Το Spark EV θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 114 ίππους.

Το Spark EV θα εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα ο οποίος θα αποδίδει 114 ίππους.

Νέο ηλεκτρικό Chevrolet Spark

4.683 Επισκέψεις στο άρθρο (14/11/2012)

Η Chevrolet ανακοίνωσε ότι στην έκθεση του Λος ¶ντζελες θα παρουσιάσει το νέο Spark EV, καθώς και το νέο αναβαθμισμένο σύστημα πληροφοριών και ψυχαγωγίας, MyLink.

Η Chevrolet θα παρουσιάσει στο Σαλόνι του Λος Αντζελες το ηλεκτρικό Spark και ταυτόχρονα και το νέο infotainment σύστημα MyLink, το οποίο, σύμφωνα με την εταιρεία, θα έχει πολλές ρυθμίσεις για να προσφέρει την ατμόσφαιρα και το γούστο για κάθε χαρακτήρα ξεχωριστά, ενώ η συμβατικότητα με smartphones είναι δεδομένη.
Όσον αφορά στον ηλεκτροκινητήρα του Spark EV, θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της εταιρείας, στη περιοχή της Maryland στην Αμερική και θα αποδίδει 114 ίππους. Ουσιαστικά αυτή η έκδοση του Spark θα ξεκινήσει να παράγεται σταδιακά από το 2013, σε συγκριτικά περιορισμένο αριθμό μονάδων, αναδεικνύοντας τα σημαντικά βήματα που έχει κάνει η Chevrolet στον τομέα των βιώσιμων μετακινήσεων. 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις του διευθυντή της GM στο τμήμα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων, Larry Nitz, που είχε κάνει πριν περίπου ένα χρόνο, είπε ότι ο ηλεκτρικός κινητήρας αναπτύχθηκε και σχεδιάστηκε στη Αμερική, ώστε η εταιρεία να εισπράξει και να αξιολογήσει τις ανάγκες των καταναλωτών παγκοσμίως, προσφέροντας μια καλή και συμφέρουσα λύση με τη βοήθεια των νέων τεχνολογιών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center