• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ανανεωμένο Renault Scenic διαθέτει νέο μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερη εισαγωγή και περισσότερες χρωμιωμένες επιφάνειες.

Με φρεσκαρισμένη εικόνα πλέον η τρίτη γενιά του Scenic, που έδειξε το δρόμο για τα μικρομεσαία πολυχρηστικά.

Δοκιμή: Renault Scenic 1,6 dCi

37.945 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/10/2012

Κορυφαίο σε άνεση και πρακτικότητα, αλλά και με νέο diesel 1,6 Energy κινητήρα κάτω από το καπό του, το ανανεωμένο Scenic αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση στα μικρομεσαία πολυχρηστικά.

 

+ ¶νεση ανάρτησης και καθισμάτων, οδική συμπεριφορά, ηχομόνωση, απόδοση και λειτουργία κινητήρα, χώροι επιβατών, πρακτικότητα, ποιότητα κατασκευής

- Εργονομία ορισμένων χειριστηρίων, αίσθηση τιμονιού

Το Scenic είναι ο προπομπός στην κατηγορία των μικρομεσαίων πολυχρηστικών και είναι λογικό να έχει το πάνω χέρι στις εξελίξεις της συγκεκριμένης κατηγορίας. Η 3η γενιά του μοντέλου άλλωστε το κατέστησε σαφές από την παρουσίασή της άλλωστε, σχεδόν 3 χρόνια πίσω. Η ανανεωμένη του εκδοχή (Collection 2012) έρχεται για να κάνει ακόμα πιο δυνατή την παρουσία του μοντέλου, ειδικά με τον εξαιρετικό 1,6 dCi πετρελαιοκινητήρα των 130 ίππων.


Αύρα φρεσκάδας

Το ανανεωμένο Renault Scenic διαθέτει νέο μπροστινό προφυλακτήρα με μεγαλύτερη εισαγωγή και περισσότερες χρωμιωμένες επιφάνειες, ενώ διαθέτει και φώτα ημέρας με λαμπτήρες LED. «Φρεσκαρισμένα» είναι και τα φώτα με καθαρό κρύσταλλο, ενώ με χρώμιο τονίζεται και η γρίλια της μάσκας. Οι αισθητικές αλλαγές περνούν και στο πίσω τμήμα, με νέα φώτα με περισσότερο λευκό τμήμα, ενώ την αισθητική ανανέωση ολοκληρώνουν οι νέες ζάντες αλουμινίου.


Από 23.950 ευρώ

Η τιμή του ανανεωμένου Renault Scenic με τον 1,6 dCi κινητήρα είναι 23.950 ευρώ, ενώ αυτή την περίοδο ισχύει έκπτωση 500 ευρώ. Σε συνδυασμό με τον υπερπλήρη εξοπλισμό της έκδοσης  Dynamic, με την οποία προσφέρεται o κινητήρας 1,6dCi, τότε μιλάμε για ένα αρκετά λογικό τίμημα για μια ολοκληρωμένη και οικονομική από πλευράς κατανάλωσης πρόταση.