• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Oι βετεράνοι οδηγοί rally Andrew Marriott και Andy Dawson, με τη βοήθεια, βεβαίως, των μηχανικών της Ford πέτυχαν κάτι εντυπωσιακό.

Ρεκόρ για το Fiesta ECOnetic 1.6 TDCi

Ημερομηνία δημοσίευσης: 10/10/2012

H Ford κέρδισε το διαγωνισμό ALD Automotive/Shell FuelSave MPG Marathon, με ένα Fiesta ECOnetic 1.6 TDCi, το οποίο πέτυχε κατανάλωση 2,59 λίτρα/100χλμ!

 
Σύμφωνα με τη Ford, το Fiesta ECOnetic, με τον 1.6 Duratorq TDCi diesel, που αποδίδει 95 ίππους και 205 Nm ροπής, μπορεί να επιτύχει μέση κατανάλωση 3,28 λτ/100χλμ, με τις εκπομπές CO2 να περιορίζονται στα 87 γρ/χλμ. Αυτό, όμως, που πέτυχαν στο 2012 ALD Automotive/Shell FuelSave MPG Marathon, οι βετεράνοι οδηγοί rally Andrew Marriott και Andy Dawson, με τη βοήθεια, βεβαίως, των μηχανικών της Ford, είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Για να επιτύχει την εντυπωσιακή τιμή των 2,59 λίτρων/100χλμ, το Fiesta ECOnetic υποβλήθηκε σε μια σειρά βελτιώσεων και τροποποιήσεων, όπως η αναβάθμιση του συστήματος start/stop, το eco-mode, η ειδική ρύθμιση του κινητήρα, οι βελτιστοποιημένες σχέσεις μετάδοσης και τα χαμηλής αντίστασης κύλισης ελαστικά.

Tags: FORD FIESTA