• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το ηλεκτροκίνητο Mitsubishi i-MiEV κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διεθνή αγώνα Hi-Tech EΚΟ Μobility Rally 2012, πριν από λίγες ημέρες.

Η Mitsubishi στην έκθεση

Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2012

Με το ηλεκτροκίνητο i-MiEV, να αποτελεί την ατραξιόν, στο περίπτερό της, η Mitsubishi δίνει δυναμικό παρών στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012 (20-28 Οκτωβρίου, Εκθεσιακό Κέντρο «πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, Αίθουσα Ξιφασκίας»).

 
Με τέσσερα μοντέλα, εκ των οποίων το ένα θα είναι το ηλεκτροκίνητο i-MiEV με μηδενικές εκπομπές ρύπων, θα δώσει το παρών η Mitsubishi, στην έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012. Το ηλεκτροκίνητο Mitsubishi i-MiEV κατέκτησε την πρώτη θέση στο Διεθνή αγώνα 6ο Hi-Tech EΚΟ Μobility Rally 2012, που διοργανώθηκε στην χώρα μας πριν από λίγες ημέρες.

Οι επισκέπτες θα έχουν, ακόμα, τη δυνατότητα να δουν το Mitsubishi ASX που είναι διαθέσιμο είτε με τον οικονομικό βενζινοκινητήρα 1,6 λίτρων με ιπποδύναμη 117 ίππων είτε με τον υπερσύγχρονο υπετροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα 1,8 λίτρων με ιπποδύναμη 150 ίππων.

Από την έκθεση δεν μπορούσαν να λείπουν τα Mitsubishi Lancer Sportback και Lancer Sedan. Πηγή δύναμης της οικογένειας Lancer είναι ο οικονομικός και «ζωηρός» βενζινοκινητήρας 1,6 λίτρων MIVEC. Τέλος, δυναμικό παρών θα δώσει και το L200, ένα μοντέλο που αντιπροσωπεύει την πρόταση της Mitsubishi για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό pickup ενός τόνου. Το L200 συνδυάζει τον καθαρόαιμο χαρακτήρα ενός pickup truck με τα χαρακτηριστικά σχεδίασης, άνεσης και ασφάλειας ενός σύγχρονου SUV.