/2012)

Οι υπεύθυνοι της Porsche αναθεώρησαν τις προσδοκίες τους γύρω από το Macan ένα νέο SUV μοντέλο της εταιρίας, εκτιμώντας ότι μόνο την πρώτη χρονιά θα πουλήσουν τουλάχιστον 75.000 οχήματα!

Τέτοιες... ανατροπές στα αρχικά πλάνα σχεδιασμού, όλοι θα εύχονταν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, οι ιθύνοντες της Porsche ενημέρωσαν τους συνεργάτες τους, υποκατασκευαστές που θα παράγουν για λογαριασμό της μητρικής εταιρίας μέρη του νέου μοντέλου Macan, ότι θα πρέπει να ετοιμαστούν για μία αύξηση των ρυθμών παραγωγής. Οι αρχικές προβλέψεις των 45.000 οχημάτων/ έτος ανήλθαν στις 75.000, νούμερο που φτάνει στα... όρια της φαντασίας. 
Το Macan θα αποτελέσει ένα μοντέλο-κλειδί στη γκάμα της Porsche, συμπληρώνοντας τις 911, Cayenne, Panamera και Boxster. Παλαιότερα το γνωρίζαμε με την ονομασία Cajun (από το Cayenne Junior), καθώς πρόκειται για ένα SUV μικρότερο σε διαστάσεις από την Cayenne. Εάν επαληθευτούν οι προβλέψεις της εταιρίας, τότε το Macan θα αποτελέσει ένα σημαντικό στήριγμα για την επίτευξη του απώτερου στόχου της, το 2018 να πουλάει 200.000 μονάδες ετησίως, σχεδόν διπλάσιες από αυτές της περσινής χρονιάς. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
fiat