• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Το Peugeot 107, εκτός των άλλων, εξασφαλίζει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας!

ο Picanto είναι ένα από τα ομορφότερα και πιο ολοκληρωμένα μοντέλα της κατηγορίας.

"Όπλα" του Twingo είναι η ιδιαίτερη εμφάνιση, οι χώροι και η οδική του συμπεριφορά.

3 μίνι, πλήρως εξοπλισμένα, έως 10.000 ευρώ

35.116 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/11/2012

Με όλα τα απαραίτητα «καλούδια» της σύγχρονης εποχής, αλλά και με χαμηλή τιμή αγοράς, οι 3 εκδόσεις των μίνι αυτοκινήτων που σας παρουσιάζουμε, είναι από τις πλέον συμφέρουσες για να επιλέξετε.

 
Η κατηγορία των αυτοκινήτων πόλης είναι η αρχική κατηγορία αυτοκινήτων. Με όσο το δυνατόν πιο compact διαστάσεις, αντίστοιχα μικρούς και οικονομικούς κινητήρες, αλλά και νεανική εμφάνιση, τα αυτοκίνητα του είδους στοχεύουν σε αυτούς που αναζητούν την πλέον προσιτή επιλογή καινούργιου μοντέλου της εποχής. Σήμερα και με την οικονομική κρίση να έχει επηρεάσει καθολικά τη ζωή μας, τα αυτοκίνητα πόλης (ή μίνι όπως είναι ευρέως γνωστά) έχουν επικεντρώσει πάνω τους το ενδιαφέρον ενός ακόμη μεγαλύτερου όγκου κοινού, που κάθε άλλο παρά «βασικές» ή «αρχικές» εκδόσεις αναζητεί. 

Με την εξέλιξη μάλιστα της κατηγορίας και την είσοδο νέων παικτών στην αγορά, τα νέα αυτοκίνητα πόλης που λανσάρονται αποδεικνύουν συνεχώς ότι, μπορούν να προσφέρουν πολύ περισσότερα πράγματα απΆ όσα ο χαρακτηρισμός «μίνι» αφήνει να εννοηθεί. Και το μόνο που δεν αλλάζει σε σχέση με το παρελθόν, είναι το γεγονός της προσιτής τιμής της κάθε μιας πρότασης.

Ο «βασικός» εξοπλισμός που πρέπει να έχει ένα σύγχρονο μίνι
Ένα καινούργιο αυτοκίνητο του 2012, οφείλει να προσφέρει όσο το δυνατόν υψηλότερα επίπεδα εξοπλιστικής άνεσης και ασφάλειας. Και αυτό όπως προαναφέραμε, ισχύει και στην περίπτωση των μίνι μοντέλων. Κατά την αναζήτηση λοιπόν των 3 προσιτών μίνι που συμφέρουν και τα οποία σας παρουσιάζουμε, ορίσαμε ότι αυτά πρέπει να έχουν στον εξοπλισμό τους τα παρακάτω απαραίτητα στοιχεία άνεσης και ασφάλειας: 

- Τουλάχιστον 2 αερόσακους ασφαλείας 
- 2 ηλεκτρικά παράθυρα 
- Υποβοηθούμενο τιμόνι 
- Κεντρικό κλείδωμα 
- Ηχοσύστημα
- Air condition

Η τελική μας αναζήτηση μας οδήγησε στις επόμενες εξοπλιστικές εκδόσεις των 3 μίνι μοντέλων που σας παρουσιάζουμε, οι οποίες πιστεύουμε ότι αποτελούν σήμερα τις πλέον συμφέρουσες για αγορά. Και φυσικά, η τιμή καμίας από αυτές δεν ξεπερνά τα 10.000 ευρώ με απόσυρση, κάτι που τις καθιστά άκρως θελκτικές!

Οι πωλήσεις της κατηγορίας την τελευταία 5ετία
Η αύξηση των προτάσεων της κατηγορίας των μίνι, αλλά και κυρίως η στροφή των αγοραστών προς αυτές, τις πιο οικονομικές επιλογές αυτοκινήτων, αποτυπώνεται χαρακτηριστικά στα στοιχεία των πωλήσεων της τελευταίας 5ετίας. Έτσι, ενώ το 2009 το μερίδιο των μίνι βρισκόταν στο 11,1%, από το 2010 και ύστερα βλέπουμε ότι, το ποσοστό αυτό αυξήθηκε κατά 5 τουλάχιστον ποσοστιαίες μονάδες και φέτος βρίσκεται στο 16,4%.